Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endorphyn

63 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Tudom, hogy manapság mindenki az Ipadért adná oda a fél életét, én viszont olyan szerencsés vagyok, hogy a Samsung Tab-et próbálgathatom. Szerencsés vagyok többféle okból is. Amikor még nem volt nálam a Tab, egy…..
Tegnap az 'It's only rock and roll' event után azonnal megjelent a legfrissebb iTunes, ami ugyan social network funkciókat nem, viszont home network fukciókat annál inkább tartalmaz. A 260 megás update gyorsan lent volt, az Apple szerverei bírták a strapát, pedig a milliárd dolláros…..
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
endorphyn 2009.07.10 15:15:25
Kedves érdeklődők!A Seattle Seahawks hírek és témák egyelőre az NFL.hu Seahawks topicjában folytatódnak. Csatlakozzatok a beszélgetésekbe vagy csak olvassátok a híreket! Mindenkit szívesen látunk.http://www.nfl.hu/modules/Forum/viewtopic.php?id=34..
Queensryche - American Soldier (2009 Atco/Rhino Entertainment) Már jó előre elhatároztam, hogy nem fogom szeretni az új Queensryche-ot. Igazából sok okom nem is lett volna erre, hiszen a 2006-os Operation: Mindcrime II csupán a gyalázása a remek O:M I emlékének, előtte a Tribe és a…..
Anita Blake nevét a hazai olvasók is ismerhetik, Laurell K. Hamilton regényeit már itthon is kiadták és Blake-nek már több, mint tíz kalandját követhették nyomon az olvasók. A történet szerint a vámpírok és egyéb lények (pl: farkasember, patkányember, vérleopárd) …..
Szenzációs új hangszer iPhone-ra: az iShred egy komplett, hathúros elektromos gitárt szimulál, egy halom effektpedállal együtt. A kis szoftverrel leléggitározhatjuk a teljes rock- és dzsessztörténetet - ráadásul úgy, hogy a dolog meg is szólal, és a demóvideó szerint egészen…..
Szerintem az egyik legkúlabb kiegészítő, amit egy férfi viselhet ez a szamurájkardnyelű esernyő. WOW! Mr. White is nagyon menő lenne vele!Mindössze 30 dollár, de a hatás, amit kiválthatsz vele (arckifejezések, meglepődés, elismerő tekintetek) megfizethetetlen.Forrás: LikeCool..
A Mozilla és a Skype is az EFF mellé állt a harcban. Az Electronic Frontier Foundation nemrégiben hozta nyilvánosságra kezdeményezését, amivel azt akarja elérni, hogy az iPhone feltörése ne minősüljön szerződésszegésnek. Persze itt nem az unlockra gondolnak, és valószínűleg a…..
Egy valamirevaló Steven Seagal filmben a főhős nem halhat meg, és csak a hülyék csodálkoznak azon, hogy az egészfilm folyamán egyetlen egyszer sem kell újratöltenie a fegyverét. Előbb vagy utóbb ártatlanokat fognak bántani, akiket aztán majd Sirály Pisti jól megbosszulhat. Nem…..
Nem szeretnénk átmenni Fehér Ház blogba, mi csak a léggitározáshoz értünk, de azért nem mehetünk el szó nélkül az Obama beiktatási ceremóniája alkalmából tartott, nagyszabású koncert mellett, ami nagyjából olyan volt, mint egy jól sikerült Old Boys-koncert egy kisvárosi…..
Egy kétrészes írás első részét olvashatjátok most, a második rész (Elfújta a grunge II. - Akik megérdemelték) egy-két napon belül érkezik. Az esetleges tárgyi tévedések életkori sajátosságból, valamint tudatlanságból fakadnak. Nem vagyok rocktörténész, sem…..
Appleblog Hova tűnt Steve Jobs? 2008.12.21 07:18:00
Az elmúlt hónapok bővelkedtek meglepő fordulatokban. Az egész talán Jobs drámai fogyásával kezdődött. Aztán a vezér egyre ritkábban tűnt fel, kihagyott telefonos konferenciákat, átengedte a színpadot kollégáinak, amikor meg mégis előkerült, arra kényszerült, hogy remek…..
Seagal mester hanyagolja a karatét meg az ilyen kunsztokat, öreg ő már ehhez, inkább shotgunt meg machete-t ragad és vérszívókat tizedel. (Korábban írtam róla.) Előzetes érkezett az Against the Darkhoz...
endorphyn 2008.12.18 18:21:00
FilmFelKeltés War, Inc 2008.12.15 19:50:00
 Van egy olyan sanda gyanúm, és (meg)érzésem, hogy ezt a filmet, a világon, a földkerekségen, ne tovább az „egész” univerzumban csak én vártam, egyes egyedül. Egyszerűen láttam benne valamit, ami miatt még ha nem is tűkön ülve, de a saját magam kis módja,…..
FilmFelKeltés JCVD - by inmfc 2008.12.17 00:20:00
 Amíg, ezt a filmfelkeltő kritikát meg nem pillantottam, addig egy percnyi esélyt nem adtam a filmnek. Ez a szomorú nagy igazság és harci helyzet, kérem szépen. Lehet, sőt biztos, hogy most is; és mint mindig? az előítéletem, az a fránya megérzésem vezérelt utamon, amely most,…..
Szegény Bret Michaels, hiába kereste az igazit, a Nagy Ő-t, két évad sem volt elég neki a VH-1-on arra, hogy megtalálja. A Rock of Love így folytatódik, mégpedig egy különleges, turnébuszos kiadással, amiben az ostobenkó, és ezúttal javarészt iszonyú méretű csöcsökkel bíró…..
Megtaláltuk a jégkorongrajongók kedvenc Forma-1-es autóversenyzőjét. Mintha már hallottunk volna valamit arról, hogy Kimi Raikkönen korcsolyával a lábán sem mozog rosszul, de most itt van a bizonyíték is. A finn világbajnok a HIFK-kel edzett. Raikkönen a finn főváros, Helsinki…..
endorphyn 2008.12.06 17:11:28
A hivatalos sajtóközlemény legalul olvasható. A Blabbermouth.com értesülései szerint Vince Neil menedzsmentje bedobta a törülközőt, és a hírhedt pinabubus csak nem jön át Európába 2008-ban. A Mötley Crüe egykoron szexbálványként tisztelt énekese (megvolt neki Pamela Anderson…..
A Heaven Street Seven letölthető albuma után itt egy újabb lemez még az ünnepek előtt, amit nem tudunk ajándékba adni: az egyértelműen veteránnak számító KFT következő sorlemezét a december 4-én utcára kerülő Pesti Estbe csomagolják be, harmincezer példányban, és…..
FG Neil Rackers, 38 yd field goal , 07:52. Drive: 13 plays, 60 yards in 7:13 TD J.J. Arrington, 4 yd run (Neil Rackers kick is good), 00:08. Drive: 7 plays, 89 yards in 3:36 2nd Quarter…..
még 1 yard Miért amerikai a foci? 2008.10.30 08:00:00
Bár Magyarországon a football szó hallatán az ember egy bizonyos labdajátékra gondol, a világon ezen elnevezéssel számos sportágat, különböző szabályrendszereket illetnek. Legelterjedtebb formája persze a labdarúgás, de igazából gyűjtőnév, jelentheti az amerikai, kanadai,…..
endorphyn 2008.10.30 17:47:44
A meccs utáni szokásos videoösszeállítások: NFL GameDay: Seahawks vs. 49ers highlights NFL GameDay: Seahawks vs. 49ers discussion Seahawks postgame press conference 49ers postgame press conference Seahawks 34, 49ers 13 WK 8: Seneca Wallace highlights A végére a…..
...és milyen jól döntött! :) A tegnapi nap szép győzelme meghozta gyümölcsét egy magyar Fantasy Football játékosnak, Walter Mittynek, akivel nem mellesleg tavaly együtt voltunk Londonban a Dolphins vs. Giants meccsen. Blogbejegyzését itt olvashatjátok. ..
Vasárnap este botrányosan játszott a csapat. Nem nagyon volt egy csapatrész sem, ami ne hibázott volna. A védelmünk messze saját szintje alatt teljesített, a támadósor meg pár villanástól eltekintve impotensen dolgozott. Ráadásul Hasselbeck meg is sérült a térdén, de úgy néz…..