Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attila.erdei

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A floridai negyven büntető mellett két fiatal nagyszerű meccsét hozta a szerda hajnali forduló. A Montréal hőse Vladimir Taraszenko volt, aki a St. Louis öt góljából négyben vállalt szerepelt, háromszor a 23 éves orosz talál be, egyszer pedig gólpasszt adott. A harmadik idényét…..
NHL Őrült meccs Montréalban 2014.05.28 10:01:40
Egészen látványos, tizenegy gólos meccset hozott a Montrél és a New York Rangers ötödik összecsapása a keleti főcsoport döntőjében. Ezúttal nem úgy ment Henrik Lundqvistnak, a negyedik bekapott gól útán lecserelték, de a Canadiens hétig meg sem állt. A kanadai csapat ezzel…..
Amilyen szégyenteljesen ért véget az idei szezon a Canadiens szurkolói számára, olyan jól sikerült az idei újoncbörze. Szinte minden húzásunk a várakozások fölött sikerült, bár azért van bennem egy kis tüske a kapusok elszalasztása miatt, de ezt valahogy másképp fogjuk…..
HabSBloG Subbant a borítóra! 2012.04.28 06:55:00
Érdekes kezdeményezést indított el a következő évi jégkorongos játékának promózására az EA Sports. Mi, játékosok választhatjuk meg, hogy melyik NHL-sztár feszítsen a játék dobozán! Minket P. K. Subban képvisel ebben a játékban, rá kellene minél többször kattintani a…..
attila.erdei 2012.05.03 08:00:06
@montreal:

ezt egyenlőre cáfolták...
Hivatalosan nem is lottónak, hanem "Draft Drawingnak" nevezi a liga azt az eseményt, amit kedd este fognak lebonyolítani. Az utóbbi időben szinte minden jegyzetemben megemlítettem ezt a furcsa választást, de mit is takar ez pontosan? Most megpróbálom röviden felvázolni a lényegét és a…..
Egy év, pont ennyi telt el Max Pacioretty súlyos sérülése és a szezon során szerzett harmincadik gólja között. Sok minden történt a játékossal ezalatt a 366 nap (szökő év van) alatt. Tavaly ilyenkor még az életéért kellett aggódnunk, most meg sok év után először végre van…..
MARKOV VISSZATÉRT, A TÖBBI NEM SZÁMÍT! A meccs egyértelmű meglepetése nem a három gólos győzelmünk nyugat egyik nagyágyúja ellen, hanem Andrej Markov visszatérése 140 meccs kihagyása után. Persze, egyből nem fog megváltani minket, de már nem is lehet. Lényeg, hogy játszik!…..
TOVÁBBRA IS VERJÜK A HOLLYWOODIAKAT"THE POWER PLAY HAS BEEN GETTING BETTER. WE ONLY HAD ONE CHANCE IN SAN JOSE BUT WE CREATED SOME CHANCES AND IT CARRIED OVER TONIGHT." (Brian Gionta az emberelőnyünkről.) Könnyű kis győzelem lett a vége, de nem azért, mert olyan jól nyomtuk volna a…..
Hét elején eljött a határideje a korlátozott szabadügynököknek új szerződésajánlatot tenni. Van, aki kapott és persze olyanok is, akiknek erre még esélyük sem volt. Egyesek hiányozni fognak, de ilyen a hoki, tovább kell lépni mindkét félnek. Pletykák is jönnek ezerrel, de…..
Befejeződött az alapszakasz, jöhet a rájátszás. Mielőtt nekifeküdnénk a Bostonnak, nézzünk néhány érdekes és kevésbé fontos számadatot a csapat teljesítményéről! Némelyik szám érdekes gondolatokat ébreszthet az olvasóban, ha összehasonlítjuk a tavalyi eredményekkel is.…..
"VIHAROS" ESTE HAZAI SIKERREL "I'VE BEEN AROUND LONG ENOUGH THAT I CAN PUT A DISAPPOINTING GAME BEHIND ME. WE HAD A DAY OFF YESTERDAY AND SOME FRIENDS CAME TO TOWN AND I ENJOYED PLAYING THE..." (Alex Auld a két nappal korábbi bukása utáni sikerről.) Sopel…..
HabSBloG Habs a Junior VB-n 2011.01.04 06:35:00
Karácsony másnapján indul a fiatalok megmérettetése Buffaloban. Csapatunkat két újonc, Louis Leblanc és Joonas Nättinen fogja képviselni a kanadai és a finn válogatottban. Az eseményeket folyamatosan fogom követni és beszámolok a teljesítményükről. ..
Két napon belül másodszor is legyőzte a listavezető Quebec Rempartsot a Montreal Juniors. Ezúttal a legutóbbi kanadai világbajnokságnak is otthont adó quebeci Colisée Pepsiben játszottak, és a vendégek 3-2-es győzelemmel térhettek haza. Hári ismét az első sorban játszott, pontot…..
HabSBloG Bulldogs riport I. 2010.11.04 10:02:00
Tíz mérkőzés ment le a szezonból és a változások ellenére nem gyengült a csapat, legalább is az eredmények ezt sugallják. Jött egy új edzői stáb, néhány új játékos is, de a Dogs ismét magasan szárnyal. Remélhetően a lendület megmarad a szezon hátralévő részére is.…..
A káposztásmegyeri Jégpalota az őszi szünetben ismét nemzetközi tornát rendez U16-os korosztályban. Az ötcsapatos Budapest Icecenter Cup 2010 nevű rendezvényen a magyar serdülőválogatott mellett a Bp. Stars két csapata, a St. Pölten-i kanadai hokiakadémia csapata, az L. A. Stars…..
attila.erdei 2010.11.04 10:06:51
@F. Kapus: Köszi!
NEM LETTÜNK OKOSABBAK A KAPUSKÉRDÉST ILLETŐEN "IT'S EXHIBITION. THIS IS THE TIME TO WORK THINGS OUT." (Carey Price a meccs lényegéről.) Az este után a kapuskérdés ismét magas hőfokon éghet Montréalban, aminek én nagyon nem örülök, mert elvonja a figyelmet az esetlen…..
attila.erdei 2010.09.27 08:38:03
attila.erdei 2010.10.01 08:47:14
@montreal: Kezdek marha irigy lenni rád...
pláne, hogy mpst nálunk letiltottak minden videólejátszót, mivel nem illenek bele a Bombardier informatikai politikájába...
Az Oilers kiütötte a Tampát, a 2009-es 1/10-es Pääjärvi-Svensson hármat vágott, gólpasszt is adott, az idei 1/1-es Taylor Hall is betalált. A Phoenix kétszer is verte a Los Angelest, a Philadelphia megint szétlövésig jutott, de a Toronto ellen rosszabbul célzott. Az Edmonton Oilers,…..
GYENGE KEZDÉS, DE LEHET JAVÍTANI "IT'S ABOUT TIME THAT PEOPLE REALIZE THEY'RE NOT HELPING HIM. THEY'RE NOT HELPING THE TEAM." (Gill arról, hogy az állandó fújolás nem segít a csapaton.) 121 nap telt az utolsó, Philli elleni mérkőzés óta, és most ismét…..
attila.erdei 2010.09.24 09:28:51
@p@lee22: Oké!!

Egyébként szuper a cikk!
HabSBloG Felkészülés a szezonra 2010.09.20 13:14:00
A múlt heti rookie camp után a "nagyok" is sorra kerültek, kiegészülve a már munkába állt fiatalokkal. A jótékonysági golftorna után az orvosi felmérés következett, majd az érdemi munka. Az egymás közötti összecsapásokat több ezres tömege kísérte figyelemmel a…..
HabSBloG Táborban a fiatalok 2010.09.20 12:12:00
Fiataljaink idén is sikerrel teljesítették az évad első komoly, felkészítő megmérettetését. Harmincegyen próbáltak szerencsét a bossardi edzőközpontban. A szerződéssel rendelkezők a minél előbbi csapatba kerülésért, míg a szerződéssel nem rendelkezők a kontraktus…..
HabSBloG A következő egy hónap 2010.09.12 09:24:00
Jövő hétfőn összegyűlnek a fiataljaink a brossardi jégpálya öltözőjébe és kezdetét veszi a felkészülés a 2010/11-es hoki szezonra. A gyerekek után jön az első csapat, majd hamarosan az edzőmeccsek is, aztán már el is kezdődik az alapszakasz. Tekintsük át, mi vár ránk…..
Carey Price és ügynöke, Gerry Johannson, alákanyarintotta a következő két idényre szóló szerződését. Sokat vártunk erre, de végre ez is lezárva. taktikailag nem voltunk túl okosak, hiszen Halak elcserélésével kiváló lapokat osztottunk a fiatal kapus táborának. Az…..
Price még mindig hezitál, nem írt alá, pedig lassan már minden jelentős RFA elkötelezte magát. A döntőbírósági meghallgatások is befejeződtek a múlt héten, nekünk pedig nincs első számú hálóőrünk. Van helyette egy első körös újoncszerződés, egy rutinos ahl-es és egy…..
attila.erdei 2010.08.04 08:52:01
Calgary-ban egy sajtótájékoztató keretén belül rántották le a leplet a jövő évi Heritage Classic részleteiről. A McMahon Stadiumban rendezett eseményen mutatták be a részvevőket és a mezeket. Minket Josh Gorges és Pierre Boivin elnök képviselt a szerdai rendezvényen.…..
attila.erdei 2010.08.25 11:38:15