Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valah

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Magaszat Boldog ünnep! 2013.03.30 08:28:27
Van ebben a nyúlcsibében valami elbűvölő kitartás,ahogy a kőtojásokhoz baktat a szakadó lila pöttyben.  Magaszatokban gazdag boldog húsvétot! ..
Andrew Lancaster állatpreparátort megszállta a Magaszat szelleme Csudálatos ez a mai nap! Úgy tűnik a facebook kiapadhatatlan forrása a lényeknek, akik gyarapítják elbűvölő állatkokból álló állatkertünket. Ezúttal az ablak-zsiráfnak hála. Illetve egészen pontosan…..
Napi Magaszat Méglények 2013.03.22 12:44:42
Mások fejéből is kipattannak lények, ez pedig nagy melegséggel tölti el a szívünket.Gyarapodjon csak az állatkert, minden lenőtt gyermek örömére! Az alábbi remek példányokat a  Art, Ctrl, Del Facebook oldalán találtuk. Tapírarcú zebrapontyó Selymes kis delpin ( ő egy…..
A kép egy igen kedves tyukort ábrázol, születése óta egyszerűen képtelen a gonszságra és aljasságra. A légynek sem tudna ártani, érzékeny orrmányával minden punkdobos hátán huncutul végigsimít.A tudósok a mai napig nem jöttek rá, hogy hogyan táplálkozik, és még nem…..
"küldök par kepet - a barataim motivaltak - benjaminrol. annyit szeretnek azert elmondani, hogy en nem vagyok macskabarat, de most együtt elek ket ilyen allattal. miauval, es benjaminnal. szoval gözöm nincs a cukisag faktorrol, csak azt fotozom le ami szamomra fura" - írta nekünk…..
Öt éve folyamatosan a legnépszerűbb macska- és kutyanév az Egyesült Államokban a Max, írja a Chicago Tribune. A zavarbaejtő adatot a nem kevésbé zavarbaejtő tevékenységet űző, állatok egészségbiztosításával foglalkozó Veterinary Pet Insurance adta ki, miután 450 ezer kliense…..