Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murcy

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este a pécsi Est Caféban, koncertezés közben ütötték meg a Kolin nevű buzi-popcsapat frontemberét, Linczényi Márkot. A zenekar egyik önsztároló látványeleme, hogy előadás közben felhívnak egy lányt a közönség soraiból a színpadra, akit az énekes az éppen aktuális…..
Murcy 2012.04.11 11:54:53
Amikor viszonylag ritkábban látott és játszott készletekről küldtök végigjátszást, annak mindig nagyon tudok örülni, mert tulajdonképpen ismeretlen, ráadásul annak meg is maradó (legó-)világba visznek el. Batmanes készlet például annyira nem volt még a kezemben, hogy dobozát…..
Murcy 2012.02.28 16:28:23
@Llew: hát azért batman elsősorban képregény :) és ott is volt elég sokféle verziós batmobile
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Furcsa egy dolog ez. Nem tartom magam különösebben tekintélytisztelő embernek, de mégis, mintha egyesekkel kivételt tennék. HGy beküldése (jóval tíz fölött jár, köszönjük!) kapcsán döbbentem rá ugyanis, hogy ez a véleményes (?) fordítás nekem is feltűnt, amikor olvastam,…..
Átmeneti vagy tartós a csökkenés? Az MSZP kormányzásának öröksége, vagy a Fidesz a hibás? Heti szavazásunk. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Hétvégi szavazás-összesítőnkben most a pénteki írásunkhoz mellékelt szavazás eredményét mutatjuk be. Fidesz: lejtmenetben? c.…..
Murcy 2011.04.19 13:24:58
@Con Storm: 1) tök jó lehet olyan szép, fekte-fehér álomvilágban élni, amiben te teszed, irigyellek!
2) az uszító politika nálunk nem ellenállást vált ki, hanem választásokat nyer 2/3-dal
1989 március 22-én megalakult az Ellenzéki Kerekasztal, az akkor legnagyobb támogatottságúnak tekintett ellenzéki szervezetek közös hepaja, hogy aztán nem egészen egy évvel később már egymás torkának essenek tagjai. A Trónok harca című friss HBO-sorozat története valahol pont…..
Murcy 2011.04.18 15:04:28
@Equinoxe: ellen-ellenpéldának meg pont az általad említett terry pratchet, aki mindegy, hány discworld könyvet ír, mindegyik visítva röhögős zsenialitás (nyilván szerintem, mielőtt ebből is flamewar lesz)
Murcy 2011.04.18 15:55:31
@Equinoxe: bazz, 54-58 :DDDDD
Gav harmadszor jelentkezik, tehát jár az RJB (Régi Jó Beküldő) cím (korábban tőle volt a Palazzo Dorottya használati utasítása és a magát a "Can deal the price!" reklámszlogennel ajánló fordító). Ez a mostani beküldése szerintem felülmúlja még ezeket is: I'm unable…..
George Lucas a 70-es években ötlötte ki a Csillagok háborúja univerzumot és ebből azóta is kényelmesen megél, sőt további projekteknek ad zöld utat ebben a témában. Elvileg hamarosan kezdődik az élőszereplős Star Wars sorozat forgatása és A klónok háborúja rajzfilmszéria is…..
Murcy 2010.10.23 19:54:54
@CsuCsu: +1. fantasztikus sztorik, kicsit feljebb én is ezekről írtam, hogy mehetnének.
  Ha utálod a főnököd, a kollégáid/haverjaid mind bunkók, ha most hagyott el a csajod/pasid, ha úgy érzed a világ ellened van itt lett volna az az ideje hogy kiadd magadból mindezt és egy hatalmasat tombolj a Dűrerben. Az évszázad egyik legjobb punk/metál bulija volt…..
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nyeri meg a VB-döntőt.  Mi vagyunk a világ legjobb csapata. Már csak a plecsni hiányzik, hogy ezt…..
Engerland Így állunk fel 2010.06.27 14:59:33
David James - Glen Johnson, John Terry, Matthew Upson, Ashley Cole - Gareth Barry -Steven Gerrard, Frank Lampard, James Milner - Wayne Rooney, Jermain Defoe. Megint vörösben játszunk, tetőtől talpig.COME ON ENGERLAND!..
Murcy 2010.06.27 15:27:01
@originalBalintos: szerintem semmi baj nem volt a csapattal a szlovének ellen. barrynek egyáltalán nincs helye a csapatban, az igaz, de capello imádja valamiért. ott ebben a szerkezetben carricknek kellene játszania, vagy jöhetne egy teljesen támadó jellegű banda és lehetne a csapatban joe cole.
Barry - Demel, K. Touré, Zokora, Tiené - Eboué, Y. Touré, Tioté - Gervinho, Drogba (kap.) (vagy Dindane), Kalou Az ellen: Julio Cesar - Maicon, Lucio (kap.), Juan, Bastos - Elano, Gilberto Silva, Felipe Melo - Kaka, Robinho, Luis Fabiano//   Mint becsületes, tehát vak és elfogult…..
MÉG FRISSEBB: Drogba a kispadon kezd, nem a gyöpön.Végső összeállítások:Elefántok: Barry - Eboue, Toure, Demel, Tiene - Kouassi, Zokora, Toure, Tiote - Kalou, Dindane.Barnítókrémes-zselések: Eduardo - Ferreira, Alves, Carvalho, Coentrao - Mendes, Meireles, Deco, Ronaldo, Danny -…..
Szeretve Gyűlölt Erikssonunk, aki alig 3 hónapja üldögél az elefántcsontparti kispadon, de a jelenlegi már a 3. világbajnoksága, svéd óvatossággal bizakodott egy tegnapi interjú során. Sokan állítják, a jelenlegi vébén az afrikai csapatok közül Elefántcsontpart juthat a…..
Döngnek a fehér gépek a fekete kontinens felé, a kereplőgyárosok dörzsölik a sok kerepléstől amúgy is száraz tenyerüket:nemsoká itt a vilibajni, ohhohó!Mielőtt azonban a kezdősípszó megszakítaná a mexikán drukkerek szotyizásának harsogását, kerítsünk sort egy rövid…..
Olvasói nyomásra nem a Burn Notice legutóbbi epizódjával nyugtatom az idegeimet, hanem gyorselemzést nyomok, mindent a kedves kommentelőkért ugye.A gólunk gyorsan jött, Heskey azt csinálta, amiért a pályán van: letette a zsugát a nála ügyesebbeknek, ezúttal Gerrardnak, aki az első…..
Murcy 2010.06.14 07:40:45
@normaluser: don't feed the trolls. ez egy lelkibeteg hülye
Murcy 2010.06.14 07:42:32
@darksidex: oktalanka, ugye tudod, hogy Cé azért rúgott akkor több gólt a unitedben, mert ferguson úgy építette fel a csapatot? rooneyt mindig is sztárolták, hidd csak el. :) abban az időszakban hátrébbról, oldalról indult be rendszeresen. esetle nézz utána pár dolognak mielőtt hozzászólsz. mellesleg cantona nem csak manchesterben játszott angliában, hanem nyert egy bajnoki címet a leedsnek is.
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Murcy 2010.06.11 21:25:46
@értelmetlen_nevű: azért sok múlik a játékrendszeren. rendben, hogy a pályán már a játékosok kezében (lábában?) van minden, de amíg az edző egy értelmes támadást nem tud felrajzolni/kitalálni, addig kicsit emg van lőve minden
Murcy 2010.06.11 21:28:47
@nordsee: sagnával mi baj? a másik kettőt értem, pedig én kedvelem a franciákat
Murcy 2010.06.11 21:29:38
@Everred: szóciológiai horrortúra, mint általában minden TVs sms-sáv
Engerland Capello kiakadt 2010.06.10 12:42:44
A mester teljes joggal küldte el a sajtó képviselőit a jó édes anyjukba szerdán délután, miután a közismerten pofátlan brit újságírók és fotósok aaz angol csapat bázisának orvosi szobáját is elkezdték fotózni. "Mi a jó istent fotóznak maguk itt?" akadt ki a…..
Murcy 2010.06.10 14:49:11
@Szergő: pontosan melyik részét? valószínűleg ha így lenne, walcott állna egy helyben a jobb szélen, anélkül, hogy egyszer is leadná (ld. a mexico elleni meccset)... ki(ke)t jelölt ki neki a média?
Másirányú elfoglaltságok miatt, bocs. Utána majd lesz rendszeresen...
Murcy 2010.06.10 08:02:53
@sAp: awesomez :D az eredetit is imádom... a unitedot is... tökéletes kombináció
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..