Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grb

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
grb 2015.02.25 00:37:06
@Fedor: az a magáncég nagy arányban állami hirdetésekből tud Hajdú Péternek olyan jól fizetni.
Sacramento, Kalifornia. A Quick Quack Car Wash egyik helyi kirendeltségénél (csak Sacramentóban kilenc gyorsmosójuk van) a 94 éves sofőr összehozta a világ tán leggyorsabb autómosását. Állítása szerint, miután befizetett a kiválasztott mosóprogramra, elindult a kocsijával, de…..
Az elmúlt hetekben egyértelművé vált, amit azért valahol minden hírfogyasztó sejtett: Gyurcsány Ferenc rástartolt a miniszterelnöki szék visszaszerzésére. Persze - lévén profi politikus - ezt ő egy jó ideig még nem fogja elismerni. De nézzük, mivel töltötte az időt…..
grb 2015.01.06 00:22:13
@Alick: na neviccelj már. szerinted a jesz nevű semmisemmisemmi, vagy bokros lajos neve, múltja hozta azt a mandátumot?
Omnibusz Ingyenpénz helyett hitel? 2014.10.17 20:00:12
Az elmaradt közlekedési beruházásokra ez a kormány válasza.  Valóban Brüsszelben szabják meg mire költhetjük az EU-s pénzeket? A magyar kormány hitel felvételtét javasolja a 3-as metró üzeméhez elengedhetetlenül szükséges felújítás elvégzéséhez. Mindezt egy olyan…..
grb 2014.10.19 09:26:08
@Seca81: Azért is lett nagyon jó ez a post/cikk, mert nem hagyja ki, hogy nem csak azokat érinti ez az ügy, akik tömegközlekednek. A levegőből te is ugyanazt szívod, úgyhogy sajnálhatod magadat is.
grb 2014.10.19 09:30:03
@Tökösmákos: Ahogy látom, inkább a haverok, pl. Széles jár jól.
Az alábbi képet Roni lőtte az Amfiteátrumnál a Lajos utcában. Mint írja: "szépen felújították, erre a ház közepén betették azt a két szépséges fehér ablakot." El sem érné az ingerküszöbömet, annyi sokkal csúfabbat láttam már, de azt hiszem ezzel eljött az ideje, hogy…..
grb 2014.06.29 20:52:25
@LiberAll: Szerinted az belefér, hogy sok pénzért szépen felújítják a védett homlokzatot, aztán valaki összabassza egy ilyen dobozzal?
grb 2014.06.29 23:28:18
@LiberAll: Gondolom a lakók nem engedték, de őket nem kérdezte senki. Egyszer csak odaszerelték, hiába közös tulajdon a homlokzat.

Ez a felújítás az épület gépészetét vélhetően kicsit sem érintette, szóval a központi légkondi sem jöhetett szóba, amit egy társasház felújításánál amúgy is kb lehetetlen lenne elfogadtatni.
  Fotó: Kép-tér blog   A történet mindig ott kezdődik, hogy megnyit az áruház, pedig érdekes az is, minek a helyére húzták fel: Budapest egyik első mozgókép színháza, az 1912-ben megnyílt Apolló Mozi állt a helyén. Akkor még nem létezett a mai Blaha Lujza tér, ott…..
grb 2011.09.13 23:34:47
@don-kanyar: Kavarodás van: a Ferenciek terén Párizsi udvar van, az Andrássy-n emlegetett Divatcsarnok volt korábban (meg talán később visszanevezték?) a Párisi Nagyáruház. Ahol most Alexandra könyváruház van, meg irodák.
Megvolt a nagy Ikarus 620-as csavargás, ami már az elején több volt, mint amit vártam, hiszen a miskolciak által felújított 620-as mögött ott állt az MB-Travel 630-as kabriója is: Naná, hogy mindenki megbámulta őket - még a téren átvonuló Hummer-alakú-de-teherautó-méretű-extra-stretch-limuzin…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
grb 2011.09.04 21:32:21
@~dá~: Jól nézem, hogy erős túlzás ezt üzletközpontnak nevezni? Meg is lettek vele vezetve páran... attól aztán sohanapján még föld alá vihetik a Kossuth Lajos utcát, hogy beleépítenek pár boltocskát.

Amúgy akármi lesz, az elég rossz vicc lenne, ha a lehajtók megmaradnának.
Az ausztrálok mindig is nagy figyelmet fordítottak a közlekedésbiztonságra és annak kommunikálására. A helyi TAC (Transport Accident Comission) reklámfilmjei például olyan sokkolóak és szívbemarkolóak, hogy az elmúlt évek alatt ténylegesen csökkentek a közúti balesetek. De nem…..
grb 2011.09.02 16:04:06
@voodoux: hatásos, meg ötletes, de amatőr. Igazán stimmelhetnének az autók és a feliratok.
Pénteken magyar-svéd, de az Eb-selejtezők után lebontják a kultikus szocialista betonteknőt. Senki sem tudja mikor és mi lesz a helyén, de lebontják.Ledózerolni vagy nem ledózerolni? - alapvetően ez a kérdés a Puskás átépítése kapcsán. Mert afelől nincs kétség, hogy valamit…..
grb 2011.09.02 09:55:34
@becike4: Az, hogy régen jó volt, most meg nulla, az szerintem kesergés, függetlenül attól, hogy igaz. Végül is az is érthető, hogy aki átélte a magyar foci aranykorát, az nem hajlandó a morzsákért lehajolni. De ha reménytelennek látjuk a helyzetet, akkor az azt jelenti, hogy a jövőt is leírjuk, előre.

A válogatottat évek alatt igenis fel lehetne építeni, ehhez meg szükség van egy otthonra is, ahol a pályán sem a reménytelenség érződik. Így most az értékelhető magyar játékosok a lerohadt magyar futballba jönnek haza, ezt hallják, ezt látják - a pálya, ahol játszanak tökéletes szimbóluma az egésznek. Ha meg lebontják, és nem épül semmi a helyére, akkor olyan pályán játszhatnak (pl. Megyeri út), amilyen nyugaton a harmadosztályban van - na az lesz a legalja.

És tényleg sok más dologra is jó egy ilyen stadion.
grb 2011.09.02 10:57:55
@namitirok: Így mennek itt a dolgok... de remélem az alvállalkozók is ki lesznek azért fizetve, és remélem nem Makovecz tervezi, pláne nem Siklós Mária.
grb 2011.09.02 12:20:19
@Amatőr: "Már bocsánat, de a magyar labdarúgás 30 év alatt züllött ilyen mélyre, és ezt egyáltalán nem lehet sem a szurkolók nyakába varrni, sem a Népstadion állapotával magyarázni. Fejétől bűzlik a hal; nem kergették el a köztörvényes bűnözőket a labdarúgás környékéről is és nem röhögte ki a sajtó a tehetségtelen, eredménytelen, de nagypofájú edzőszerű véglényeket, hanem itták és idézték minden szavukat."

Attól, hogy szerintem kéne stadion, attól még ez így elég szépen összefoglalja a helyzetet. Bár azért ~10 éve még nyitva volt a felső karéj is, ami nem mindegy. De attól, hogy az eemúlt 30 év ilyen siralmas, attól még én nem írnám le örökre, mert ez a téma szerintem akármilyen viccesen hangzik, de az ország egyik legnagyobb traumája.
A Frankfurti Autószalonra készült el annak idején (1980) ez a teljesen gyárinak mondott E23 Touring (mert a BMW-sek ugyanolyan idegrángást kapnak, ha lekombizzák a touringot, mint a mercisek). Párjával együtt mindösszesen két darab pontosan ilyen autó létezik a világon, 735i-ből…..
grb 2011.01.06 19:12:23
@Autódoktor: Az, honnan jött, hogy "olyan nincs, hogy nem hokiütő", touringokon nem szokott ám lenni... Persze ha láttad már korábban, akkor nem lepődöm meg, hogy megragadt a memóriádban.

Amúgy az igazi gyári az szerintem a BMW szégyene. E30 touringom van, szóval nem a műfajjal van bajom...:)
grb 2011.01.06 19:29:11
@Autódoktor: áá, jahogy D-oszlop...:D erre nem gondoltam, igazad van.
PTinfo Próbák és bemutatók 2010.12.07 16:50:00
Murcia:  A dél-spanyol városban elkezdődtek az egyes számú villamosvonalon a járműtesztek. Az immár végleges színekben pompázó Citadis 302-esekkel végzett próbák után várhatóan jövő év elején nyílik meg a vonal. (térkép) A murciai Citadisok ugyanabból a 2004-es madridi…..
grb 2010.12.08 14:57:47
@mestska: és már így sem maradt elegendő közlekedőszélesség.:) És még a kapaszkodók is full feleslegesen szűkítik a teret vállmagasságban. Ez már tényleg az alacsony padló legalja...
Lyonban augusztus 9-én új villamosvonal nyílt, ami azonban jelentősen különbözik a korábban megvalósult vonalaktól - bár részben azok pályáját használja. Eltérő az üzemeltető, eltérő a jegyár, az új villamosok lényegében expresszjáratként közlekednek, más típusúak a…..
PTinfo Novoszibirszk a harmadik 2010.10.14 18:00:00
Október 7-én új vonalszakaszt adtak át Novoszibirszkben. Az új vonalszakasz hossza 1,6 kilométer, átadásával a kettes, zöld színnel jelzett vonal hossza 5,4 kilométerre nőtt. A bővítéssel a teljes novoszibirszki hálózat hossza 15,9 kilométerre változott, a harmadik leghosszabb…..
grb 2010.10.16 15:58:44
@Sliders: Légyszi mutasd már meg melyik képen látsz szép monumentális állomást? Pont azt néztem, hogy ezt a szintet a 3-as metró utolsó szakasza is hozza, pedig az 20 éves. De szerintem az se szép. Ok, hogy sokaknak nem tetszik a nyers beton, de monumentálisak épp a 4-es metró állomásai lesznek.
Korán reggel az aknában kezdett Imi, hogy féktelen problémáinkat orvosolja. Az a bizonyos 3. szekrény is a helyére kerül, takarítás, tisztogatás, limosás, aztán gyáááá.... Ha ez ilyen egyszerű lett volna. A történtekről csak annyit, hogy este 8-kor kellett volna indulni, de…..
Új kedvencre leltem Óbudán! Kivételesen nem egy lepukkant kiskocsma a szerelem tárgya, hanem Óbuda új élelmezésellátója, a Magic Burger büfé!   Egyik este munka után gondoltam, megiszom 1-2 sört kollégámmal, T-Csabival, így a Profi felé vettük az irányt, hogy megvegyük a…..