Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cesze

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok dologrol irhatnek most, de kezdem azzal, ami talan ez eddigi legerdekesebb, legmeghatarozobb elmenyem volt az itt toltott ido alatt. Ma munka utan, fel 9 tajban visszamentem a barakkomba, gondoltam, leszedem a ruhakat a szaritorol, amiket delben tettem oda. A szaritonak nevezett valami a haz…..
Sandro in the USA par erdekesseg 2010.06.22 16:06:00
Sokan reklamaltak mar hogy regen irtam, igazabol mindig tortenik valami, csak lehet otthon nem tunne olyan erdekesnek. Tegnap este akartunk mosni, van egy mosoda kb. 20 percre, kozvetlenul ott, ahol meg egy hete voltunk kocsmaban, szoval oda kimentunk, de csak 10kor indultunk este, mert fel 10ig a…..
Sandro in the USA par mondat 2010.06.15 15:36:00
kaptunk fel ora szunetet, uh. megosztom veletek az elmenyeimet. Tegnap este kb. 8 fok volt, amikor lefekudtunk, ez reggelre 5re esett vissza es mint mondtam, az ablakok nem jol zarhatok. Mindegy, ugyis 7re mentem, a konyhaban legalabb meleg van.Tegnap csomot kosaraztam, itt tenyleg mindenki szeret,…..
Kezdesnek megprobalom a magyar helyesirast alkalmazni, volt par betucsere tegnap, mas itt a billentyuzet. Szep trombitaszora ebredtunk ma reggel, megszolalt fel 8kor meg 8 kor is, de ma volt az utolso nap, hogy ilyenkor meg aludtam. Holnaptol 7re megyek a konyhaba csinalni a reggelit. Irtam, hogy…..