Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemcsikbori

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan nagy formátumú XX. századi történelmi alak létezik, akinek élete annyira magán viseli a század eseményeit, háborúit, politikai viharait és konfliktusait, mint Sir Winston Churchill, brit politikus, miniszterelnök életútja. Életének egyik legfontosabb időszakáról - a második világháborús…..
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
nemcsikbori 2014.02.09 12:11:03
@Ejaku LAZIO: A Dunán és Duna Worldön elég bonyolult a z olimpia közvetítése, mert csak Magyarországra van az MTVA-nak joga , és mást kell adni ugyanabban az időben határontúlra meg tengerentúlra a nézőknek.
A történetnek még nincs vége, de néhány tapasztalatot már érdemes összegezni az Orbán-hatalmat láthatóan váratlanul érő diák- és hallgatói ellenállási mozgalom kapcsán.1. (És a legfontosabb.) A magyar kormány bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy irányítsa ezt az…..
nemcsikbori 2012.12.20 10:00:05
@Moan: Vasárnap a Dunán Süveges Gergő beszélgetett az egyik diákvezérrel, az Estében (M1) is volt hétfő este , akit a megszakadt tárgyalásról kérdeztek. Persze ha valaki csak 1 csatornát néz, akkor nem tudja, máshol mi van :) én sokat szoktam kapcsolgatni, de pl. reggeli műsort szinte soha nem nézek, lehet, hogy abban is beszélgettek diákokkal valamelyik csatornán.
Komolyan mondom, a legnagyobb jóindulattal ültem le tegnap este a tévé elé, és egyáltalán nem azért, hogy fikázhassam egy kicsit az Eurovíziót és Philipet, de ami az M1-en folyt a jobb sorsra érdemes Gundi vezényletével, az többszörösen is kiérdemelte a botrányos jelzőt. Ott…..
nemcsikbori 2012.01.30 08:34:39
@dark future: nézd meg a stáblistát! sok-sok név azonos az X-faktor stáblistájával. Szóval rosszabb a helyzet, az mtv kiadta gebinbe, mégis így sikerült :(
w Ilyenek voltunk 2011.01.28 04:35:00
A jelenlegi felállás a Fidesz szerint kábé a következő: a szocialisták aljas lejáratókampányt szerveznek Hazánk ellen, kedvükre szerkesztgetik az Economisttól a NYTimesig a komplett világsajtót, továbbá uszítják az uniós politikát. Mert lehet, hogy vannak hibák a…..
nemcsikbori 2011.01.28 14:21:57
@Grigorij Pantyelejevics: Egy sem, mert az akkori események nem sértették senki profitját...
Orbán Viktor még háromszor egymás után hadarva ki sem tudta mondani, hogy államcsőd, a Magyar Televízióban máris minden máshogy van, mint régen, amikor még a mocskos kommunisták uralkodtak a magyarellenes lakájmédián. Mint az eminens fiú a napköziben, aki már a konyhás néni…..
nemcsikbori 2010.06.09 10:02:20
@carlo74: Igen, tényleg láttam, valamelyik műsort maga Szenes Iván is vezette, az is tök gáz volt.
nemcsikbori 2010.06.09 10:30:32
@szabóZ: Azt hiszem az MTV-ben életbe lépett a nyári műsorrend, azért nincs Záróra, ez a förtelem pedig egy régebbi műsor ismétlése. Persze abban, hogy ilyen "jó adásidőben" ismétlik, biztos szerepet játszanak Andrea kapcsolatai......
Jelenleg a fizetések utalása is nehéz feladat a nagyobbik köztévének, nem készülnek külső műsorok.