Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elyndel

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár korábban az MTI-nek még tagadta, a Petőfi utca kérdésére már közvetve megerősítette Juhász Oszkár jobbikos polgármester, hogy ő maga szerepel az ATV-n lehozott „polgárháborús” hangfelvételen. Polgárháborúra készül Gyöngyöspata jobbikos polgármestere -…..
elyndel 2012.04.19 23:43:30
@Nem vagyok fideszes: eleg nagy marhasag masok helyesirasan lovagolni. Ettol meg nem lesz igazad. :)
elyndel 2012.04.19 23:51:16
@komplikato: nem hinnem, hogy az ott jelenlevok kozul lett volna valaki a kiszivarogtato. Ha megis, az elobb-utobb kiderul a jobbikos korokben es jajj lesz az illetonek.

De nem a technologiaval van a gond, hanem az emberi hulyeseggel. Tudatosan kellene hasznalni ilyen eszkozoket. :)
elyndel 2012.04.19 23:57:18
@Nem vagyok fideszes: szamomra nem attol lesz valaki Magyar, mert helyesen tud irni. Maximum muveltebb. Lehet rosszul ir, lehet beszelni se tud szepen, de attol meg a szive a helyen lehet. Bar nem olvastam az altalad szidott illeto hozzaszolasait. Tudod ez a baj a mai vilaggal, hogy egybol a kulonbsegeket emeljuk ki...
Reggel már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot, azóta meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A másik bizonyítékot…..
elyndel 2011.09.28 23:29:36
@_tomy_: az első dalnál jött egy e-mail, hogy az Apple ID-mel vásárlás történt. A bankszámlámon az említett 574HUF előjegyzett tranzakcióként szerepel. A többi dal, amit eddig vettem viszont nem jelent meg sem e-mailben, sem a bankszámlámon. Úgyhogy valószínű igazad lesz... :)
elyndel 2011.09.30 11:28:36
@andrasb: köszi, akkor várok még.
Vastagbőr Tíz helyre ezren 2011.08.19 14:31:00
Napi abszurd: Utcaseprő bére: bruttó 130 ezer, 30 ezer catéria, BKV-bérlet (9800 ft). Pályakezdő diplomás közalkalmazott bére (bértábla, H1): bruttó 129 500 forint. (Semmi gond, 3 év múlva felugrik a H2-be és meglesz a bruttó 136 ezer!) 10 utcaseprői helyre 1000-en (!)…..
elyndel 2011.08.19 17:58:21
Vastagbőr Zagyvaság 2011.08.15 10:10:00
Röviden és tömören: a HVIM megszívta. Egyértelművé akarták tenni a teljesen nyilvánvalót, miszerint szarnak ők a benzinárakra, egyszerűen csak bele akartak rondítani az utált Szigetbe, ezért a rendőrség által eredetileg elfogadott és jóváhagyott augusztus 1-20-ig tartó…..
elyndel 2011.08.15 19:12:22
@Aullah: nem. Az ellopott milliárdok (és még a most is tartó lopások) is nagyon felháborítóak! De szerinted ez az attitűd vezet valahova? Semmi értelme nem volt. Jó pár fiatal szórakozása el lett rontva. Pedig nekik nem hiszem, hogy bármi közük lett volna ehhez az egészhez... Csak negatív hatása lett a "megmozdulásnak", aminek - szerintem - a Jobbik nem igazán örül. De ez nem az első (és tartok tőle utolsó) Zagyva megmozdulás... Vonáék rákoppinthatnának már a fejére igazán! Ezzel csak viccet csinálnak a Jobbikból, amit persze az ellenzék meglovagol.
Az EA alapítója szerint cég a Római Birodalomra emlékeztet.Az Eletronic Arts alapítója, Trip Hawkins az IndustryGamersben egyebek közt az Apple-ről, és annak kilátásairól beszélt. A fickó szerint a történelem tele van az Apple-höz hasonló példákkal: ilyen volt a Római Birodalom…..
A Macensteinnek küldte az egyik olvasó ezt a képet:Bal oldalon a Super Poulain nevű francia feliratokkal teletűzdelt csokiporszerűség, a jobb oldalon az OS X Lion címkéje látható. Az oroszlán mindkét képen ugyanaz.Hát ilyen időket élünk. Az Apple-nek saját oroszlánra sem telt,…..
A Circle, vagyis az ismerősök csoportokba rendezgetése azt az illúziót adja meg a felhasználóknak, mintha postjaik tényleg zártan, csak adott csoportok számára jelenhetnének meg.Csakhogy a Google+ úgy működik, hogy tetszőleges általunk látható postot újrapostolhatunk, és ebben a…..
Minden nehézség ellenére mégis voltak demonstrációs útlezárások az FRSZ szervezésében, országszerte.Nem, a kormány ebből nem azt szűrte le, hogy talán mégis el kéne gondolkodni azon, hogy mit és pláne hogyan csinálnak, á dehogy. A hiba nem az ő készülékükben van. Nem lehet…..
Na ez a hír tart engem a leginkább lázba: a kaliforniai cég állítólag egy olyan tévén dolgozik, ami iOS-alapokra épül, és körülbelül úgy működik, mintha a már meglévő Apple TV-t egybeépítenék egy valódi tévével. Almalogó, minden. Lényeg, hogy a készülék kapna egy…..
Na mivel fotózta magát pucéran a Gossip Girl főszereplőnője?Pompás részhez érkeztünk, esküszöm pompás részhez. Az Applecsaj-rovat ugye jellemzően úgy épül fel, hogy mutatunk egy képet a főszereplőről hétköznapi helyzetben, majd bevetjük a titkos pucér fotót, végül egy…..
Küldte: NorbiÁdám barátomat már vagy ezer (de legalább 2)éve nem láttam, amikor sikerült összefutni a hazafelé vezető vonaton.. Dumáltunk erről-arról, gondoltam vagánykodok picit a főiskolás élet szépségeivel, de az ő szoriján egészen egyszerűen könnyesre nevettem magam:…..
elyndel 2011.06.13 16:45:13
Appleblog Itt a WWDC két percben 2011.06.09 15:35:00
Csak a legfontosabb pillanatok a legtürelmetlenebbeknek: ..
A múlt hétre tervezett bejelentés elmaradt, mert Orbán nem ért rá, és jó híreket nélküle nem lehet közölni. (Rosszakat viszont csak nélküle.) Hétfőn már ráért, megvolt a BL-döntő is, így bejelentették az Otthonvédő Akciótervet: 1. Árfolyamrögzítés Ha kéri az adós,…..
Olvashatunk pár érdekességet Philip Elmer-DeWitt picit egyoldalúra sikerült posztjában, az Android Market és az AppStore összehasonlítása van újra napirenden. Főleg azért, mert a Distimo piackutató állítása szerint a Google online üzlete méretben megelőzi az AppStore-t, akár…..
Tegnap írtam róla, hogy sok cívódás után Orbán leült tárgyalni Gaskóval, majd bejelentette a Fidesz, hogy továbbra is jogosnak tartják a vasutasok követeléseit (150ezer + 10% béremelés 2007. júliusig visszamenőlegesen), és ki fogják nekik fizetni. Hurrá!Nos, a jóhírt…..
elyndel 2011.05.18 15:07:52
@BigBlueI: én sosem akartam vasutas lenni! :)
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
Csaba már említette egy posztban, hogy Steve Jobs egy interjúban nyilatkozott az Apple adatgyűjtéséről, de a cég hivatalos közleményét és a vezér pontos szavait is érdemes végigolvasni. A véleményemet a témában már ismeritek, a hiszti porfelhőinek elülésével a mostani…..
elyndel 2011.04.29 12:46:05
@elyndel: de nem csak az Apple-re gondolok. Minden telekommunikációban érdekelt cégre gondoltam.
elyndel 2011.04.28 22:28:21
Egy húsz éve dolgozó, munkáját 4 hónapja elveszítő 40 éves szakmunkás kevesebbet kap majd az államtól, mint az a cigányember, aki nem is akar dolgozni, viszont több gyereke van. Csodálkozunk, ha a szakmunkás is beáll majd szebbjövőzni? (Fotó: Huszti István/Index) Nem gondoltuk…..
elyndel 2011.04.28 14:04:11
Nem tartom jó iránynak azt, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr egyesületet (és más normális szervezeteket) próbálják korlátozni. Igen is szükség van polgárőrségre, mivel a 7 falura jutó 6 rendőr nem tudja érdemben a rendet fenntartani.

A kormánynak nagyon sürgősen komoly polgárőr programba kellene kezdenie. Ezek a szervezetek tartozzanak a rendőrség alá. Mivel a polgárőrök többnyire önkéntesen végzik munkájukat a saját szabadidejükben, ezért ez túl nagy költségbe sem kerülne a kormánynak. Csak eszközöket kellene biztosítani (rádió, elemlámpa, megkülönböztető mellény). Illetve a polgárőrök jogkörét is kicsit ki kellene szélesíteni. Azaz: igazoltatás, gázspray és bilincs használata (utóbbi kettő igen jól jöhet, ha az elkövető szökni próbálna).

Az is tény, hogy az agresszióra hajlamos polgárőr jelölteket el kellene utasítani a csatlakozástól. Arra senkinek nincs szüksége, hogy provokátorok gerjesszék a feszültségek a falvakban.

Ezt tartom a legsürgősebbnek. Aztán ha ez megvan (és helyreállt a közbiztonság), akkor szépen neki lehet állni kidolgozni egy valódi roma integrációs stratégiát. De ez nagyon-nagyon nehéz lesz, mivel a munkanélküliségi ráta hatalmas. A dolgozni akarókat sem tudja a kormány munkával ellátni.

Mindenesetre ez a kérdés rettentően égető. Én nem szeretném azt megélni, hogy faji háborúk legyen Magyarországon. Nem szabad bizonyos etnikai csoportokat kollektívan megbélyegezni, de nem szabad elhallgatni az a tényt sem, hogy a bűnelkövetések nagyon nagy százaléka cigány elkövetőkre róható.
Most még tele szájjal röhögünk ezen az emberen, csak nehogy az arcunkra fagyjon a mosoly ... iszonyú pofátlanul nyomja a demagóg szöveget, melynek farvizén ügyesen átvenné a hatalmat a pártban: Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az MSZP a hatályos törvényekben megköveteltnél…..
Az MNB szép csendben új külsőt vett fel. Már tavaly decemberben megszületett az új logó, mindenképpen az én hibám lesz, hogy én csak a mai napon láttam meg először. Szeretném is megosztani eme felejthetetlen pillanatot veletek: A régi logó, ami nem volt már elég jó:…..