Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöld nyalóka

30 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te vagy nekem az Ő? Ő, ő, ő, a Betörő! Falakat leromboló, Rabló csavargó.   A váram mennyire masszív? Szív? Szív! Pici szív! Fellobban egy cigarettavég, A tartás vele ismét porrá ég.        ..
 Elég, fejezd ezt be. Téptem egy darabot a múlt heti lottószelvényből, mert nem jöttek be a számok, de azért jó ez a tipp. Cseng a telefon - Ki vagy te? Kerestél a múlthéten is ugye? Emlékszem rád, te voltál az a kis vörös. Szemerkélt az eső és azt mondtad, hogy Baby,…..
 Nem hív fel előtte fél órával, nem kopog, ha megérkezik, csak rám töri az ajtót. Bunkó módon bepofátlankodik az elmémbe és nem hagy másfelé koncentrálni. Nem kell hellyel kínálni, ő leül kényelmesen, a legfeltűnőbb…..
"Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Hogy akarod, hogy elfogadjon a világ, ha te magadat képtelen vagy elfogadni? Mondd el nekem! Én látom, hogy így vagy tökéletes és így vagy gyönyörű! Ahogy egyedi vagy így vagy szép! A világ csak tükör!"    Villás Béla…..
Most hallotam és láttam ennek a számnak a videóklipjét és azonnal megtetszett. Aztán kiderült, hogy ez egy magyar együttes :) Szerintem tök jó, a dalszöveg is sokkal jobb mint az átlag (és érthetőbb :), egy szó mint kettő, csak ajánlani tudom a Carbonfoolst! // //…..
zöld nyalóka 2011.11.10 15:23:22
 A bevásárlóközpontok kirakatában már nagy betűmérettel olvasható a bűvös szó... "Akció"! Vegyél meg minden felesleges szart, mert megéri! Soha vissza nem térő alkalom! Amennyiben most kihagyod, egész életedben ezt fogod bánni! TE sem akarhatod ezt! - nyomatják…..
 Egyre többen tökörésznek. Hígul a popszakma, hallani ezt sokszor, de a legújabb: manapság már az ősi kelta ünnep is kezd populáris lenni. Már hazánkban is izzik a halloween láz. A halottak napja és a mindenszentek nem elég divatos, kell hozzá még egy olyan alkalom is, amikor…..
Falábú Botsáska FA 2011.01.03 21:58:00
Milyen lehet annak a fának, Kit természet és évek táplálnak? Kinek világos, sötét gyűrű egy év, Aki helyén maradhat, tovább nem lép. Színei vidámak, vörös, zöld, sárga, Fényben mindig az életét látja. Örül, ha felnő és nagy lehet, Adhat árnyékot, gyümölcsöt,…..
zöld nyalóka 2011.10.12 00:26:22
 „Mondd láv, láááv, láááv”   A héten regisztráltam egy manapság divatos társkereső oldalra, hogy igazodjak a mai trendhez (értsd: addig sem kell a szakdolgozatot írni). Mindent be tudsz állítani magadról: hány éves kortól hány éves korodig etted a…..
Szeretnék nektek bemutatni egy nagyon tehetséges művészt, aki engedélyt adott arra, hogy a bejegyzéseinkhez az ő képeit felhasználhatjuk. Ő Nagy Dávid, a 18 éves ifjú, akit már kisgyermekként is érdekelt a fotózás, de komolyabban 2009 óta kezdett el ezzel foglalkozni.Az ok…..
Szerencsére nincs egységesítve a Közterület-felügyelet és a rendőrség semmilyen rendszere, így egy tilosban parkolást két helyről is díjazhatnak: Tisztelt Homár, olyasmi esett meg velem ami mindenképp az Önök oldalára kívánkozik, a hatósági lehúzás esete, avagy hogyan…..
A második olvasói levelet Feketemacsnak köszönhetjük! Mennyit változott a világ!Emlékszem még, mikor kamasz voltam, nem volt internet, nem volt mobiltelefon, de sok helyen a vezetékes is csodának számított. És mégis...az emberi kapcsolatok működtek...és meglátásaim szerint a…..
Lássuk az én történetemet… a helyzet az, hogy nagyon szeretek írni (mondhatni a tehetségem illúziójának lufiján található hibákat lelkesedéssel próbálom kifújni), de magamról nem sokszor írtam. Egyrészt azért, mert én sem ismerem magamat jól, hogy tudnék így…..
 Elfogyott a szufla. A társadalom folyamatos elkorcsosodása már akkora méretet ölt, hogy zúg a fejem még ettől is. Mintha nem lett volna elég a tegnap este. A nagyszülő stresszel a gyerekek miatt, a szülő stresszel a megélhetés miatt, a kisgyermek stresszel, hisz mi mást is…..
 "Bármilyen félelmet legyőzhetsz, ha ezt az elmédben elhatározod. Emlékezz arra, hogy a félelem sehol máshol nem létezik, csak az agyban." Dale Carnegie Kívülről mindegyik gyümölcs olyan tökéletesnek tűnt. Szinte rám mosolyogtak, megmutatták…..
zöld nyalóka 2011.08.25 22:31:18
   Úgy imádom az illatod, ami úgy elragadott Ezért örökre rabod maradok! De neked mindent szabad, Ezt is megteheted, hát érezd csak jól magad! Á ! Ákos közösség elleni izgatás vétségével, üldögél a zárkájában. Ebben a pillanatban elsuhan Ő. A börtönőr (polgári…..
"S mindegy, mi nyel el, ár avagy salak: Általam vagy, mert meg én láttalak S régen nem vagy, mert már régen nem látlak."  A szobában ülök. Ránézek a telefonomra, Te jutsz eszembe… az, hogy órákig ültünk rajta esténként. Fekszem az ágyon és arra gondolok,…..
Az első olvasói levelet Szanatórim Szökevénynek köszönhetjük. A bejegyzés különlegessége, hogy a lent talált kép is az ő kezét dicséri (további képek tőle elérhetőek arra kattintva)  Szó. Szavak. Mit is jelentenek? Összeláncolt betűk összessége. Összeláncolt…..
Az oldal szerkesztői a jól megérdemelt nyarukat töltik (dolgoznak, tanulnak, de kevésbé pihennek), ezért láthattok jelenleg kevesebb posztot tőlünk. A mai naptól várjuk a Ti írásaitokat!  Írjatok bármiről, ami érdekel titeket: a világról, vallásról,  a…..
 Várom már, hogy végre itt legyél, Mert nélküled üres az éj, És elmereng, hogy mért is nem jössz már. Más ez láz, és én ezt jól tudom, Sohasem látott partokon visz a képzeletünk tovább. A művész egy elhagyatott épületben énekel. A kisvakond ruhájából arra lehet…..
   Álmodozom egy éjen át, gondolatom csak Téged lát. Fiatal szerelem és éretlen, remélem összehoz minket a véletlen. Az első versszakból láthatjuk, hogy a szerző gyakorolta a test elhagyás művészetét, vagy tudja irányítani az álmait, hiszen alvás közben megidézi a…..
Traumatikus állapot.Nem vagyok benne biztos, hogy létezik ilyen szó, de jelenleg nem igazán izgat fel ez a kérdés. Sokkal inkább az, hogy  …. már megint hol az öngyújtóm? A szétzilált cigarettásdobozból kihúzok egy szálat és arra gondolok, hogy már megint elfelejtettem…..
..
zöld nyalóka 2011.06.20 17:50:35
Csapkodom az ajtót, pedig nem is rá haragszom. Ma üvöltöztem a nadrágommal, mert nem találtam meg a hozzá vett foltot, ami valójában ott lapult az ölemben. A laptopom nem volt hajlandó engedelmeskedni a parancsomnak, ezért megvertem. A budiajtó útban volt, mikor a konyha felé vettem…..