Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ifarkas

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez Zoli kérdése, mivel nem érti, hogy ténylegesen mi alapján büntették meg, hiszen a közterületesek kétféle indokot is felhoztak külön-külön. Szerintem az oldalirányban elfordított tábla alapján már tilos várakozni, csak az a nem derül itt ki, hogy a kereszteződés előtti…..
ifarkas 2012.05.17 14:59:58
@qwertzu: A kereszteződéstől 15 m-re van a tűzoltósági felvonulási terület elejét jelző tábla a blogíró szerint:
"A kereszteződésnél nincs semmilyen tiltó tábla, a kereszteződéstől kb. 15 méterre van egy várakozni tilos tábla, meg hogy tűzoltó felvonulási útvonal."
Úgy tűnik, jogosan, kérdőre vonási célból feltehető ez a kérdés annak a két autósnak, akik a 6-os főút XXII. kerületi szakaszán karamboloztak. A Hajó utcai OMV benzinkútnál, a Rákóczi híd felé vezető oldalon, a belső sávot, kismértékben a külső sávot torlaszolták el a…..
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..
Officespotting Nike 2011.12.19 07:00:00
Bérlő: Nike Magyarország Bérlő profilja: Ruházat, sportszerek Irodaház: Bécsi Corner Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 33…..
Most már könyörtelen vagyok. Amikor az első őszi levelek lepotyognak, a gazdaboltban már az egérméreg után tekergetem a nyakam.Még régen történt, amikor egy reggel a konyhában, a kenyereskosár szélén egy meglepődött egér nézett szembe velem. Azóta tudom, ahogy hidegebbre fordul…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
ifarkas 2011.08.06 11:09:07
Tisztelt Gréczy, kedves Zsolt!

Ezt akarod vissza?
videa.hu/videok/vicces/best-of-gyurcsany-1-hitler-mszp-nazi-i4T5qhWW7P3Vz4UP

Hidd el, már éhenhaltál volna, annyi adó, meg minden szart kaptál volna a nyakadba.
Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár…..
ifarkas 2011.07.23 18:22:46
@csib: Félrebeszélsz baba!
A bölcsi napi 354 Ft, havi durván 7000-7500 Ft.
Te hazug faszkalap.
A szólásszabadság védelmében foglalt állást az Emberi Jogok Európai Bírósága, mikor keddi ítéletében megállapította, hogy Uj Péter, az Index főszerkesztője nem követett el becsületsértést azzal, hogy egy cikkében szarnak minősítette a Tokaj Kereskedőház egy borát. A Népszabadságban 2008-ban…..
ifarkas 2011.07.20 14:03:15
@d.j: Már bocs, de a jó magyar bor nem ott kezdődik, hogy "Bock, meg Gere". Ezek csak jól marketingelt borok eladható áron.
Tetovált lányok Emily Parker 2011.05.16 14:05:00
..
ifarkas 2011.05.16 22:21:33
A Tv On The Radio rövid közleményt rakott fel honlapjának nyitó oldalára, amiben szűkszavúan tudatják, hogy Gerard Smith basszusgitáros április 20-án elhunyt, és hogy a következő öt koncertjüket törölték. A 34 éves zenész kb. egy hónapja jelentette be, hogy tüdőrákja miatt…..
ProgBlog Az esküszegő 2011.04.18 18:29:00
„Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar…..
ifarkas 2011.04.19 08:22:10
@hááááát: Mikor mondta, hogy tele van?
2002-ben.
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
BB szerint 21. század ide vagy oda, töretlen a szedd magad-mozgalom sikere a Volánnál, ha a buszok aljába önként dobált csomagokról van szó. Lopásnál igyekeznek bután nézni, senki nem illetékes, hátha feladja naiv ügyfél a keresést:Az oldalukon már korábban megjelent…..
Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem, hogy elmúltam 18 éves! A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt…..
ifarkas 2011.03.03 08:42:47
@Népszavazást az alkotmányról, jönnek a tüntetések!:

Gondolom azt nem figyelted, kedves hozzászóló, hogy a listán 17 MSZP-s politikus is van. Akkor hogy is van ez? Párt alapon lett volna osztva? Nem.
ifarkas 2011.03.03 08:45:18
@wmiki: HAHAHA Ilyen jót már rég nevettem. Vagy ez nem vicc volt?
ifarkas 2011.03.03 08:46:51
@Felmosórongy: Gyilkos akarsz lenni?
Szivárognak a holnapi nagy bejelentés részletei, amelyekből egyre világosabb – ha máshonnan nem lett volna az -, hogy a második Orbán-kormány sem tudja elkerülni a kiadások csökkentésének (amit, ha a rivális politikai erő teszi, általában megszorításnak szokás nevezni)…..
ifarkas 2011.03.01 11:39:01
Mi a problémátok kedves kommentelők?

1. Ha kína lenne olyan kegyes és az állam által piacra dobott magyar állampapírokat megvenné akkor fasza. Akkor van probléma, ha senki nem veszi meg. Tök mindegy kinek tartozik az állam, rosszabb, ha nincs vevő a papírokra.

2. a villany, gáz stb magas árát a külföldi tulajok állítják be, és nekik fizetünk, hogy mehessenek belőle Hawaii-ra nyaralni. Amikor arról volt szó megszavaztátok mind! Most mikor Orbánék visszaállamosítanának akkor meg dumáltok, hogy miért? Hát azért bazmeg, mert az ország a lakosaiból áll, és a polgárok alapvető kiszolgálására fennálló cégeket vissza kell államosítani, és non-profit rendszerben működtetni, így csökkentve a befizetendő árakat. Hülyék.

3. Végre van egy kormány aki megnyírbálja a kiadási oldalt is. Erről beszélt eddig mindenki az elmúlt 20 évben, hogy ezt senki nem akarta. Mit gondoltatok? Lehet úgy kevesebb adót fizetni, hogy minden kevesebb lesz? Hülyék.

4. Milyen alkotmányt vert szét a fidesz? Mit érdekelt téged, vagy akárkit is az alkotmány eddig? Azt se tudtad mi van benne, max az első 3 bekezdést, de az most se változik. Mit számít az egy "köz"embernek, hogy mi van az alkotmányban? Téged nem fog érinteni biztos lehetsz benne.

5. Mit csinált az MSZ(M)P?:
Hagyták hogy sok rokkantnyugdíjas legyen.
Hagyták hogy sok 40 éves nyugdíjas legyen.
Hagyták hogy 100-asával vegyék fel és ezresével bocsájtsák el az embereket.
Hagyták hogy egész térségek termelő vállalkozások nélkül maradjanak, multik csak úgy kivonuljanak.
Hagyták a dakotákat segély alapon irdatlan darabszámban és mértékben elszaporodni (pl. jászság, heves, borsod)
Hagyták hogy mindenki főiskolára, egyetemre jelentkezzen.

Itt az eredménye.
ifarkas 2011.03.01 12:47:47
@porfelhő: Miért? Azt gondolod komolyan a csomagot vagy mit ő dolgozta ki?
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..
ifarkas 2011.02.06 15:35:53
@gyilkos fűegér: De azért úgy látom, ott mélyen legbelül vágysz rá, hogy meg nézhesd, mert csak olvasgatod mi a fasz történik?!!!
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
ifarkas 2010.12.20 10:28:59
@rexter: Öreg szarul tudod.
A Most múlikot Kiss Tibi írta (Quimby) a Csík zenekar "csak feldolgozta. Egyébként Veca előadásmódja veri a Csík zenekar énekesnőjét, mindkettőt megnézheted és összehasonlíthatod a youtube-on.
A minap szerszámkeresés apropójából épp fejen álltam egy szerszámos ládában, amikor különös dolog akadt a kezembe. Első látásra semmi különös, ahogy a képen is látszik, ez egy egyszerű…..
     1.       jelenet: a benzinkúton Ma délután ügyes-bajos dolgom bonyolítása során épp az Auchan benzinkútja mellett mentem el. Gondoltam, ha már erre járok, teszek egy kis naftát az autóba, ha nem is sokat, de valamennyit ezzel…..
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
ifarkas 2010.10.22 12:08:54
@Mária: A sétálóutca Miskolcon: majdnem 1 Km hosszú utca, ahol csak villamos jár, a két oldalán pedig végig üzletek, kávézók stb, és gyalogosan lehet "sétálni"