Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reeku4

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp tíz évvel ezelőtt – 2008. január 20-án – indult a Breaking Bad című sorozat, úgyhogy az AMC január 6-tól levetíti a sorozat mind az öt évadának összes részét, minden szombaton és vasárnap 23:55-től. Az összesen 146 díjat nyert sorozatról az AMC még tíz érdekességet is összeszedett a születésnap…..
Reeku4 2018.01.09 09:25:54
comment:com Hírek kávé mellé 2016.10.19 11:53:34
November 20-án tér vissza a The Affair a Showtime műsorára, az Entertainment Weekly-n pedig már nézhető is egy hosszabb előzetes a harmadik évadból. Még be sem mutatták a az Amazonon a Bosch 3. évadát, már be is rendelték belőle a negyediket. Ennek a sorozatnak a főszereplője a Lostból…..
Reeku4 2016.10.20 14:34:30
Ma jön a Viasat6-ra a Kolónia című sci-fi első évada. ami arról szól, hogy milyen lenne az élet Los Angelesben, ha azt lerohannák a nácik ufók. A történet középpontjában egy család áll, és persze kurva sok morális kérdés, mit teszel meg a gyerekért, hajlik-e a gerinc, ha a párod élete a tét és így…..
Bizony, 2006 október 1-jén mutatkozott be a tévében Dexter Morgan, a szimpatikus sorozatgyilkos, akkor, amikor a network drámák mellett szinte csak az HBO és a Showtime kínált fasza szórakozást, és amikor évente nem került 150 sorozatnál több a képernyőkre. (Idén legalább 450.)…..
Ha az évad csak fele olyan intenzív lesz, mint ez az egyperces előzetes, jó dolgunk lesz. Március 4-én a Netflixen látható a House of Cards következő, negyedik évada, és ugyan biztosra nem tudja senki, de van egy tippünk, hogy nálunk is látható lesz.   ..
Este tízkor, duplarésszel. A második kanyarhoz nem (feltétlenül) kell az első, ráadásul jobban is sikerült, mint az előd, szóval ha nem láttad, most bepótolhatod. ..
Sziasztok, tonks vagyok, a blog új írója. Korábban is irkáltam már erre-arra, könyvek terén a moly.hu-n élem ki magam, és yeeeyha néven vendégbloggerkedtem már párszor a sorozatjunkie-n. Ez az első kritikám itt, de nem az utolsó: a blog sorozat szekcióját fogom erősíteni. A…..
  Ha az ősz-tavasz rendszerű sorozatnéző most rápillant a téli kínálatra, rájön menten, hogy lőttek a kétségkívül jól hangzó, “januárban és februárban majd darálom, amit ősszel kihagytam “-tervnek, mert annyi jó újdonság lesz (meg van is), hogy pontosan ugyanannyi sorozatot kell majd követni, mint…..
Nem gondoltam volna, hogy amikor belevágok a Sense8 évadkritikájába, nagyjából ugyanaz az érzés fog bennem munkálkodni, mint a pilot kapcsán: fogalmam sincs, hogy a látottaknak mi lesz a konklúziója, mire fognak kifutni, és hogy igazából jó volt-e, amit láttam. Egy dologról…..
Csak röviden: a Showtime már most, két résszel az aktuális évadok befejezése előtt hatodik évadot kért a Homelandből és harmadikat a The Affairből. A Homeland legutóbb 2,4 milliós nézettséget tudott Live+3-ban (az első vetítéstő számított 3 napban), a The Affair 1,4…..
A sorozatokkal folytatjuk az év végi számvetést, és szerencsére idén is volt miből mazsolázni. A már bejáratott címek mellé most sem volt gond odatenni néhány színvonalas újoncot, hogy aztán kialakuljon a végső tizenöt, ami nem mindenkinek fog tetszeni (már miért is tetszene),…..
Sons of Anarchy nem lesz többé, amit bizonyára nem mindenki él meg tragédiaként, de engem rettenetesen elszomorít. Úgyhogy összeraktam egy online válogatáskazettát, amire rátettem a - szerintem - legjobb betétdalait. Mondjuk ettől sajnos nem lett jobb, de most már késő. Tessék. ..
Oké emberek, kezdjétek el nézni a The Affairt még ma, vagy mondjuk a hétvégén, vagy amikor véget ért már az évad, tökmindegy, mert olyat láthattok, ami még nem volt tévében. Alapjáraton tökre nincs semmi megkapó, izgalmas, vagy eredeti a The Affair sztorijában, vagyis abban,…..
Reeku4 2014.10.11 18:34:43
Csak azt a kibaszott tornacipőt venné már le a lábáról. ..
Talán senkinek sem okozott meglepetést, hogy a hányattatott sorsú SAMCRO történetének hatodik fejezete jókora gyomrossal zárult, végtére is a modern királydráma utolsó fejezetét nem lehet naplementébe elguruló motorosokkal zárni, nem igaz? Anélkül, hogy a részletekbe…..
Ha rajtunk múlna, kissé más lenne az Emmy-mezőny, mint amilyen lett tegnap délután. Kezdjük ott, hogy a True Detective-et pont úgy a minisorozatok között indítottuk volna, mint ahogy az American Horror Story és a Fargo is oda került. Matthew McConaughey és Woody Harrelson is itt…..
Ha azt hiszed, hogy letudtad az év sorozatzáróját a Trónok harcával, akkor még nem láttad a Fargo utolsó részét. Coenék zseniális sorozatot hoztak össze, ami közel sem olyan látványos, mint méltán hype-olt társa, viszont jobb!  Lester Nygaard (Martin Freeman) tipikus lúzer,…..
A Pixar stúdió a kezdetektől fogva úgy gondolom, hogy az animációs filmek magasiskolája. Sokan úgy érzik, mintha veszített volna a cég az eddigi varázsából, én csak amolyan formahanyatlásnak tudom be. Számomra egyértelmű, hogy a Verdák 2. és a Merida, a bátor jelentették az…..
Mindig is kerestem az olyan alkotásokat, amelyek rengeteg ember számára ismeretlenek. Minden ilyen műnek megvan az a varázsa, hogy mivel nem szuperprodukcióról beszélünk, az adott alkotás nem feltétlenül akar megfelelni a filmes társadalom által elvárt normáknak, ebből a…..
  Ha nem ismerjük Carlos Cipát, akkor olvashatunk vele kapcsolatban esős őszi romantikáról, mesébe illő atmoszféráról, könnyed játékról, csodálatos utazásról, zenei alázatról, hűségről. A német fiatalember harmadik alkalommal érkezik Budapestre, hogy lenyugtassa és…..
Fehér Valter és Andervud Ferenc FTW! (via)  ..
Reeku4 2014.04.04 13:27:08