Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geri_lgfx

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasó! Ha a konteónak keresnénk mértékegységet, szerinted mi lenne a legmegfelelőbb? Hányan haltak meg az események során? Mekkora kárt okoztak? Földrajzilag mekkora területet érint? Hányan vettek/vesznek részt benne? Mióta tart? Nos, ha ez utóbbi három bármelyike…..
Geri_lgfx 2010.12.22 01:13:53
Azám, mindent a nők irányítanak a háttérből, még a médiatörvényt is Orbán Viktor felesége kényszerítette ki személyesen egy kis szadomazo kínzással meg faszcibálással tegnapelőtt, ez TÉNY! Irány megölni minden nőt!

Hát nem? Nem.

Az meg, hogy a kőkorban mi volt, meg a sötét középkorban, hát az egy érdekes kérdés, csak időközben már talán felfejlődött annyira az emberiség hogy ne akarja a népesség egyik felét sem valamiféle ideológia nevében elnyomni meg másodrendűként kezelni. Amúgy meg a feministák nácik. Ha valamiben jobbak a nők, abból máris fajelméletet gyúrnak.
Az emberek nem azért lettek teremtve hogy uralkodjanak rajtuk, hanem hogy szabadok legyenek! Mindannyian emberek vagyunk, van akinek kukija, van akinek puncija van. Szerintem egy embert ne az alapján ítéljenek meg hogy milyen szerve van, hanem a képességei, a tehetsége, és a teljesítméyne alapján. Minden ember kapja meg a leginkább hozzáillő lehetőségeket az élet minden területén, beleértve az oktatást (! igen, a fiúk is!), a munkát (igen, a lányok is!), és a hatalmat. A férfi és a nő nem konkurensek, hanem EGYEK! És bárki bármilyen nemű is legyen, egyet jól jegyezzen meg: lehet, hogy az ő gyerekei pont a másik nemhez tartoznak majd, és ha bizony valakinek túl nagy a pofája, akkor ők fognak majd a fasz rossz oldalára kerülni (szó szerint)!

És hát sztem szánalmas hogy itt van a harmadik évezred és még mindig itt tartunk. Csodálatos kor ez a miénk, a háborúknak vége, az újak meg még nem kezdődtek el, mindenki élhet, olyan szakmát művel amilyet akar, becsülje meg mindenki az embertársait, szeressen és ne háborúzzon, mert jöhet még olyan kor, amikor ezért a mostaniért hull majd a könny és a vér.
Tök jól alakul az Apple otthoni piaci részesedése, de azért még messze nem nevezhető a legnagyobb gyártónak: 12,2 százalékos súlyát ugyan már muszáj komolyan venni, de a HP meg a Dell jóval előtte jár. Sokan vitatják is, hogy az Apple részvényárfolyama megalapozott-e, de ha…..
Felszólítjuk Elnök asszonyt, hogy haladéktalanul kezdeményezze a kuruc.info azonnali és végleges hatályú betiltását. Meggyőződésünk, hogy Önnek, mint a média irányításáért és ellenőrzéséért felelős állami intézmény legfőbb vezetőjének alkotmányos és erkölcsi…..
From: Simon EdhouseDate: Monday 16 November 2009 2.19pmTo: David ThorneSubject: Logo DesignHello David,Azért kerestelek meg, mert egy elég izgalmas projecten dolgozom, és elérkezett a pillanat, hogy szükségem lenne egy logóra. Valami olyasmi, ami a peer to peer kapcsolódódást jellemzi.…..
A német videojáték-cenzorok viselt dolgairól biztos mindenki hallott már: zöldre átszínezett vér az akciójátékokban, lelőhető ellenséges emberfigurák kicserélése zombikra meg robotokra, satöbbi. Ezek a derék jóemberek most az új, Black Ops alcímű Call of Duty epizódnak estek…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Az utóbbi időben jó néhány olyan fórummal találkoztam, melyeken komoly hitvitákat folytattak arról, hogy melyik a jobb játékcélra, a PC vagy a konzol. Én az utóbbi 25 évben, amióta számítástechnikával foglalkozom, jó pár, sehová sem vezető hitvitát kísértem figyelemmel…..
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
Első vendégíróm első posztja a blogomon Gerié aki egy régi ATI extenion-ről írt egy rövid összefoglalót. Köszönet érte^^ A GL_ATI_pn_triangles lényegében egy nagyon primitív fixed-function geometry shader volt 2001 után, amikor a Radeon 8500 széria megjelent. Mivel az…..