Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attilahawks

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Höjj, amikor az ész meg a jómodor pisilni megy, a virtus meg gyorsan belecsap a klaviatúrába! Ahelyett, hogy elküldte volna a saját oldalukat. 2015. január 5. 17:00 Üdv,  érdeklődni szeretnék, hogy következő…..
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
attilahawks 2014.07.29 12:23:56
Egyszer utaztam a nagy Amerikába, Amszterdamon keresztül. Ugyebár Bp - Amszterdam szakasz Schengenen belül van. A csomagfelvételes hölgy (nem határőr) a beszállókártyámat látva útlevelet kért, sőt még megkért, mutassam meg az ESTA igazolást. Mondtam nekem olyan nincs, mert tanulóvízummal megyek. Azt mondta OK. Aztán Amszerdamban külön terminálról mennek a Schengenen kívül járatok és amikor oda akartam bemenni, ott már tényleg volt útlevél, vízum ellenőrzés. Aztán az utas beszállításkor. Az amerikaiak azok csak szinte meglebbentették az útlevelüket(na jó a fényképre azért ránéztek), de az enyémet tüzetesen átnézte több ember is és kikérdeztek, hogy hova megyek és miért. Vagy 10-15 percig tartott. Gondolom a KLM nem akarta megkockáztatni, hogy nincsenek a papírjaim rendben, aztán hozhatnak egyből vissza.
Amerikában leszállva a bevándorlási hivatal képviselője ehhez képest már szinte semmit sem kérdezett, egy perc alatt beléptetett az USÁ-ba.

Mindenki kedves és udvarias volt, de határozottak voltak. Én meg együttműködtem,miért ne tettem volna.

Hozzáteszem: mindig kint vagyok 90 - 100 perccel a gép indulás előtt. A 2 órát túlzásnak érzem, de 100 perc az elég nyugalmat ad. És mindig van időm csatangolni a Sky courtban.

Utálom amúgy a párizsi repülőteret. Az amszterdami és a zürichi is elég nagy, de jobban ki lehet igazodni.
A budapesti hozzájuk képest játék reptér, de szerintem jó színvonalú.
Olvasónk kiábrándult Norbiból is meg a Teletálból is, hiába volt évekig hűséges vásárlójuk. A szakítás teljesen felzaklatta, és olyan mondatok megírására késztete, mint a "Nem vagyok igazán finnyás, főleg mióta saját háztartásom van" meg "Elég durva, hogy csokit…..
attilahawks 2014.07.11 17:36:24
 A mai kínzó kérdés: Az én történetem csak egy kérdés: miért nincsen internet a Railjeten a Bécs-Budapest járaton? Bécstől a határig gyors és ingyenes net van, a határtól kezdve pedig megjelennek a magyarok kényszerűségből megosztott mobilról üzemeltetett Wifi-jelei, és…..
attilahawks 2014.04.11 12:23:50
Messidor pénzzavarba került a Ticket Express oldalán, amikor a bécsi Stones-buli jegyétvételi díját forint helyett euróban adták meg. Amúgy, személyes átvétel 2700 forintért? Próbáltam ma jegyet foglalni az Eventim (Ticket express) oldalán kedvencem, a Rolling Stones bécsi…..
attilahawks 2014.03.31 10:33:08
  Nemrég hallottuk az érdekes adatot, hogy az egyik budapesti katolikus óvódából ki kellett menekíteni egy gyereket, akit rossz magaviselete miatt úgy fegyelmeztek meg, hogy leragasztották a száját. A ragasztót még ebédnél sem vették le róla, tehát a többiek szeme láttára…..
attilahawks 2014.03.31 10:31:29
Ákosnak fenyegetnie kellett a MediaMarktot, hogy egyáltalán kiszállítsák a szárítógépüket. Aztán egy hónap múlva, amikor elromlott (a kiállítási darab?), még durvábban kellett fenyegetőzni, hogy kiderüljön, hol tart a javítás: Terhes feleségem munkáját szerettem volna…..
Amire nincs magyarázat sorozatunk négymilliomodik részéhez értünk, amelyben az Aqua szervize megállapította a gyárilag hibás Asus alaplapról, hogy nem garanciális: Az Aqua Electromax számítástechnikai szaküzletben vásároltunk egy komplett számítógépet, monitorral mindennel…..
Miről szól tulajdonképp ez a sok töltelékpárt? Első ránézésre csak összezavarják az egyszeri szavazót, ezért most pár mondattal definiáljuk a kisebb pártokat. Csak azért hogy a 25 alatti szavazók is felkészülten tudják ne behúzni az X-et ezek mellé. Kicsit…..
Varánusz Az örök schifferizmus 2014.03.22 11:49:26
Egyszervolt szimpatizált pártomban minden és mindig változik, egyvalamit leszámítva: a schifferizmus marad örök. Januárban csináltam egy tablóképet az LMP 2010-es induló parlamenti válogatottjáról, ami mára annyit változott, hogy a listaállítás és a reális esélyek után Mile…..
Szabolcs vonatjegyét elhagyta a német posta, ezért arra kérte a MÁV-ot, hogy engedélyezzék a jegye újranyomtatását, vagy QR-kódos online jeggyel tegyék lehetővé az utazását. A MÁV természetesen az összes kommunikációs csatornán elhajtotta, de együttéreznek vele: Furcsa és…..
attilahawks 2014.03.18 13:20:33
attilahawks 2014.03.18 14:15:01
@vanek ur: a zindexről mögvan a véleményem.
Ist-one nem érti, a Baumaxban miért nem akarnak áfás számlát adni neki a kisgép-bérlésről: A segítségeteket szeretném kérni. A minap a Baumaxban gépet béreltem. Eleve nehezen ment, az abszolút hozzá nem értés, írástudatlanság, hülyeség, és kötekedés igencsak…..
attilahawks 2014.03.18 18:39:25
Naiv ügyfél vasárnap kísérelt meg jegyet vásárolni a Zeneakadémián, de túl korán ért oda, és nem jutott be: Március 16 vasárnap délelőtt 11.25 körül felkerestem a Liszt Ferenc tér felőli bejáratnál a Zeneakadémiát, hogy 2 jegyet vegyek, de az ajtót zárva találtam.…..
Ha hihetnénk a MÁV kommunikációs osztályának, megnyugodhatnánk, hogy mindössze pár száz embert szívattak meg eddig azzal, hogy az otthon nyomtatható vonatjegyüket nem bírják ellenőrizni, és ezért újra megvetették velük a jegyet. Az Indexen megjelent történet tanulsága: ne…..
Naiv internetező már másfél éve feleslegesen kapta a Bikini együttes hírlevelét, mert fizikailag nem lehetett leiratkozni. Úgyhogy írt nekik: Nem tudtam leiratkozni a Bikini együttes hivatalos honlapjáról és mivel a 2002-es színvonalú honlapon (ez nem az együttest minősíti,…..
attilahawks 2014.03.16 11:59:32
Henrietta annyira nem bízott a Pokerstarsban, hogy miután átutalt 15 eurót a játékszámlájára, azonnal megpróbálta kivenni. Ezzel egy olyan ellenőrzéssorozatot indított be, aminek a végén inkább feladta a harcot és hagyta az egészet a francba. Miért nem játszotta el…..
attilahawks 2014.03.13 21:03:17
Naiv autós kölcsönadta az autóját, amit egyből lekoccoltak, ezért aztán a Genertelnél felkúszott az éves díjuk 22 ezer forintról 150 ezerre: Nagyon röviden, arról van szó, hogy évekig fizettük a genretlenél a kgfb biztosítást évi 22 000 ft díjon ebben az éveben egyik…..
A Fészbukról elérhető alkalmazással összeállítottam, hogy merre jártam a nagyvilágban. Az alkalmazás persze hülye, mert rákérdez mindenütt a szállodákra, de egy tengerész maga lenne a megtestesült idiótaság, ha nem a hajón alunna... szóval, a teljesség igénye nélkül:…..
attilahawks 2014.03.11 15:20:27
Cigiző napszemüvegének lesérült az egyik lencséje, aztán amikor visszavitte az Ofotérthez, a keretet is sikerült használhatatlanná alakítani. Szerencséjére egy másik üzletben még volt ugyanolyan keret, amit át is hozattak neki, de abban meg selejtes volt a lencse. Úgyhogy végül…..
attilahawks 2014.03.11 15:18:07
attilahawks 2014.03.11 15:19:11
Attosz a klasszikus cspdába esett, amikor úgy gondolta, hogy az eurobeat.hu webáruházban készleten lévőnek jelzett távirányító fizikai valójában létezik a raktárban. Természetesen nem volt belőle egy darab se, sőt, már nem is gyártják. De ez csak azután derült ki, amikor már…..
attilahawks 2014.03.11 15:17:01
OK
Naiv ügyfél havi 15 ezer forinttal többet szeretett volna fizetni a Telenornak, de erre sajnos nincs lehetősége: Van a Naiv ügyfél aki már több mint 10 éve előfizető, aki több milliót fizetett a teleNORMÁTLAN (és névelődje) szolgáltatónak. Naiv ügyfél naivságát fokozva…..