Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puskar

137 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajuszblog Legendás pornóbajszok 2008.02.29 10:17:00
A bajuszhónap alatt méltatlanul mellőztük a pornót. Szégyen. A véghajrában ezt három pornóikonnal pótoljuk, röviden, három bajusszal, melyek közül egy már nincs köztünk, egyet levágtak, egy viszont él és virul. John Holmes minden idők legnagyobb pornósztárja,…..
Bajuszblog Bajuszbuli szombaton! 2008.02.27 22:39:00
Maksa Zoltánról köztudott, hogy nemcsak remek humorista, hanem szintetizátoron is játszik. A szmog és a környezetvédelem korunk megkerülhetetlen problémái. Fontos kérdésekről szavak nélkül, képekkel, szintiszőnyeggel...
Bajuszblog Arany János: A bajusz 2008.02.27 11:58:00
Régóta érik ez a poszt, közben egy olvasónk is felhívta rá a figyelmet, nem is kell ehhez mit hozzáfűzni, legnagyobb költőink bajszosak, Arany János pedig írt egy Bajusz című verset 1854-ben.Arany János - A BajuszVolt egy falu - nem tudom, hol,Abba' lakott - mondjam-é, ki?Se…..
A Mátravidéki borozóból, Tandori kedvenc kocsmájából üdvözli minden bajusztársát a hétfő esti közönség.Balról jobbra: Csumpi bácsi, Hámori tanár úr, András, Gábor, Kristóf és Béla..
A Delmagyar.hu megénekelte a hétvégi szegedi bajuszbulit. "A bajusz univerzális érték, senki nem sajátíthatja ki. Mindenkinek kötelező legalább évente egyszer bajuszt növeszteni. Ez nemcsak egy viselet, hanem egy életérzés", hangzott el egy résztvevő szájából. Szeged a…..
Egészen elképesztő, az alábbi dialógust, melyben Luke egy bajuszos férfival beszélget, kivágták a Star Warsból. A férfi neve Biggs Darklighter, ő volt Luke gyerekkori barátja a Tatuin bolygón, ő ébresztette rá Luke-ot a Birodalom gonosz mivoltára, ő volt a Vörös 3-as,…..
Ehhez nem is kéne megjegyzést fűzni, Ringo Starr mindig a Beatles legszimpatikusabb tagja volt, ráadásul köztudottan a legtehetségesebb színész volt a csapatból, nem véletlen, hogy ő játszotta az első színes Beatles-film, a Help! főszerepét. 1971-ben pedig ő játszotta Frank…..
Csütörtöki felhívásunkat követően nem is kellett sokáig várnunk az első Koszta-képre, ezúton meg is köszönnénk Fandor nevű olvasónknak, aki még a kiváló vasárnapi focibajusz összeállítás előtt küldött egy teljes csoportképet a Videoton 1985-ös csapatáról, és…..
Sziasztok!Előrejelezve a trendet, 2005 áprilisában volt bajszom kb 28 órán keresztül, és mint a mellékelt fényképen látható borzalmasan állt. Volt olyan ismerősem aki ujjal mutogatással és hangos röhögéssel adta tudtomra hogyan is nézek ki, de egy mókás szombat éjszakát nekem…..
Gordon nevű olvasónk (és állandó ihletforrásunk) hívja fel a figyelmet egy legendás bajuszos pillanatra (mely egy köpéssel kezdődött és kiállítás lett a vége), valamint egy kultúr/sporttörténeti tényre, mindehhez pedig fényképeket is csatol. Ezennel pedig…..
Bajuszblog Bajusszal a piszoárnál 2008.02.20 23:09:00
A Bajuszblog köszöni olvasójának, Zolcsinak, aki eszébe jutatta ezt a pillanatot. Itt egy videó is, ahol Mucsi Zoltán bajusz nélkül, Scherer Péter viszont szakállkezdeménnyel látható...
Kellemes napot minden bajusznövesztőnek!Alant a Flat bajusz tekinthető meg. Viszketni nem viszket, viszont már ideje lenne egy fazonigazításnak, mert bizonyos részei a számba lógnak. Viszont tény, a sörhab finoman megáll rajta, s mint egy nagy bajusztapasztalattal rendelkező barátom…..
Bajuszblog Bajusszal jobb dalokat 2008.02.20 13:41:00
Majdnem kiment a fejünkből, hogy tavaly bizony Nick Cave is bajuszt növesztett (olyan lemmyset), és micsoda véletlen, rögtön sikerült is összehoznia egy lemezt, ami sokkal jobb volt azoknál, amiket az utóbbi években csinált. Na persze állítólag az is véletlen, hogy a zenekar többi…..
Ismét reneszánszát éli az ápolt arcszőrzet. Olyannyira, hogy a február hivatalosan is a bajusz nemzetközi hava lett. Arra buzdítják a férfiakat, hogy egy teljes hónapig ne borotválkozzanak. A Mokka műsorvezetője, Papp Geri beszállt a játékba. De azt is láthatják, hogyan állna a…..
Bajuszblog Okos bajuszos emberek 2008.02.20 09:33:00
Egy nagyon okos ember, szép bajusszal - hívta fel figyelmünket egy olvasónk Dr. Kovács Péter alkotmánybíróra, illetve annak bajszára. Az okos bajszos férfit 2005 szeptemberében választotta a Parlament alkotmánybíróvá, előtte a miskolci ÁJK Nemzetközi Jogi…..
Matt Groenig, a Simpson kiötlője mondta, hogy a XX. század három jelentős bajszot adott az emberiségnek: Hitlerét, Chaplinét és Frank Zappáét. A Zappa-fazon viszont sosem megy ki a divatból, az egyik legkedveltebb férfiviselet. Az ikonikus bajuszra Bálint (Zappa.hu) hívta fel a…..
A legújabb napibajszot Levente küldte be nekünk, bár a kép konkrétan nem róla készült. Na persze, mindenki ezt mondja...
Bajuszblog Újpesti bajusz 2008.02.15 11:21:38
Nincs ehhez mit hozzáfűzni, munkába menet, kocsiból készült felvétel a szintén munkába igyekvő újpesti bajuszról. Ráadásul olyan, mintha a bal lába (nekünk jobb) nem lábfejben, hanem földönkívüli répa/polip végtagban végződne. ..
A Bajuszblog támogatja a Mozzanat.hu legújabb akcióját. Bajszot márciusban is!Emlékezzünk Együtt a '48-as Forradalom és Szabadságharc 160. Évfordulójára! A Mozzanat meghirdeti az I. Március 15-i Nemzetközi Bajusznövesztő és Kontykötő Versenyt legények és leányok számára.A…..
A szabad perceinket a családdal tölteni, velük kikapcsolódni, kártyanaptárat gyűjteni és veterán motoros találkozókra járni: boldogság. Ring István mindemellett kiváló asztalos, hagyományos és különleges (akár motoros) esküvők közkedvelt (akár motoros)…..
Száz napig tartó sztrájk után ma újból munkába állnak az írók Amerikában, ezt tegnap 3492-en szavazták meg 283 szavazat ellenében. Vagyis hivatalosan is véget ért a sztrájk. A munkabeszüntetésben közel 11 ezren vettek részt, ehhez jöttek még azok a dolgozók, akik a…..