Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam434_

3 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
Bigyóblog Jön az új Kindle? 2011.08.09 10:03:36
Olcsóbb a felújított (refurbished) Kindle az Amazonnál. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy száz dollár alá esett az ára. A wifis változat 99 dollárba kerül, a 3G-s 129 dollárba, gyári csomagolásban. Aon túl, hogy most már tényleg megéri megvennni, mást is jelenthet ez az…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
IDDQD Heti retro: Worms 2011.01.27 14:00:00
1996, Kandó kolesz, 302-es szoba. A falakon már kicsit kifakult képek meztelen nőkről (még az előző nemzedékek ragasztották ki őket), a plafonon egy lábnyom (ez már a mi művünk volt), a fiókokban megnevezhetetlen állagú és eredetű kajamaradékok. Egyetlen pc van a szobában,…..
Heikki Kovalainen Lotusa a Szingapúri GP utolsó előtti körében gyulladt ki, sokat ment égő autóval, szándékosan nem hajtott a depóba, inkább a pályán állt meg. Autója az után kapott lángra, hogy összekoccant Sebastien Buemival, és meghibásodott a gép üzemanyag-ellátó…..
Az a téma, amiből még nem készült Monopoly variáns, szóra sem érdemes. Világ csodái, modern városok, Spongyabob, Disney vagy éppen a Marvel Comics után végre elkészült a játék social médiára hangolt változata is. Az egyes mezőkön a különféle közösségi média…..
A magyar gazdaság már-már példátlan erőt mutat mostanában, legalábbis a Sziget fesztiválra érkező külföldiek erre is gyanakodhattak a tegnapi nyitó napon. Lényegében sosem ért olyan keveset az eurójuk kicsi hazánkban, mint most.    Az történt ugyanis, hogy az egyik…..
Az 11points.com nevű vicces oldal gyűjtötte össze azt a 11 dolgot, amit a huszonegy éve műsoron levő Simpsons-család egyik, 1995-ös epizódja sikeresen jósolt meg a jövőre vonatkozóan (jövő héten meg azt a 11-ret ismerjük meg, amikben tévedtek). Az epizód Lisa esküvőjére ugrott…..
 Az európai fociban nem használhatod a kezedet? Ezt gyorsan felejtsd el! ..
adam434_ 2010.06.11 15:37:32
@pyrogate: de a tojást rúgni fájdalmas :P
Megérkezett az első pezsgőspohárra emlékeztető, felső vezeték nélkül is közlekedő villamos Reimsbe. A franciák a dizájnban, így a villamosdizájnban is vezető szerepet visznek. Alighanem az egyik legnagyobb karriert a reimsi villamosok terve futotta be, miután kiderült, hogy a…..
IDDQD Játékkritikák öt szóban 2010.03.15 10:25:00
Vicces kis hülyeséget talált ki a GamesRadar: ötszavas leírásokat közölt 94 különböző játékról (bár néhányuk inkább spoiler, mint kritika). Néhol egész szórakoztatóan sikerült öt szóban megfogni egy-egy játék lényegét. Pár példa: Ryu nyer, de nem érdekli. (Street…..
Nem olyan eredeti ez a J.K. Rolling, mint képzelnénk: a Harry Potterben szereplő mindenízű cukorkának ugyanis van előzménye, mégpedig egy amerikai cukorkagyártó, ami már 1898 óta gyártja a legkülönbözőbb ízű cukorkákat. Ez a Jelly Belly. A világhírű regény miatt állítólag…..
Eltiron kérdése:A beszélgetés persze japánul folyik, alatta angol felirattal, rajta magyar felirattal - hogy még nyilvánvalóbb legyen a kövér leiterjakab.Vita folyik egy nagyobb összegen, amit reklámra költött el 2 szereplő. A vitatkozó cégtárs rosszul idézi a leányvállalat…..
adam434_ 2010.01.26 18:47:56
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Kajablog Spagettibár 2009.12.25 19:42:00
Ezzel karácsonyi különkiadásunk második, egyben utolsó részéhez értünk. A helyről, ahol voltunk tudni kell, hogy a dekorációt elég érdekesen alakították ki, ugyanis a falakon levő lámpák a megtévesztésig hasonlítottak a menüket jelző táblákhoz. Mint ez később kiderült,…..
Kajablog Scampi 2009.12.25 13:21:00
 Megkésve bár, de itt van a következő poszt... sőt egyszerre kettő. De először az első, mert sorba megyünk. A Scampi önmagában eléggé különálló egységet alkot. Saját székeivel, berendezésével úgy néz ki mint egy rendes étterem. Ettől függetlenül ugyanolyan tálcán,…..
A Connecticut államban található New Havenben, az USA egyik leghíresebb egyeteme, a Yale University Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtárában (Rare Book and Manuscript Library) számos érdekesség áll a megfelelő engedéllyel rendelkező kutatók rendelkezésére. A rengeteg, nagy becsben…..
adam434_ 2009.12.10 17:20:21
xkcd.com/593/

szerintem... :P
"Hátha valaki nem ismeri" rovatunkban ismerkedjünk meg a Jace Hall Show-val, ami az egyetlen, és egyben a legviccesebb webes minisorozat a játékvilág színfalai mögül.A címszereplő Jace egyébként egy egészen elképesztő figura: tengerészgyalogos volt, aztán a Microsoftnál…..
Kajablog Főzelékfaló 2009.11.26 20:24:00
 A 21. század csodáinak segítségével bevezetésre került egy vadonatúj kiszámíthatatlansági modul, mely segítségével ezentúl egy véletlenszám(véletlenétterem)-generátor mondja meg az eheti ehendő dolgokat, vagy legalábbis a helyet, ahol elfogyasztjuk őket (bízunk…..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..