Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enita

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Enita 2011.02.07 17:11:08
@csutkababa: Nézd, itt nem arról van szó, hogy aki inkább homeopátiás szereket alkalmaz, az feltétlenül elvakult és veszélyezteti a gyerekét - ez nagyon sarkított gondolat. Természetes, hogy ilyen esetben az ember orvosi felügyelet mellett, szakértőkkel együttműködve próbálja kezelni a helyzetet, nem önhatalmúlag.
Enita 2011.02.08 09:49:26
@csutkababa: Ez nagyon jó példa, amit mondtál:) Hiszen az erdőben szedett gombát nyugodtan meg lehet enni, amennyiben elviszed a gombaszakértőhöz. Ennyi :)
A Magyar Szkeptikus Társaság is csatlakozott a homeopátia elleni világméretű akcióhoz és tagjai is „megmérgezték” magukat nagy mennyiségű homeopátiás szer bevételével. Szellemes akciójukkal azt akarták bizonyítani, hogy „nincs benne semmi”, tudni illik a…..
Sajnos nem ez az első írás, amiben felháborodott hölgyolvasónk arról számol be, hogy a teljesen egyértelműen gyógymasszázs során zaklatásnak volt kitéve.Hány és hány olyan eset van, amikor a megalázott hölgy szégyenében befelé fordul és a kellemetlen élményt megtartja…..