Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Genki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt valami sírása PingWinnek, hogy olyan mintha speedhackelne, de úgy látszik, ez nem csak neki tűnt fel. xaero gondolta most visszavág, de oh milyen meglepő nem nagyon jött össze, inkább csak félig. Szóval a Kartel Kocsma királya gondolta külföldi szervereken növeli birodalma…..
Genki 2010.07.21 14:47:56
Azok, akik olvassák a magyar közösségi portálokat valószínűleg már értesültek róla, hogy a közösség egyik ismert alakja, Drunken F00l a STEAM accountjára VAC bant kapott. Eleinte téves találgatások terjengtek és a sok jóakaró már el is kezdett nyáladzani, hogy…..
Alábbi kis mesém a mostanában olyannyira felkapott mentortémához szól. Az irás egyébiránt egy kommentem a tf2.hu-n, de ha már ennyit koptattam az ujjam (nagyon sok hámréteg volt ám), gondoltam kiteszem ide is. Élvezzétek, remélem sokaknak tanulságos lehet: "Alapvetően az a baj…..
HO-HÓ! Figyeljé váze. Nos megjött a Macupdate, amely nekünk PC felhasználóknak, akinek a hátán eddig eljutott a Valve nem jelent lófaszt sem. Vagyis egy-két kellemetlenséget, már most rögtön és emellett a Mac felhasználókkal ellentétben mi nem kapunk lófaszt sem. Hát nem…..
Figyeljé bazzeg! Vágod, ez akkora bazzeg, beszarsz. Szeretem a hörgős metá't! Te nem? Ennél szarabban nem hiszem, hogy lehetett volna tálalni, azt, hogy HOLNAP valami kis finomságot kapnak a Mac userek, mert jaú. Persze azt már nem nagyon pedzegetik, hogy a Source engine mennyire fog…..
Jobban mondva a public szervert, mivel gyors cserélődésre késztette az ellenfél csapatot és végül 0-9-re gyalázták meg őket. Pontosan 23 egészes kpd, 20 dominálás stb. stb. stb. Lényegében nem nagy cucc, de gondoltam legyen valami nagyképűség, úgy is régen volt. ..