Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főkonszignatátor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Arab Emírségek és Dubai azon helyek közé tartozik, ahol szinte a legváratlanabb technológiai vívmányok is felbukkanhatnak a levegőben repülő tűzoltóktól kezdve, a tengerbe épített üdülőövezeten át a felhők fölé emelkedő felhőkarcolókig. Naná, hogy itt építenék meg a Marsra tervezett…..
Főkonszignatátor 2020.09.01 18:30:05
@Matyika Ápolója: Adott esetben a túlnépesedésre is lehet megoldás hosszú távon. De ne feledjük, hogy ha egy civilizáció több bolygón is jelen van, akkor nagyobb az esély a túlélésre. Ha földel történne valami akkor a marsi kolóniával fennmaradhat az emberi tudat. Ezenkívül olyan nyersanyagok lehetnek a bolygón ami segítheti a civilizáció növekedését.
Végülis miért kerülnénk el, hogy felfedezzük azt ami a bolygókon kívül van?
Főkonszignatátor 2020.09.01 18:32:15
@Bmw: Miért kell ebbe is politikát keverni? Miért ez az egysíkon való gondolkodás?
IDDQD Jönnek a szagos játékok 2011.01.18 19:04:00
Neeem, nem a Larry 7 legendás CyberSniff 2000 rendszeréről lesz most szó, hanem a ScentScape nevű kütyüről, ami azt a nemes célt tűzte ki, hogy új szintre emeli a videojátékokban az immerziót, és lehetővé teszi, hogy virágillatot érezz, ha olyan játékkal játszol, amiben van…..
A Greenpeace csatlakozott a különböző magánszemélyek által kezdeményezett demonstrációhoz, mely a Kossuth téren lesz péntek este hattól (Budapest, persze), hogy megvédjük a sajtószabadságot és elkapáljuk ezt az új médiatörvényt. Nem szívesen ugrálunk ilyen témában,…..
Főkonszignatátor 2011.01.14 13:33:25
@Eleskanyar: Rosszúl értelmezed a mondatot! Nem azért lesz valaki az Gp ellensége mert az illető támogatja a médiatörvényt, hanem azért mert a Gp beleártja magát a politikába, és ahol a politika kezdődik ott a becsület véget ér. Ezt nem lehet sajnos kimagyarázni, ezért csalódtak olyan sokan most a Gp-ben ha nem is ellenségként tekintenek rá, mert azt azért tulzás lenne mondani.
A Gp-nek szigorúan politika mentesnek kellene maradnia. Ez az egész hacacáré meg tudjuk melyik oldalról indult... Egyébként ha már mindenáron belefolyik a politikába, akkor illet volna az elmúlt 8 évben is tüntetésre járni...pl amikor a lakosságot terrorizálta a kormány és százak jogait tiporták lábbal. Szomorú ezt látni..
Főkonszignatátor 2011.01.14 20:22:09
@Vay M: Na végül is kibújt a szög a zsákból! A jobboldaliak a nem normálisak. Köszi szépen, nagyon kedves. Ezek szerint aki fideszes, netalántán sátáni Jobbikos, az alapból nem is lehet környezetszerető. Aki már nem ért egyet a politikai beállítottságotokkal (hogy baloldali liberálisok vagytok ezek szerint) az nem normális.
Egyébként nem tudom a sajtóban közölt gondolataitok a környezetvédelemmel kapcsolatban hogy lehet erkölcs és család romboló, ezért azt sem értem miért tiltakoztok ellene, ugyanis a médiatörvény pont ezt akarja szabályozni.
Főkonszignatátor 2011.01.15 10:19:00
@Zöld_Dani: egyenlőre még az esélyt sem adták még működjön ez a törvény... Ha már mindenáron ezt akarják csinálni, akkor legalább kicsit türelmesebbek is lehettek volna. Pl.: addig amíg az EU bizottság elmondja róla a véleményét, hogy mi nem jó benne. Személy szerint pedig addig vártam volna ezzel az egész tüntetéssel amíg bebizonyosodik, hogy tényleg csak valami cenzor szerepet tölt be a törvény.