Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeterGriffin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Focker Blog Narcos: Mexico (2018) 2019.01.27 15:30:00
SPOILERES TARTALOM! A Narcos a manapság futó egyik legjobb, egyben legrelevánsabb sorozat, amely valaha képernyőre került. Kendőzetlenül mutatja be a kábítószerkereskedelem pénzzel és erőszakkal kikövezett történelmét, informatív, ám egyben rendkívül jól megírt cselekménnyel is operál, hogy az…..
A tegnapi választások eredményeképpen Budapest új főpolgármestere Tarlós István lesz. Személye  - politikai hovatartozástól függetlenül - megosztja az állattartók véleményét, hiszen egyik oldalról Tarlós nagy állatbarát hírében áll: tavaly karácsony előtt kampányolt…..
PeterGriffin 2010.10.05 17:35:59
Van ez a lantfarkúmadár nevű cukiság. Leginkább hatalmas, pávaszerű farkáról, illetve arról híres, hogy remekül utánozza környezet zajait. Alapvetően megelégszik annyival, hogy más madarakat utánoz, illetve szívatja őket, néha azonban porszem kerül a gépezetbe és olyan hangok…..
PeterGriffin 2010.08.13 10:10:18
Ezt is megértük. Az olasz származású balhés fiatalokkal operáló reality műfajt teremtett és kezdenek megjelenni az első követői. Ezúttal ázsiaiak mennek majd az idegeinkre, amint a képeken is láthatjuk, várhatóan nem fognak kímélni minket. A pilot epizódot már leforgatták, 4…..
PeterGriffin 2010.08.11 23:36:11
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..