Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakvarju69

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koncepció a Repülő Pingvin nevet viseli, és egy svéd hölgy tervezte. Őszintén szólva, nekem túl gyerekesnek tűnik... Szerintetek?..
vakvarju69 2011.07.08 07:04:30
Kazisztán Új korok új káderei 2011.05.31 21:47:00
Fájóan hosszú idő telt el a legutolsó bejegyzésem óta, de remélem a mostani a sok olvasott, hallott és látott hírt egységes keretbe tudja rendezni. Arról a jelenségről van szó, amit közkeletűen kultúrkampfnak neveznek (bár a fogalom egészen mást takart valójában), végső…..
vakvarju69 2011.06.01 07:07:32
@Ghavin: IMHO:
A mindenkori kormány a műveletlen és alul iskolázott, általam posztmodern lumpenproletariátusnak nevezett tömegekre épít, az ő igényeiknek megfelelően, s a bázist hosszú távon szaporítandó próbálja alakítani a kultúra arculatát. Ez a bejegyzés remekül összegzi ennek tüneteit, más kérdés, hogy vajon hogyan léphetnénk fel ellenük?
vakvarju69 2011.06.01 07:33:27
@ügyfélszolgálatos: Hát ez az. Csak sajna a betikek már ittejd vagynak egy jó ideje. Úgy híják óket hogy politikusok. Oszt mást sem csinálnak csak verik fejbe az istenadta népet feszt. Fax kivan.
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
Nem lehet a kedvenc strandom a fenékpusztai strand, a kedvenc lángosozóm a fenékpusztai – még az sem állná meg a helyét, ha azt mondanám, hogy megvadulok a fenéki vízibicikli-kölcsönzőért. Mert ezek nem léteznek. Gyakorlatilag maga a település sem létezik. Ugyanakkor…..
vakvarju69 2011.05.14 07:57:13
@Mahoberberis thunbergii: Azért tegyük hozzá, hogy mióta Palkó Sanyi nincs közöttünk, már nem ugyanaz a gyűrűzőtábor. Mindenesetre csodálatos élmény az a Fenékpuszta. Én 85-ben voltam ott először, az első tábor volt ám a nem semmi :-) Egy hét Fenékpuszta egy hét Balatonmogyoród. Epic!
 Amennyiben kíváncsi a cégek nevére is, kattintson ide!   Pár álláskeresési történetet szeretnék megosztani az olvasókkal amik között van enyhén szólva vérlázító is!   1.Az első és egyben szerintem leggusztustalanabb egy neves biztosító cég felvételén volt.…..
„Pretty much a non-country” (Nigel Farage Belgiumról)  Volt egyszer nekünk egy király nélküli királyságunk. Ha a belgák így folytatják, nemsokára lesz egy királyság nélküli királyuk: II. Albert (Félix Humbert Théodore Christian Eugène Marie von Saxe-Coburg-Gotha)…..
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
vakvarju69 2011.02.21 06:50:43
Nagyot koppantam mert a várt mondat helyet mást kaptam.Azt hittem minden szerelmes lesz h kéri h higgyem el szeret.Mindig olvastam szakítós blogot és már akkor elhatároztam hogy ezt az egészet le kell írnom.Minden nyáron kezdődött egy közös nyaraláson ahol R. is ott volt.Már…..
vakvarju69 2011.02.16 15:13:29
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
Mi mindent kozzeteszunk! Ugyanakkor eliteljuk a tragarsagot! Legjobb szakítószöveg fél éves boldog kapcsolat lezárására:"Jövő héten már úgyis más szopja a faszom"Elnézést a trágár szövegért, de ez így hangzott el a valóságban, a meghökkenéstől nem jutottam…..
vakvarju69 2010.12.03 11:53:56
@Muha: Bubo cupropenis (L). Ennek ab ovo fényes, nem szükségeltetik hozzá mechanikai és biológiai utópolírozás.
A vizsgalehetőségek száma ne csökkenjen, csak a HÖK hatalma. Sőt, teljesen számolják fel és szervezzék újra a hallgatói érdekképviseletet. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most a héten a legtöbb Facebook-megosztást elérő írásunk…..
A 2010-es BlizzCon egyik legjobb jelmezét egy Star Craft rajongó készítette el. A Kerrigannak öltözéshez nem kellett sok minden, elég volt néhány golfkesztyű, egy nerf puska és némi kreativitás.A legjobb jelmez mellett voltak további nyeremények is, az október 22-23-án rendezett…..
A Homár még fagyasztott rántott gombát se látott, de most rögtön pókkal együtt: Nagyjából egy hónapja vettünk a közeli ALDI-ban egy zacskó Gebackene Champignons nevű fagyasztott rántott gombát. Kisütés után rögtön neki is láttunk az evésnek, ám egy kis meglepetésre…..
vakvarju69 2010.10.05 09:05:44
Engedéllyel nem rendelkező kínai illetékességű élelmiszerfeldolgozó üzemre csaptak le a hatóságok tegnap a a XV. kerületben. Az üzem a józsefvárosi kínai piac büféibe szállított...Az engedély nélkül működő üzemben mintegy 2 tonna élelmiszert és élelmiszer alapanyagot…..
vakvarju69 2010.09.17 14:06:05
@min: Aztán arról is emlékezz meg, hogy hányszor volt az embernek vékonyfutása a kajától.
  Van-e női szobor a szoborparkban? Ha jól emlékszem, nem sok, de az biztos, hogy eggyel kevesebb, mint amennyinek lennie kellene, szerintem ugyanis megszökött onnan a marxista feminizmus egyik szobra, Alföldi Andrea, a Baloldali Feminista Hálózathoz tartozó feminista történész,…..
Fotó: tortenelemportal.hu   Erdélyben élni jó. Még akkor is, ha az erdélyinek lenni tartalmát többnyire az itt születtem dudorászós vállrándításával kenjük el. Erdélyben élni tényleg jó, dacára annak, hogy traszszilván atyáink örökéből aligépp mentettünk át…..
vakvarju69 2010.09.17 00:08:10
@sztrugackij: Nu, csak igazam lett hogy partiumi vagy.
Mandiner blog Orbán provokatőr 2010.09.14 11:21:00
Forrás: Der Spiegel  Méltatlan feledés övezi azt a Der Spiegelben megjelent összeállítást, amely a világ 9 provokatőrét veszi számba, köztük a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort. A provokátorok alatt a szerzők, akikből rögtön kilenc is van, lényegében azokat a…..
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..
  Néhány napja jelentették be, hogy Gyurcsány Ferenc és szokásos haknibrigádja -  Debreczeni József, Bauer Tamás, Vitányi Iván, Iványi Gábor stb. - egy konferencia keretében fogja értékelni az Orbán-kormány első száz napját. A helyszínt sokáig nem hozták…..
vakvarju69 2010.09.12 09:06:36
@Ophelia35:
Ne izgasd fel magadat, lehet még partiumi is.
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..