Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puskar

137 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bajuszblog támogatja a Mozzanat.hu legújabb akcióját. Bajszot márciusban is!Emlékezzünk Együtt a '48-as Forradalom és Szabadságharc 160. Évfordulójára! A Mozzanat meghirdeti az I. Március 15-i Nemzetközi Bajusznövesztő és Kontykötő Versenyt legények és leányok számára.A…..
A szabad perceinket a családdal tölteni, velük kikapcsolódni, kártyanaptárat gyűjteni és veterán motoros találkozókra járni: boldogság. Ring István mindemellett kiváló asztalos, hagyományos és különleges (akár motoros) esküvők közkedvelt (akár motoros)…..
Száz napig tartó sztrájk után ma újból munkába állnak az írók Amerikában, ezt tegnap 3492-en szavazták meg 283 szavazat ellenében. Vagyis hivatalosan is véget ért a sztrájk. A munkabeszüntetésben közel 11 ezren vettek részt, ehhez jöttek még azok a dolgozók, akik a…..
István 197,3 kilóról 103,1 kilóra fogyott öt hónap alatt, és jobban áll neki a bajusz, mint valaha. Nem véletlen, hogy Jakupcsek Gabriella elpirult, és "fickósnak" nevezte a műsor döntőjében. Kemény munka, futás, fekvőtámasz, dzsúdó. A Bajuszblog gratulál a…..
Az alábbi videó üzenete egyszerű, ráadásul a világ összes népe és gyermeke számára egyértelmű. A bajusz (és a szakáll) öröm. ..
Betyár hívta fel a figyelmünket Leland Melvin specialistára, aki a NASA munkatársa, és az STS-122-es számú misszión egy űrsikló hővédő kerámialapjainak épségére ügyel majd. Leland Melvin korábban futballozott, bajuszos, és remek a mosolya. Irány az űr! Köszönjük,…..
Egyáltalán nem csak a Boston nevű rockzenekar tagjainak és Lemmynek lehet bajsza, hanem a nem kevésbé tökös szintipoppereknek is, sőt. A műfaj egyik leglegendásabb bajusza Ron Mealé, a Sparks ritkán mosolygó szintentizátorosáé. Ő a klasszikus, Adolf Hitler által…..
Kedves Bajusz!Ezek a képek a Nemzeti Bajszünnep alkalmaival készültek (évente kerül megrendezésre, alapítótag vagyok), fogadd szeretettel:Egy férfi sosem elegáns bajsz nélkül. Köszönettel:Márk..
Mióta Bajuszom van, az üzleti életben sikeresebb vagyok! Az érettség és a komolyság tekintélyét tükrözi minden egyes tárgyalás alkalmával, - nem beszélve arról a korántsem elhanyagolható ténytől, hogy illik a sötét öltönyöm színéhez, csibészes vagyok "benne",…..
Sokan vitatják, hogy Nicolas Cage valóban szimpatikus lenne. Egyesek szerint ellenszenves. Itt viszont bajuszos, ami kivételes dinamikát kölcsönöz neki. Cage egyébként köztudottan rajongója (micsoda véletlen! persze) az időnként szakállas Elvisnek...
A szakállasok béketűrő emberek. 49 másodpercnél húzzák ki náluk a gyufát, amit egy jellegzetes szakállas fintor követ. Nem szeretem a cukrozott omlettet. Ne feledjük, a Nemzetközi Bajuszhónap a türelemről, a férfivá válásról, közvetetten pedig a szakállról szól...
Bajuszblog Hormonbajusz 2008.02.06 14:35:00
A kamaszkor fontos velejárója (a csapongva mutáló hang mellett) a hormonbajusz. A bajuszblog mindenkié. ..
Kedves Bajuszblog!Gondoltam megosztom veletek első bajuszos képemet...Tisztelettel,H. Gergely..
A cím magáért beszél. Rokonszenves tekintet, egy pohár bor, szép bajusz. Nick Nolte, a Különös kegyetlenséggel seriffje, az utóbbi időben szívesen játszik szakállas szerepeket...
Bajuszblog Napibajusz: Miklós 2008.02.05 08:45:00
A következő képet Miklós és neje, Éva küldték nekünk. ..
Bajuszblog Napibajusz, üdvözlet 2008.02.04 12:34:04
Üdvözlöm minden bajusztársamat. Feri..
Izgalmas rendőrbajuszokat bemutató sorozatunkat minden idők legjobb videóklipjével indítjuk. Fesztelen, mégis kemény, ráadásul minden alkalommal izgalmas...
AvgDvl néven kommentező olvasónk hívta fel figyelmünket a nagy visszhangot kiváltó, "döbbenetes" (mellesleg két remek szakállat is felvonultató) Jožin z bažin videó magyar, nem mellékesen pedig bajuszos vonatkozására. Konkrétan arra, hogy a fenti felvételen két perc…..
Bajuszblog Napibajusz, C:C 2008.02.03 17:24:00
Gyerekcipőben, de hol van még a hó vége - sixx..
Bajuszblog Napibajusz, hajháló 2008.02.02 15:06:00
A bajusz qrva jó!! Csak tele van az ország/világ fosos, sótlan férfitársakkal, akik nem merik bevállalni. Hogy is nézne ki ha újra különböznénk egymástól? Pfffff... Pedig szerintem minden férfinak, ha már egyszer megadatott a lehetőség rá, legalább egyszer az életében ki…..
Kirk Alyn, az első élőszereplős Superman-sorozat címszereplője bár nem bajuszos, mégis úgy vetődik az arcára az árnyék, mintha az lenne. Jobban is néz ki. Épp úgy, mint Bruce Lee, Elvis Presley vagy éppen Tom Araya. Bár utóbbi gyakran szőrös. ..
Bajuszblog Napibajszok 1. 2008.02.01 16:22:54
Ez a bajusz, a serkenése óta egyszer látott borotvát, kb. 25 éve, de a lányaim, amig ki nem nőtt, eltakarták a szemüket, vagy félre fordultak. Üdvözlettel: Csizmadia Géza - öreg bajuszos ..
A bajuszblog a szakállat is tiszteli, pláne hogy hamarosan így nézünk majd ki mindannyian. Megható gitáros képek egy születésnapi ünnepségről, egy csodás turnéról, a simára borotvált Paul McCartneyról, valamint a pillanat (2:14), amikor egy szakállas férfi ül az ünnepelt…..
A Virginia Egyetemen történt áprilisi tömegmészárlás miatt a The Sarah Connors Chronicles alkotói valószínűleg kénytelenek lesznek újraírni, illetve újraforgatni a jövő januárban bemutatásra kerülő Terminátor-sorozat néhány kulcsjelenetét, és ezáltal az egész…..