Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaliDrobo

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott hagytuk abba, hogy Mancini nagy terhet vállal magára, mert az új igazolásokkal még nagyobb nyomást tesz a csapatra, és a saját vállára is. Még több elköltött pénz = még nagyobb eredménykényszer. A bizalom meg van felé (egyelőre), hiszen tavaly nem végzett rossz munkát,…..
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
Mi is pont a vb-döntőre rogytunk meg, mint a hollandok, és ütemet tévesztettünk, mint van Bommel, de nem maradhatunk poszt nélkül a vébédöntő másnapján. A hollandok a várakozásokon felül teljesítettek a döntőben, összegyúrták a német és a portugál taktikát, mégsem…..
PaliDrobo 2010.07.12 23:48:16
@csizsikpizsik: szépen megtiszteli az Arsenal fanokat
Habár felül a GHÁNA, s alul a víznek árja, azért a víz az URU?! Bocs, de a Pink Floydot ma már láttuk, csak az előzenekar van hátra - az a kérdés, hogy a Body Count, vagy a Rage Against the Machine játszik-e majd. Minden esetre kommenteljetek ide.....
Nem is kezdődhetett volna jobban a kieséses szakasz, mint egy hatalmas zuhéval és egy óriási, hosszabbításos hősavatóval, ahol az Egyesült Államok csapata vélhetően a torna legszimpatikusabb kiesőjeként maradt alul a földrész energiáit magába gyűjtő ghánaiakkal szemben.…..
Nou San Trafford H-csoport, 20.30 2010.06.25 19:20:00
Az izgalmas latin csoporttal zárjuk a körmérkőzéseket, melyen a spanyolok nem igazán válogathatnak, nekik a csoportgyőzelemre (vagyis a portugál-ágra) kell hajtaniuk, a brazilokkal akkor kerülhetnek össze, ha verik Chilét, mialatt Svájc gálázik Honduras ellen. Ha vetünk egy…..
Nou San Trafford C-csoport, 16.00 2010.06.23 13:43:00
Szlovénia-Anglia, Port ElizabethEgyesült Államok-Algéria, Pretoria Ebben a négyesben is lehet még bármi, akár pénzfeldobás is. Ha az Angolok győznek, továbbmennek - azt nem mondjuk, hogy megérdemelten, de legalább valamit mutatnának hozzá. Tovább után egy kis duma, egy kis…..
PaliDrobo 2010.06.23 17:50:35
@értelmetlen_nevű: már SEMMI:D
PaliDrobo 2010.06.23 18:42:05
@Nerazzurri: hát ha a szerbek nagyon kitömik a kengurukat, max. akkor

amúgy a németeké a gólkülönbség egyelőre...
Narancsba borulnak a cseresznyefák?..
Van egy óriási csalódásunk erre a napra is, és ez nem Németország, továbbá nem is Joachim Löw, mivel utóbbiról tudjuk, hogy körülbelül annyira áll hozzá konstruktívan önmaga kritikájához, mint Jeanne d’Arc az análszexhez. Ő tehát nem lepett meg senkit, azonban a…..
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
PaliDrobo 2010.06.13 22:01:29
@mojoking77: főleg úgy lehet izgalmas a német-ghána meccs (ha tényleg csoportelsőségért fog menni), hogy már tudni fogják annak a csoportnak az 1. és 2. helyezetteket az angol-usa csoportból:D

és ha Anglia csak 2. lesz délután, akkor az esti német-ghána meccsen két kikapni akaró csapat játszik majd:D
(öngólokkal stb.D:)
persze USA sem kellemes ellenfél, de szlovének ha bezavarnak, akkor még pikánsabb lenne:D
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Egri Viktor, Faragó Richard, Gundel Takács Gábor, Somos Ákos és Somos Zoltán a 19. labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzésének közvetítése mellett megmutatják Dél-Afrikát, a stadionok és az utcák hangulatát, esélyeket latolgatnak a meccsek kezdete előtt, és értékelnek a…..
PaliDrobo 2010.06.09 16:46:02
@nadivereb: miért Róórsahhh tesztet nyomatnak majd 2 meccs között?:D

már csak az hiányzik, hogy ott feszengjenek minden meccs előtt meg után