Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerebje

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ENSZ-testület jelentése megállapította, hogy a tavaszi flottilla-megtámadás brutális volt. Mi annak idején kimondtuk a támadásról, hogy jogsértő, és fölöslegesen keménykezű volt. Ugyanakkor az is belátható, hogy a flottilla valószínűleg tovább haladt volna a nemzetközi…..
Budapest patkánymentes város. A Kádár-korszakban szigorú előírásokkal kiűztük a kártevőket a fővárosból. Mert büdös, piszkos, járványokat terjeszt, csövekben él. És ez akkor is igaz, ha igen intelligens állatfajról van szó. És ez tulajdonképpen helyes is volt, mert a…..
Subba Facepalm: MSZP.Tetszik. 2010.09.13 08:30:00
Ez a Szanyi tényleg nagy mágus, csak azt felejtette el, hogy a szavazóbázisukat nagy részét kitevő nyugdíjasok nem facebookoznak. (Az MSZP székház péntek reggel, köszi a képet Jamonserranonak!) ..
Praxis Megerőszakoltak altatásban 2010.09.13 06:00:00
A történetre (forrás is kiszedve) egy olvasónk hívta fel a figyelmünket . Vannak fenntartásaink valóságtartalmát illetőlen, de nem tisztünk dönteni, arra vannak az olvasók.     A magyar egészségügyről szeretnék itt szólni. Tabu témát érintek, amelyről mindenki…..
Az eddig is világos volt, hogy Gyurcsány Ferenc nem fogja feladni politikai ambícióit, a kérdés csak az lehetett, hogy mikor, kikkel és mivel indul majd újra harcba. Az áprilisi választás óta mindhárom elemmel kapcsolatban csak találgatásaink lehettek, most szombaton kicsit – de…..
Még 2007-ben Bogár László előadást tartott „A hálózatok világuralma. Magyarország a globális rendszerben” címmel a szentendrei Fidelitas híveknek. Ő már akkor rámutatott, hogy mi a különbség a multik által irányított és uralt porszemország helyzete és az…..
gerebje 2010.09.08 08:51:44
  Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye, így MSZP-s színekben képviselőjelöltnek indul Tökölön Terry Black – törte meg az unalmas kampányhíreket a közlemény hétfőn. És még csak nem is magától a ténytől lesz az ember hót ideg félperc alatt, hanem…..
gerebje 2010.09.07 17:56:37
Emlékszünk még, hogy 98-ban elhangzott, hogy más pártprogram és más a kormányprogram? Nos most is valami ilyen érzetem támadt, a sok "Új irány"-ról. Azonnali adócsökkentés, a költségvetés visszavonása, a mentelmi jog megváltoztatása - csak néhány azon ígéretek…..
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
Biztosan hallottál róla Kölcsey Ferenc  sírhelye környékén is csónak alakúak a sírjelek. Hiszen a kereszténység olyan, mint a ruszki kommunizmus, idegen a magyarságtól. (Valláskritika Virtuson is olvasható) Mifelénk a szatmári vidéken gyerekkoromban nem nagyon volt divat a  világuralomra törő…..