Regisztráció Blogot indítok
Adatok
négerbirka

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Az élni akarás több mint matematika, az élet pedig természete szerint helyet követel magának, és ha van hely, akkor összenő, ami összetartozik. Mert ez az élet rendje. Mint amikor a növény feltör a romok között. Persze, lehetne gyom is. De legyen inkább életfa”…..
négerbirka 2011.07.18 20:13:54
w Tökötökön viharlámpás 2011.06.21 06:20:00
Rendeletben határozná meg a kormány, mennyi az elvárható fizetésemelés a magánszektorban. Nincsen az embernél csodálatosabb. Olyan figurák, akik a cipőjüket is alig tudják bekötni, hirtelen arra vállalkoznak, hogy egy egész ország gazdaságát megtervezzék. Nem kell többé a…..
Horkheimer, Adorno, Habermas és a többiek  Nem tehetek róla: egyre türelmetlenebb vagyok és erősödnek bennem az előítéletek az elmúlt hónapok hazai politikai vitáit látva, ahol a jogos kritikák és értelmes viták helyét egyre inkább átveszi a szélmalmokkal folytatott…..
2000-ben volt az első Internet Hungary, vagyis pont 10 éve. Ez a 10 év alapjaiban megváltoztatta az internetet, ez a 10 év gyakorlatilag létrehozta "a szakmát".Közben szabályozás, állami beavatkozás tekintetében szépen vissza is értünk oda, ahol 2000-ben jártunk:…..
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..
négerbirka 2010.10.07 14:27:03
@zerge gorilla: igen, Csányi úr nagyon önzetlen ember.
Az Index nem engedett egy nyilatkozó kérésének, s élt a törvény adta jogával: ma ez Magyarországon forradalmi tett.A szóbanforgó nyilatkozatot Balog Zoltán adta, akiről az a hír járja, hogy a romákkal foglalkozó kormányzati megbízott lesz. A magyar média még azzal a joggal sem…..
w A szomszéd tehene 2009.08.04 04:30:00
Ma szinte minden kormányképes tömegpárt egyik legfőbb mumusa a társadalmi egyenlőtlenség, Magyarországon és azon kívül is. Holott már a probléma megjelölése is az ember aljasabbik énjét szólítja meg. A jövedelemkülönbségek elleni harcnak megvan a története legalább a…..
Még egy utolsó sajtószemle - a reakciók száma miatt -a teljesség igénye nélkül. Lassan eloszlik a köd: A bloggerigazolvány kiadásával a Magyar Bloggerszövetség (MBSZ) olyan befolyásra tesz szert a hazai elektronikus sajtóban, amilyenről Széles Gábor vagy Tel Aviv még csak…..
Talán Fricz Tamástól származik - de mindenképpen általa vált ismertté - Moldova Györgytől származik - és a politológiába Fricz Tamás lopta be - a következmények nélküli ország kifejezést, amellyel a magyar közállapotokat próbálta megragadni. Mára egyértelmű, hogy ez a…..
Blogunk hónapok óta foglalkozik az újbudai alkoholárusítás korlátozásáról szóló rendelettel. Már márciusban felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy Molnár Gyula miként védi meg a ZP-t és a Riót, míg záratja be az összes többi kocsmát. A nem éppen józan…..
négerbirka 2009.05.21 09:54:37
@tatamin: nyilván nem olvastad az index cikksorozatát, amely arról szólt, hogy a rió és a zp finanszírozta molnárgyula választási kampányát.

a mostani intézkedés éppen annak nem vet véget, amit te kifigásolsz. bár én laktam a környéken, és randalírozást nem tapasztaltam, csak pont a rió és zp közvetlen közelében. na ott viszont nincsenek lakóházak.
négerbirka 2009.05.21 11:03:40
@Mike36: az ki a tököm?
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
négerbirka 2009.05.08 16:34:00
@Sussudio: Oszkó "hazaszeretetét" én se veszem be - akkor korábban nem adótanácsadóként dolgozott volna.

viszont egy pü-miniszterség szerintem jól néz majd ki a cv-jében, és úgyse húzza tovább ez a kormány ősznél.
négerbirka 2009.05.08 16:40:28
@derelyegrádi szellem: te elhiszed h a postabank 170 milliárdjáért a deloitte a felelős?

amúgy ha oszkóék a fenti ügyet vesztegetéssel intézték el (szerintem sima közig töketlenség a valószínűbb), akkor ettől függetlenül persze le vele.
négerbirka 2009.05.08 16:41:59
@Sussudio: szerintem meg nemzetközi karriert akar és leszarja a fideszt. nem mo-n fog jól kinézni a cv-je (lsd bokros)
Tisztelt Bírónő, tisztelt egybegyűltek!Kaptunk a minap egy nagyon érdekes levelet, amely központi témája a jog. Sajnos Jóska és Tibor sem ismerős a jogászok belterjes berkeiben, de nagyon díjazná az esetleges szakmabeliek vagy az őket ismerők bármiféle hozzájárulását az…..
Részlet a Magyar Királyi Csendőrség Szervezeti és Szolgálati Utasításából az Úr 1927. évében.                       forrás: zooom és tudtad? blogok..
Geekblog Dexter – 3. évad 2008.12.22 08:02:00
Masuka: I got a reputation to live up to. I mean, if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.A tévé legszimpatikusabb sorozatgyilkosa 2009 őszéig leteszi a lantot szikét, ideje tehát összegezni az eddigi fejleményeket. Az első…..
Elindult az Origo véleményszájtja, Komment.hu lett a név – szerintem szerencsétlen az áthallás a comment.com-mal, de ez legyen a legnagyobb baj. Az már jóval nagyobb, hogy első ránézésre nem webes terjedelműre, hanem leülős-nekigyürközős printesre írják a cikkeket, ehhez…..
Gyurcsány Ferenc állampolgárként aláírja a Tarka Magyar! néven szervezett demonstráció nyilatkozatát, és feleségével együtt részt vesz a szombati felvonuláson. Csak nem tud megmaradni a fenekén. Szerepelnie kell. Ritkán járok politikai rendezvényekre, de úgy terveztem, hogy erre elmegyek, mert…..
négerbirka 2008.09.30 17:03:30
Kettős Mérce Fasizmus 2008.09.29 15:24:00
 Eddig a szélsőjobboldal csak azt mondta meg, hogy ki mehet ki az utcára, most már azt is megmondja, milyen színdarabot lehet játszani.Ez fasizmus.Aki ismeri a blogot, tudja, hogy sose szoktam ilyet mondani. De ez most már az.Nem államfasizmus, hanem személyes fasizmus, vannak itt…..
Geszti Péter a Gödör Klub egyik oszlopának támaszkodva, révedezve az eget nézi, az agya közben rendíthetetlenül kalapál, hogy a kamerának megfogalmazza, mi a baja ezzel az országgal és a politikusokkal.Geszti a révedezéssel nincs egyedül, Gerendai Károly és Bródy János is…..
Az Urbanista történetének hajnalán megkértük Önöket, hogy írják meg nekünk, melyek Budapest legbatmanesebb épületei, melyek akár Gotham City-ben is állhatnának. Az eredmények legfőbb tanulság, hogy a félelmetesség elsősorban nem az építészen, hanem a fotóson múlik.…..
Az RTL-nél a Vacsoracsata 470 ezer forintot hoz a szereplők konyhájára, míg a Hal a tortánban csak 220 ezret tejelnek a résztvevőknek. Ja, és még kapnak 40 000 forintot hogy bevásároljanak a főzés előtt, ami 5 személyre történik. A kommentelők alapján a szereplők EKHÓ-znak,…..
Jó lesz ez az új Google Chrome böngésző! Átlagfelhasználóként azonnal érezhető minőségi javulások, villámgyors működés, letisztult felület, néhány szokatlan dolog, ezek az első benyomások.Pár dolog így elsőre, ami pozitívum:Szokatlan, hogy a fülek felül vannak. Két hét…..
négerbirka 2008.09.03 11:10:01