Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jerky_Maistro

0 bejegyzést írt és 349 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
Jerky_Maistro 2011.10.28 09:50:59
@dzsaszper: először is ki kéne használni Magyarország adottságait, és hirtelen a geotermikus energia jutott eszembe.
de amint belekezd vki vmibe, az rohadt csaló/komcsi/zsidó/bankár/bűnöző, a többiek lehúzzák és gyalázzák, mások meg sokszorosan alvállakoztatnak, adócsalnak, sikkasztanak... ilyen ez a néplélek.
Jerky_Maistro 2011.10.28 10:20:06
@látjátok feleim szümtükkel: én is tudok ilyenről. az eladó nem akar lejjebb menni az árral hosszú évekig, és még most is eladó a ház, csakhogy már jóval kevesebbet ér az ingatlanpiaci árak zuhanása és az állagromlás miatt. megérte?
Az Ambani családi házikó a kép bal oldalán láthatóHa valaki felépít egy házat, akkor abba a hagyományok szerint többnyire be is költözik, már ha addigra nem születik meg a határozat, hogy földig kell azt rombolni és sóval behinteni. Akkor különösen, ha a 27 emeletes házikó…..
Jerky_Maistro 2011.10.25 20:01:49
@milliliteratura: de ezeknek tovább ketyeg a pénzük, nem egy dologból gazdagodtak meg. és jó olcsó lehet, amit minden indiai meg tud venni. talán egy kis flakon víz, vagy egy 1 dolláros hindu ketyere.

@GGG77: hát ja, nem a leggazdagabbak a legnagyobb tudósok és legerkölcsösebb emberek a Földön.
Hisz még a csodákban? Hogy lesz még olcsó népautó, amit a Volkswagen gyárt? Mai cikkünk blogposztja...
Jerky_Maistro 2011.10.25 13:58:31
@fogash: akkora csatahajóval szép mutatvány.:-]

@mifolyikittgyöngyösön??: az ilyen bunkóterepjárós anyukák okozzák a dugók harmadát. hacsak nem dugaszolja be őket rendszeresen a kertész, így viselkednek.:-D
Jerky_Maistro 2011.10.25 14:29:44
@Seca81: a 3. kép odab@sz rendesen!!:-D egyszerűen olyan bátor, hogy arra nincs szó.
de biztos jó kis taliga, nem bántom én. az első tulaja már biztosan nem akarja tudni, mennyit bukott az új árához képest.

@mifolyikittgyöngyösön??: akkor a főnököd elég csóró. nálunk 70.000 a minimálbér.:-D
Jerky_Maistro 2011.10.25 14:53:35
@streetsta: tudom. humorizáltam.

@Seca81: a limuzinos, 1400 kilójához nem kevés egy kissé a 4henger, 95 lóerő?
ma simán vennék új Hyundai-t vagy Kiát.
Izraelben (na csak most ne trollkodjanak ide páran, ahogy lenni szokott...) rengeteg Kia, Hyundai, Subaru és Mazda van, és elhiheted, ők nem vesznek sz@r autót, meg amivel kéthavonta szerelőhöz kell menni.
Számos lakossági panasz után döntött úgy a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH), hogy 2012 januárjától a Magyarországon futó X6-os BMW-kre is kell irányjelzőt szerelni.   „Faszkivan a sok hivatalnokkal! Egy részeg vak is látja merre megyek nem!? A jetskimen sincs…..
Jerky_Maistro 2011.10.24 16:24:37
Akadnak páran, akik sejteni vélik, mi is a Hyundai Veloster - a 2010-es évek Honda CRX-e. Hát persze, hogy nem. Ez valami egészen más, mindjárt meg is keressük, micsoda. ..
Jerky_Maistro 2011.10.21 14:05:45
Volkswagen Nils, Audi Urban Concept, Opel RAK és végül, de korántsem utolsósorban Renault Twizy. Remélhetőleg egy új kor hírnökei. A jövő takarékos és trendi városi villanyautói, amelyek pont akkorák, amekkorára egy vagy két ember szállításához szükség van. Csak annyit…..
Kettős Mérce K.A. Steve beszéde 2011.10.17 23:52:00
Köszönjük szépen, hogy ennyien kijöttetek ma a Kossuth térre tüntetni, támogatni a hajléktalanokat, és köszönjük, hogy A Város Mindenkié megszervezte ezt a tüntetést. Lehetőséget kaptunk rá, hogy leközöljük Kopiás Attila Steve beszédét, amint lentebb olvashatok. Mi is azt…..
Jerky_Maistro 2011.10.18 11:56:50
Na jó, el sem hiszem, hogy a japánoknak már erre is van "megoldásuk". Az orrformázó lepke azt ígéri, hogy segít formába hozni a túl lapos orrot. Az ára mindössze 58 dollár (kb. 12.200 Ft), de lássuk be, még ez is túlzás érte. A másik orrformázó ugyan nem néz ki ilyen…..
A héten Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója is elismerte, hogy a vasút ma drága és hogy majdnem annyiba került egy utazás vonattal, mint kocsival. Ezt az állítást mi is meg tudjuk erősíteni, s akkor fel is tennénk a kérdést: Vajon jó ötlet lenne -e az…..
A teljes átalakuláson átmenő budapesti kőszínház jövő évi darabjaiból ajánlja a legjobbakat Dőner György igazgató és Csuka István művészeti igazgató. A pöfeteg galíciai Ebben az oldott hangulatú musical-vígjátékban Csongor, a kedélyes budai ifjú rájön, hogy ő…..
Jerky_Maistro 2011.10.11 08:28:16
@zupasta: így van. aki eddig kekeckedett, mind megszívta előbb vagy utóbb, de inkább előbb.
az ősmagyarkodás önmagában még akár érdekesség is lehetne, de a lényege, hogy más, a magyar nemzetet alkotó közösségek kirekesztésére szolgál.
ahogy a "nemzeti rock" sem főleg zene, hanem politikai hitvallás.

@Lamassu: senki nem gyűlöli a magyar kultúrát.
mi a nyilaskultúrát utáljuk, de hogy az magyar, merő véletlen.
no emisszió Jön a Honda Vision 50 2011.10.09 14:25:59
Még titkolják, de már nem cáfolják a jó hírt a Hondánál: az őszi milánói motorkiállításon bemutatkozik a 110 köbcentis Vision kistestvére: ötvenes, négyütemű, és ami a lényeg: autójogsival vezethető segédmotor változata. Mint emlékezetes, itthon csúfosan elbukott a…..
Jerky_Maistro 2011.10.10 08:21:40
@Infomaker: 4-500ezer Ft?! szorozd meg kettővel!
ha a magyar gazdaság, és vele együtt a magyarok nagy része nem lenne legatyásodva, akkor sem nagyon adnának ki túl sok pénzt egy 50-es elektromos rollerre, amikor ennyiért pár éves használt VALÓDI motort kapsz, de a jelenlegi helyzetben esélytelen lesz itthon.
 „Európa beteg embere”, ezzel a jelzővel illeték az elmúlt századokban Törökországot. A kétezres évek eleje óta azonban nagyot fordult a világ. A XX. század eleji, atatürki reformok óta az ország politikájában a fő hangsúly egyértelműen a nyugati…..
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..
A kérdés nyitott, de tény, hogy a Tesco-s ruhák árban igencsak versenyképesek. Ráadásul a csakis ott elérhető F&F márka mindent megtesz, hogy a fent említett előítéleten változtasson. Bevallom őszintén, mivel én nem vagyok egy "nagybevásárlós" típus, a márkával…..
Jerky_Maistro 2011.10.04 15:59:41
@grufftipunk: jól van, akkor te vásárolj a budai hegyvidék kisboltjaiban, éjjel-nappaliban, bang & olufsenben, Boss-ban stb., mi meg röhögünk rajtad, hogy ugyanazért kiadtál 10szeres árat merő sznobériából.
Ha valakinek eddig kétsége lett volna afelől, hogy a jövő egyik fontos városi közlekedési eszköze lehet a villanybringa, annak felül kell bírálnia álláspontját. A Ford is bemutatta ugyanis saját e-bike-ját, így biztosra vehető, hogy alapos piackutatás eredményeként, nem…..
A kutyám rohadt szőrös. Elterpeszkedik az autó hátsó ülésén a számára kialakított autós alátéten, és élvezi az utazást. A sebességnél csak a potya simogatást és hónaljvakarást szereti jobban, így rendszeresen átkúszik feleségem ölébe, aki ettől aránylag durcás lesz…..
Jerky_Maistro 2011.09.30 16:21:07
@ganyi: attól, hogy Kínában gyártják, még nem sz@r.
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
Jerky_Maistro 2011.09.22 19:06:03
@mizog: miért, esélyes, hogy Ferrarit vásárolj? a multimilliomosok /milliárdosok kiheverik, ha leég az egyik ferrárijuk.

@szita szita péntek: kis gyöszök, cserébe jó drágák ahhoz képest, mit nyújtanak. egy ilyen kis vacak a robogónál is rosszabb.
Jerky_Maistro 2011.09.22 20:06:18
@szita szita péntek: tudom, csak 2. autónak jó, akkor viszont a tehetősebbek játékszere.
(vagy 500ezernél nem kerül többe újonnan sem, ami lehetetlen)
EGY darab autóra van keret a legtöbb családban, ami igénytelen, erős, pakolható, biztonságos (és használt, hehe).
A távoli - és bizonytalan - jövő ködbe vesző ígéretei és koncepciói helyett a Renault idén október elsejével, vagyis napokon belül elindítja villanyautó-programját. Nem a médiának, a kisszériás prototípusok tesztelőinek, kiválasztott városok, kerületek, intézmények…..
Jerky_Maistro 2011.09.22 19:32:35
@RealMan: tényleg nem tart ott a technológia. a Renault is érdekelt az olajlobbiban, de készül arra a korszakra, amikor már nem lesz annyi olaj.
Jerky_Maistro 2011.09.22 20:02:55
@chipanddale74: tehát még legalább 10 év, mire elterjednek az elektromos autók. addig a gazdagok játékszerei lesznek.
ami kell:
- állami támogatás
- elérhető ár
- töltőállomások
- szervizháttér
- kis f@szom
A Cavalli párizsi üzletében nincs hiány vevőbőlA Budapest szó a nemzetközi luxushírek között ritkább, mint... Szóval ritka. Kár, hogy a legutóbbi kifejezetten rossz hírekkel szolgál: Budapest ugyanis ezúttal a bezáró Roberto Cavalli üzlettel került a luxushírek közé.A…..
Jerky_Maistro 2011.09.21 14:06:58
@Syolos: annyi a kapcsolódási pont, hogy a luxusmárkák pofátlan módon termelik meg az árut (a kínai szénerőművek pedig az energiát, de ez most snem jön ide), és feleslegesen generálnak ellentéteket az emberek között. több az, aki @&#@ táskával mászkál, mint aki nem? a márkajelzés sznobéria. mindet a távol-keleten vagy kínában gyártják, gyerekmunkával, rabszolgákkal, csak más bilétát nyomnak rájuk.

pénzért nem vehetsz szerelmet, modort, intelligenciát, tehetséget..stb.
A Bajnokok Ligája 1. fordulójában a Real Madrid finoman szólva sem látványos játékkal, de 1-0-ra győzött a Dinamo Zagreb otthonában. A meccs arról is emlékezetes marad, hogy a madridi ász, Cristiano Ronaldo lábát véresre rúgták. Ő profán magyarázatot adott a dolgokra: - Azt…..
Ez nem összeesküvés-elmélet, ezek tények, amelyek gazdasági alapúak. 2050-ben csodákat látunk majd az autóbontókban. Mai cikkünk blogposztja...
Jerky_Maistro 2011.09.20 14:07:42
@Szabványok: nemigen... te azt írtad, hogy nem is tudják, hogy 55 mph-nál többel is tud menni az autójuk, mert ostobák, puhaseggűek stb.
én viszont azt mondom, hogy egyrészt miért ne tudnák, másrészt nem kell, sőt, veszélyes és nem kifizetődő ott száguldozni.

MINEK a nagyobb kanyarsebesség és a gyorsulás?! Én is a puha rugózású autókat favorizálom (budapesti utak!), a legjobb az automata váltó. Sok minden másra is jut időd mellette.
A műmájer autókat az ember jó esetben kinövi 25 éves korában, a többi hülyeség a férfiak kapuzárási pánik-korszakában támad. Európa teljesen tévúton jár az autók terén.
Jerky_Maistro 2011.09.20 14:12:18
@Macropus Rufus: persze, hogy így van, de olyan ez, mint a mobiltelefon. először kevés kiváltságosnak volt, most meg már mindenkinek van. az biztos, hogy nem én leszek, aki elkezdi vásárolni a LUXUS elektromos autókat. majd veszik a milliomosok, aztán később kerül csak az átlag felhasználóhoz.

ha lenne 21 millád, biztos nem is érdekelne, hogy milyen ennek az autónak a szervizháttere (pl. ki kell vinni Németországba szereltetni), mennyibe kerülnek hozzá az alkatrészek, és ha majd lesz itteni szervize, mennyire húznak le ott...stb.

a használt autók árát lehet a magyar piachoz hozzáadni.
Jerky_Maistro 2011.09.20 15:03:11
@Szabványok: "All way Stop" - ismerem, ha erre gondolsz, ez Kanadában van.
Az amerikaiak számunkra elég furák, de szerintem nagyon pozitívak. Nagyon más felfogásúak, az egy egészen más világ, mi sosem érthetjük meg, csak ha ott élünk. Japán tökéletes ellentéte sok szempontból.
Bérlő: Coca-Cola HBC Magyarország Bérlő profilja: Élelmiszeripar Irodaház: Saját irodaház, Dunaharaszti   Alkalmazottak száma: 325…..
Jerky_Maistro 2011.09.20 10:29:40
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
Jerky_Maistro 2011.09.19 18:37:34
@mement: ha néha öltönyben kell menni, amúgy pedig normális utcai ruházatban, hogy a fenébe menjek bringával, amikor az ember teleizzadja és összekoszolja a ruháját?

@phaszfej: legviccesebbek az 50es évek ruháiba öltözött leánykák.
Jerky_Maistro 2011.09.20 08:20:02
@mement: nagyokos... amikor két köpésre is több ezer Ft-ért visz el a taxi..:-P
Az tény, hogy a praktika és a divat sokszor elkerüli egymást, de a nagyik privilégiumának tekintett gurulós bevásárlókocsi tekintetében azért ez a helyzet változni látszik. Pár éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy valaki a buszon a piacról hazafelé igyekvő nénik kezéből…..
Jerky_Maistro 2011.09.19 18:39:22
@venszivar: ezt nem értem. most akkor hol ugasson?