Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Odello

55 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazságot a nemzetnek! Üzenet 2013.04.29 18:14:34
  Üzenet from Frigyes Fogel on Vimeo. ..
Kedves látogató itt egy újabb videó ami az emberi tudat manipulálásáról rántja le a leplet és tudatosabb gondolkodásra buzdít,és hogy ne nyeljünk be mindent ami abból a fekete dobozból jön.Megkérek mindenkit hogy TERJESSZE ezt a videót hogy minél több emberhez eljusson. ..
Magyarország a világ közepe, a legszebb és legjobb hely, ahol csak élni lehet. Ezt állítják azok, akik Hawaiiról, Ausztráliából, Hollandiából vagy Svédországból költöztek hozzánk. Szerintük mi nem vesszük észre, milyen szerencsések vagyunk...
Ez a kis film arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy napjaink „kukkoló társadalmában milyen könnyen és észrevétlenül csúszhat ki kezünkből magánéletünk irányítása.Tégy ellene valamit hogy ez ne így legyen!..
A fent említettek nem foghatóak fel tényként.De ha csak a fele igaz amik elhangzanak ezen a videón akkor is elég sötét lessz a jövőnk kedves honfitársak.. ..
Tisztában vagy vele, hogy folyamatosan csökken a hazánkban tradicionálisan megtermelt mezőgazdasági termékek értékesítése? Az alábbi animációs videó kiválóan szemlélteti, hogy milyen károkat okozhat gazdaságunknak, ha nem tudatosan, a hazai termékeket előnyben részesítve…..
Igazságot a nemzetnek! INFÓ 2011.01.10 01:38:00
A legutóbbi felmérések azt mutatják, hogy szabadidejükből a magyar emberek 7%-ot töltenek újságolvasással és csak 4%-ot könyvolvasással. Bőven jut viszont idő TV nézésre (az összes szabadidő 46%-a), rádiózásra (24%) és internetezésre (15%). Mindezek mellett pedig a sport…..
http://www.athenaintezet.eu/gyuloletcsoportok/..
Michaly Ons-Lirics 2010 (like my bunny) by Michaly Ons..
Michaly Ons-save by Michaly Ons..
 Felhívás! 2010. november 6-án támadást intézünk a sötétség erői ellen! A világ minden pontján este nyolc órakor fellobbannak a lángok és a fény erejével megkezdjük harcunkat egy élhetőbb szebb világért! Legyél Te is az igazság harcosa! Barátaiddal, ismerőseiddel…..