Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redmist

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen szép nap ez az ügynökségen, hiszen Spencer és Joe nagyon elegánsak, és együtt puhíthatják a sztárelkapó Victor Cruzt, hogy milyen jó lesz, ha majd ők adnak neki pénzügyi tanácsokat. Mert előbb-utóbb megjelennek körülötte a hiénák, akik hülyeségekbe akarják…..
redmist 2015.07.23 10:46:02
@Eruka: amikor a barátnőjével beszélgetett Alonzoról, akkor került szóba, hogy az uncle akárki tudna segíteni, aztán amikor a zsaruhoz odament, akkor azzal kezdte, hogy köszi uncle akárki, aztán a rendőr meg mondta, hogy vigyázzon a csajra.
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
redmist 2011.10.15 12:31:26
A előző két részben, hogy is mondjam, elmérgesedett a helyzet Ned Stark és a Lannisterek között, meghalt egy király, egy törpét majdnem kihajítottak az ablakból és így tovább, nem egy szívderítő hely ez a Westeros. Ebben a stílusban folytatjuk tovább a történéseket egy…..
redmist 2011.06.07 15:02:07
@stevieg18: A részben az is elhangzik, hogy már túl van pár csatán és épp egy várat ostromol.
Biztos te is tapasztaltad már, hogy a gyorséttermek plakátjairól rád kacsintó hússal, sajttal, zöldséggel megpakolt hívogató szendvicsek csak a reklám részei, a valóság ennél sokkal kiábrándítóbb. Ugyanis ha túl jutottál a több perces várakozáson, a nem túl kedves, flegma…..
A The Oatmeal bemutatja a kilenc "legveszélyesebb" Facebook felhasználót. A Játékos, aki megállás nélkül játszik, üzenőfalán naprakész információkkal a legújabb játék hírekkel.  Ismerőseit is folyamatosan elárasztja  játék meghívókkal, ajándékokkal…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
redmist 2010.08.05 16:02:26
@zsakfos : Finnország ellen játszanak tétmeccset.
Gyakran megesik, hogy nehézsúlyú vitába bonyolódunk _benito kollégával, de az már ritkább eset, hogy szinte másodpercek alatt váltunk át _minősíthetetlen hangerejű és stílusú_ eszmecserére. Márpedig ha Pedro kerül szóba, garantált a lincshangulat. A True colors posztoktól…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
redmist 2010.07.21 10:30:24
@Mr.AT: Ez egész jól hangzik!
Spanyolország Torres mellőzésével lemondott a centerjátékról, de ezzel összességében jóval többet nyertek, mint veszítettek. Intenzív letámadásukkal azonnal megfojtották a német próbálkozásokat, támadásban és védekezésben is szinte folyamatos emberelőnyt alakítottak ki.…..
redmist 2010.07.08 16:30:12
@bz249: Ezt honnan vetted, hogy Casillas a lövés előtt elugrott, nézz már meg egy összefoglalót.
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
redmist 2010.07.08 13:55:58
@Mr.AT: Tudnám mi baja van mindenkinek Busquetsel, biztos csak hobbiból játszatják és mindenki jobban ért a focihoz, mint Guardiola meg VdB.
redmist 2010.07.08 14:12:17
@Mr.AT: Nekik most először volt jó meccsük, Busquets meg végig hozta, amit kell. Passzolni kb ő tud a legjobban a védekező középpályások közül, az hogy 70 kilóval nem hentel le senkit, valószínűleg nem számít olyan sokat, amikor a csapat úgy védekezik, hogy támad. A középpályára íveléseket jól fejeli le, a letámadásban is hasznos. Attól, hogy nem látványos amit csinál, még nem lesz szar. VdB nem szerezhetne másik játékost, ha akarna se, de Guardiola bárkit megvehetne, ha szükségét érezné szerintem.
redmist 2010.07.08 14:26:10
@Mr.AT: Most nem tudom pontosan melyik hszre gondolsz, de pancho_sanza nem oszályos különbségekről írt. Mindenesetre szerintem Schweinsteiger nem lenne jobb a spanyol csapatban, mint Busquets. Azt aláírom, hogy bármilyen 10 csapatból 9 többre menne az előbbivel, de a mostani felállásban még a feladatuk se ugyanaz teljesen. És továbbra is tartom, hogy nem a lépés jött ki Busquets részéről, nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt.
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
redmist 2010.07.06 18:14:40
@lkjpoi: bunkerfoci 60-70%os labdabirtoklással bárki ellen, hát van egy elképzelésed a játékról:D
A vébé huszonegyedik játéknapjához hasonlóan állt mindenki, mint az előző naphoz. Délután egy gigarangadó, este meg majd levezetünk. Aztán ugyanúgy meglepő eredmény született a korábbi meccsen, és örökké emlékezetes pillanatok tanúi lehettünk este. Lapozás után…..
redmist 2010.07.04 17:30:53
@Yooha: De két vízszintes piros csík jobb, mint egy, ugye?
redmist 2010.07.05 13:33:28
@Everred: Ha Hollandia nem nyer VB-t, akkor nem lesz Sneijder aranylabdás, ez ennyire egyszerű, ehhez nem tudom miért kellene csoda.
Spanyolország - Paraguay  1 - 0 A selección egy-egy mérkőzése közben nagyjából a következő érzelmi állapotok lesznek úrrá azon a szerencsétlenen, aki nekik szurkol ezen a világbajnokságon (időrendi sorrendben): keserű csalódás, jeges rettegés, páni félelem, részleges…..
redmist 2010.07.05 10:47:45
@Lats: Más dolog az, hogy eldobja magát, amikor nem történt semmi, mint az, hogy a helyezkedésével fellöketi/felrúgatja magát.
A történelem kapuin dörömböl ma este a selección, amely pontosan 60 évvel ezelőtt, első világbajnoki szereplése alkalmával jutott utoljára a legjobb 4 közé, ami következésképpen az eddigi legjobb eredményét is jelentette a tornán, egy keserédes 4. helyet. Azonban az elmúlt…..
redmist 2010.07.03 22:50:25
@dvittore: Ja, Torres most már nem nagyon tud hova formába lendülni, meglepne, ha a németek ellen is kezdene. Egyszerűen nem fér bele.
Elhullott az utolsó afrikai, és az egyik legnagyobb esélyesnek tartott csapat, mégsem a szomorkodásnak és a fikázásnak van itt az ideje, hiszen egy jó világbajnokság legfőbb ismérve, hogy ebben a szakaszában már térdig járunk a hősöket az egekbe emelő, antihősöket a pokolba…..
redmist 2010.07.03 12:17:58
@szeme közé, laposan!: A sárgákat törlik, az eltiltásokat nem. Akinek egy sárgája volt, annak 0 lesz, akinek összejött a második a negyeddöntőn, az rábaszott.
Spanyolország - Portugália  1 - 0 Kellett már, nagyon kellett ez a szép, egészséges pont a spanyol válogatottal kapcsolatos mondatok végére a folyamatosan gyülekező, ocsmány kérdőjelek helyett. A kínzó grammatikai feladvány megoldásához fontos volt nagy vadra lőni végre,…..
redmist 2010.07.01 13:14:02
@dvittore:

Szerintem Paraguay nehezebb ellenfél lesz, mint a német-argentín győztese. Amelyik csapat nem betömörülve játszik a spanyolok ellen, annak esélye sincs jelenleg.
Fura problémába ütközhet a TV2 jövőre, hiszen lehet, hogy meg kell változtatnia egy sorozatának címét – már persze, ha az a cél, hogy az továbbra is értelmes maradjon. És ezúttal nem NCIS - Tengerészeti helyszínelők-szerű váltásról van szó. Egy filmnek könnyű címet…..
redmist 2010.07.02 08:37:14
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
redmist 2010.07.02 07:31:26
@This is Anfield: Szerintem sikerült.
Ibériai-félsziget vs Pireneusi-félsziget..
redmist 2010.06.29 23:07:31
@Great Cornholio: A kamera nem volt egyvonalban, behúzott vonal nélkül egyáltalán egyértelmű. Ezen kívül a partjelző elől kb 4 ember takarta xavit, fingja nem lehetett róla, hogy hozzáért.
Mielőtt minden negatív jelzőt elmondunk általában a futballal mint játékkal kapcsolatban, próbáljunk meg örülni a kieséses szakasz kiváló gólátlagának. Aztán mindenféleképpen mondjuk el, hogy ez így nem állapot, valamin változtatni kell, mert ez így elront mindent. Elcseszi…..
redmist 2010.06.28 11:26:49
@BISMARCK: Mit néznek el?
redmist 2010.06.28 11:30:45
@BISMARCK: De gondolom.
redmist 2010.06.28 11:32:35
@BISMARCK: Aha, össze ne hasonlítsd már a sebészetet meg azt, hogy megnéznek egy képet és eldöntik, hogy ki áll előrébb, szerinted akkor a célfotók alapján se szabadna dönteni, mert az is tévedhet, aki az alapján dönt? Ne röhögtesd már ki magad.
Nou San Trafford Bradley, a jenki 2010.06.24 12:00:00
Bob Bradley sosem volt nagy soccerjátékos. Mindössze egyetemi foci jutott neki, és miután végzett, rögtön az edzősködésnek szentelte életét. Persze az sem mindegy, hol diplomázott, Bradley ugyanis a Princetonra járt, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ legjobb…..
A képlet baromi egyszerű, a 3 pont a túlélést jelenti, 3 pontnál kevesebb esetén pedig lehet csomagolni és viszlát négy év múlva. Amennyiben a H-csoport leggyengébb kihívóját, Hondurast sem sikerül lenyomni, akkor a selecciónnak semmi keresnivalója a világbajnokság legjobb 16…..
redmist 2010.06.22 08:06:54
@vgab: Itt mitől lenne sorsolás? A spanyolok meg a svájciak +2-ben lennének, Chile meg +1ben.
Uma cerveja por favor vs. Une biére, s'il vous plait..
redmist 2010.06.21 12:49:24
Sokan elsütötték már, de csak azért is elsütöm én is, szóval most már tényleg elkezdődik a világbajnokság. Legalábbis ha most nem, akkor tényleg soha, több csoport nincs ugyanis, este máris jönnek az A-jelűek újra a futballgyilkos Urugay-jal meg az érzékgyilkos vuvuzelákat…..
redmist 2010.06.17 12:50:57
@hahali: CR nem spanyol:p