Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hodara

0 bejegyzést írt és 384 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
hodara 2012.04.03 12:38:01
@Bulvárkacsa Szíjjártó buktál te is, takarodj most!:
Pedig Kövér lesz!!!Nem volt jó Sólyom,nem volt jó Scmitt most jön Kövér végre valaki majd helyre rakja ezt a balos söpredéket.
hodara 2012.04.03 12:42:07
@Bulvárkacsa Szíjjártó buktál te is, takarodj most!:
Ja és biztos lehetsz benne ezzel Scmitt üggyel Orbán és a Fidesz nem,hogy nem bukott még nyert is mert a szavazóit megerősíti és megmutatta,hogy még akkor is távoznia kell valakinek ha olyan magas beosztásban van mint Scmitt.A szavazókban az marad meg,hogy végre valaki viselte a felelősséget a "tetteiért"
Úgyhogy ezt buktad.
Jakab Andor cikkével mindenki találkozott az elmúlt időszakban, ezért azt magyarázni nem is kell, a KKV szektor jajkiáltása atommeghajtással hasított át a magyar interneten. Nekem alapvetően nem tetszik a cikk, de egyetlen egy pont van benne, ami arra késztetett, hogy egy kis…..
hodara 2011.07.31 23:27:03
@szorokin: Nekem azért ennyi a megkeresett forintom mert minden hónapban 250-300 órát dolgozom.Olyan mintha 2 munkám lenne.Ezért engem büntessenek.Azért büntessenek valakit mert jó szakmája van,sokat tanult,rengeteget túlórázik??
Azt kell szerinted jutalmazni,hogy valaki tanulatlan,nem tanult ezért rossz szakmája van,vagy nincs egyáltalán,Azt kell támogatni aki ledolgozza a heti 40 óráját aztán pihi még akkor is ha lenne módja másodállásra vagy túlórázni,azt kell támogatni ha valaki adócsaló és csak minimálbérre van bejelentve.Szerinted ez lenne a normális.Mindenki a saját sorsának a kovácsa de azért nem lehet senkit büntetni mert szorgalmas és tehetséges.Szerintem az az inkorrekt.Engem igenis zavar,hogy annak ellenére,hogy sokkal több adót fizetek be mint mások(összegszerűen)sokkal kevesebb a kiváltságom.Ha én megszorulok rajtam nem segít senki.Ha csúszok az adóval már megy a büntetőkamat.Más meg nem fizetett egy fillért sem.
hodara 2011.07.31 23:28:31
@szorokin: Ha jól tudom 57000 Ft fognak kapni a közmunkások.Sokan kevesebbért dolgoznak.
hodara 2011.07.31 23:44:32
@Belpo: Azok akik 4 órára vannak bejelentve alföldön ilyen sok van.Ja és nem annyit dolgoznak.
Gréczyblog 8 év - és 860 nap 2011.07.31 09:43:00
Izgalmas ősz ígérkezik a magyar belpolitikában. A Fidesz még egy utolsó rohamot indít Gyurcsány Ferenc ellen, miközben tízezrek tüntetnek majd az utcákon - Orbán Viktor ellen. Szíjjártó Péter azt mondja, senkinek nincs joga megkérdőjelezni a magyar választók tavaly tavaszi…..
hodara 2011.07.31 18:19:02
@Trolljegeren: Látod mennyire buta vagy.Én vagyok agymosott???A versenytársainknál Románia, Bulgária, Csehország, Szlovákia, Észtország, Lettország és Litvánia igen.
hodara 2011.07.31 18:20:27
@Ting Fu doktor: Ennyi!!A 60 év alattiaknál jó ha 5-6% a támogatottságuk.
hodara 2011.07.31 18:29:00
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Az államadósságot sehol sem reálértéken számolják ráadásul a CHF és az ország csődkockázata miatt nőtt ami a jelenlegi EU-s helyzet miatt nőtt.
Csökkent vagy nem??,73200 többen dolgoznak az MSZP alatt nőtt.
Mi vagyunk az utolsó Kínával de ha jól tudom MSZP kormány volt te kretén.A fidesz 1 éve van és már megállapodtak na erre vagyunk büszkék.
A dollár elszámolású államkötvény kibocsájtás az összes európai gazdasági lapban nagy óriási sikernek nevezték.Te nem.Kinek higgyek??
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
hodara 2010.12.20 06:56:10
@harpo: Jobbak voltak az X-Faktor-ros énekesek?????
Te ez a nyomorék Vastag Csaba a be sem jutott volna a döntőbe a Megasztárban.Nicolas dög unalom,Norbi tehetsége lemérhető volt amikor Charleit énekelt "remekül".Szörnyű.És ez a legjobb három.De az egyetlen normális énekes meg kiesett a döntő előtt.Egyedül a Janicsák Vecának volt normális hangja.De még ő sem ért Kökény meg a Tolvaj Reni közelébe.De tudod mit majd kiderül ki ad el több lemezt.Ebből a szar Megasztárból került ki.Oláh Ibolya,Tóth Vera.Rúzsa Magdi,Caramel....Ezekhez hasonlítod azt a két szerencsétlent az X-Faktor döntőjében.Meg sem közelítette a Megasztárt csak az RTL-t alapból többen nézik.
Tízből nyolc olvasónk nem ért egyet a magánnyugdíjak államosításával. Szerintük ez lopás. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi rovatunkban megnézzük, mit gondolnak a Véleményvezér olvasói a hét legnagyobb horderejű bejelentéséről, a magánnyugdíjak…..
hodara 2010.11.29 10:30:10
@midnight coder: Tökéletes írás!!!
Erről szól.Kezelje mindenki úgy,hogy be sem vezették.
Mert nem kellett volna.Persze a lakosságnak jó.De sokkal többe került mint amit majd 30 év múlva hozna.
Milyen lopásról beszéltek.Meg többet loptak ezzel mint az MSZP.Az MSZP zsebre tette a pénzt ez meg megy a nyugdíjkasszába és az államadósság törlesztésére.
Én amúgy maradok a nyugdíjpénztáraknál.30 év múlva kb 70-75 év lesz a nyugdíjkorhatár.Ezalatt az idő alatt 20 milla összejön addigra ha nem veszítik el .
A rendvédelmi szervek fegyveres dolgozói húsz év szolgálati viszony után korkedvezménnyel mehetnek nyugdíjba. Sok vita volt erről az elmúlt években, szerintem megérdemlik. Az ehhez szükséges többletjárulékot a munkáltatójukat (rendőrséget, honvédséget, pénzügyőrséget)…..
hodara 2010.11.29 09:35:35
@Nyugdíjkárosultak: Hú de sötét vagy.

IGEN!!! Eddig az adóból fedezték.
MOST IS!!!!!!!!!!!!!!
Ja és a privát megtakarítások okozta hiányt az adóból fizették a TB kasszába.Ha ezt az emberek visszateszik akkor az állam visszakapja amit az adóból kellett befizetnie.
Tehát a te megtakarításodat az adóból fedezték mert ha nem pótolták volna ki akkor vagy nyugdíj vagy nyugdíjpénztárak nem lettek volna.
Remélem érted.Ez is az adóból megy meg az is.ű
A TB kassza szinte teljesen üres azt évek óta adóból pótolják.Most a pénz nem minisztériumon keresztül megy a rendőrök fizetésére hanem közvetlen.
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni
hodara 2010.11.29 09:45:45
@Alternatív: Jézus isten kimenekülnek a bankok.Diktatúra van.El kell hagyni az országot.........

Melyik bank menekül elsőnek????Mert én fogadok veled,hogy egyik sem.Akkora haszonnal dolgoztak mint sehol Európában.Ilyen feltételekkel jelzáloghiteleket adni.Ez egy vicc.Ennek a pénznek a többszörösét nyúlták le.
Ja,hogy klasszikust idézzek ha nem tetszik el lehet menni!!!!!!!
hodara 2010.11.29 10:15:13
@belekotty: Én igen!!!!
Egyedül a nyugdíj a necces kérdés de én még így is maradok a pénztárnál.De még ez is jó az államnak mert az adósságállomány(ami az MSZP miatt olyan magas) csökkentése éves szinten több száz milliárdot hoz.És mivel meglátásom szerint nem lép át mindenki és nekik nem kell annyi nyugdíjat fizetni,így hosszú ideig fenntartható lesz. Amúgy mindennel egyetértek.
Nincs mese, most már tényleg megérkezett, menthetetlenül és visszavonhatatlanul a radikális adócsökkentés kormánya!Nyolc tized százalék... "Eszement, felfoghatatlan" adócsökkentés ez. Persze van aki jól jár, de én abban a cseppet sem kiváltságos helyzetben vagyok…..
hodara 2010.11.07 04:08:35
@ügyfélszolgálatos: A hozzád hasonló baloldali értelmiségeknek
Táskás Tóni ,Szanyi Tibor,Horváth Csaba,Gréczy Zsolt...köszönheti az MSZP,hogy 10%-os párt.Na de lássuk szellemi fogyatékos barátom a tényeket.

"Az orosz államadósságból való metróépítés gondolata 1995-96-ban ismét feléledt. Ezt ekkpr a szentpétervári metrótervezők és -építők kezdeményezték és szorgalmazták. Az orosz államadósság felhasználásával 1996-ban három egymást követő kormányhatározat is foglalkozott. Végül a harmadik kormányhatározat elutasította az orosz államadósság terhére történő metróépítés"

Szóval a Fidesz hibája.Annyiban igen,hogy nem állt neki az építésnek.Amit előtte az MSZP ingyen megépíthetett volna.Na szóval a Fidesz nem állt neki az építésnek.Ennyi a Fidesz hibája.De!!!!Ez az elmúlt 8 évet nézve nem is baj.
2002 után pályáztak uniós pénzekre és vállaltak feltételeket a pénzért cserébe.2002 után kötötték a jobbnál jobb szerződéseket.Metrókocsikra olyat amit sehol a világon(ha nem jól teljesítenek akkor is a BKV bukja a pénzt).Csúszások tömkelege úgy,hogy senki nem fizet kötbért(akkor minek kapkodni)2002 után vonta meg az uniós támogatást és a többit vizsgálja a többit a gyanús szerződések miatt.A Fidesz hibája,hogy a legjobb esetben 2002-2015-ig épül a metró.
13 év!!!!!!!!Ez is a Fidesz hibája.A Fidesz hibája a Margit híd körüli balhé is mert nem ő újíttatta fel 1998-2002-ig.
A fő baj nem az,hogy 1998-2002-ig nem állt neki építeni hanem,hogy szétloptak mindent,hogy gyanús szerződéseket kötöttek az,hogy egy határidőt sem tartottak be.Az,hogy ennek köszönhetően bukjuk az uniós pénzeket az,hogy nem az Orosz államadósság fejében ingyen építettül meg mert abból a szoci és szdsz-es haverjaid akkor nem tudtak volna lopni.

De te szerencsétlen tényleg a Fidesz hibája,hogy ennyi balhé van a 4-es metró miatt.Ahová a nap nem süt be az a fejed.Nem az időtartamával van a fő baj hanem a kivitelezéssel a szerződésekkel....
hodara 2010.11.07 04:08:54
@ügyfélszolgálatos: A hozzád hasonló baloldali értelmiségeknek
Táskás Tóni ,Szanyi Tibor,Horváth Csaba,Gréczy Zsolt...köszönheti az MSZP,hogy 10%-os párt.Na de lássuk szellemi fogyatékos barátom a tényeket.

"Az orosz államadósságból való metróépítés gondolata 1995-96-ban ismét feléledt. Ezt ekkpr a szentpétervári metrótervezők és -építők kezdeményezték és szorgalmazták. Az orosz államadósság felhasználásával 1996-ban három egymást követő kormányhatározat is foglalkozott. Végül a harmadik kormányhatározat elutasította az orosz államadósság terhére történő metróépítés"

Szóval a Fidesz hibája.Annyiban igen,hogy nem állt neki az építésnek.Amit előtte az MSZP ingyen megépíthetett volna.Na szóval a Fidesz nem állt neki az építésnek.Ennyi a Fidesz hibája.De!!!!Ez az elmúlt 8 évet nézve nem is baj.
2002 után pályáztak uniós pénzekre és vállaltak feltételeket a pénzért cserébe.2002 után kötötték a jobbnál jobb szerződéseket.Metrókocsikra olyat amit sehol a világon(ha nem jól teljesítenek akkor is a BKV bukja a pénzt).Csúszások tömkelege úgy,hogy senki nem fizet kötbért(akkor minek kapkodni)2002 után vonta meg az uniós támogatást és a többit vizsgálja a többit a gyanús szerződések miatt.A Fidesz hibája,hogy a legjobb esetben 2002-2015-ig épül a metró.
13 év!!!!!!!!Ez is a Fidesz hibája.A Fidesz hibája a Margit híd körüli balhé is mert nem ő újíttatta fel 1998-2002-ig.
A fő baj nem az,hogy 1998-2002-ig nem állt neki építeni hanem,hogy szétloptak mindent,hogy gyanús szerződéseket kötöttek az,hogy egy határidőt sem tartottak be.Az,hogy ennek köszönhetően bukjuk az uniós pénzeket az,hogy nem az Orosz államadósság fejében ingyen építettül meg mert abból a szoci és szdsz-es haverjaid akkor nem tudtak volna lopni.

De te szerencsétlen tényleg a Fidesz hibája,hogy ennyi balhé van a 4-es metró miatt.Ahová a nap nem süt be az a fejed.Nem az időtartamával van a fő baj hanem a kivitelezéssel a szerződésekkel....
hodara 2010.11.07 04:09:52
@ügyfélszolgálatos: A hozzád hasonló baloldali értelmiségeknek
Táskás Tóni ,Szanyi Tibor,Horváth Csaba,Gréczy Zsolt...köszönheti az MSZP,hogy 10%-os párt.Na de lássuk szellemi fogyatékos barátom a tényeket.

"Az orosz államadósságból való metróépítés gondolata 1995-96-ban ismét feléledt. Ezt ekkpr a szentpétervári metrótervezők és -építők kezdeményezték és szorgalmazták. Az orosz államadósság felhasználásával 1996-ban három egymást követő kormányhatározat is foglalkozott. Végül a harmadik kormányhatározat elutasította az orosz államadósság terhére történő metróépítés"

Szóval a Fidesz hibája.Annyiban igen,hogy nem állt neki az építésnek.Amit előtte az MSZP ingyen megépíthetett volna.Na szóval a Fidesz nem állt neki az építésnek.Ennyi a Fidesz hibája.De!!!!Ez az elmúlt 8 évet nézve nem is baj.
2002 után pályáztak uniós pénzekre és vállaltak feltételeket a pénzért cserébe.2002 után kötötték a jobbnál jobb szerződéseket.Metrókocsikra olyat amit sehol a világon(ha nem jól teljesítenek akkor is a BKV bukja a pénzt).Csúszások tömkelege úgy,hogy senki nem fizet kötbért(akkor minek kapkodni)2002 után vonta meg az uniós támogatást és a többit vizsgálja a többit a gyanús szerződések miatt.A Fidesz hibája,hogy a legjobb esetben 2002-2015-ig épül a metró.
13 év!!!!!!!!Ez is a Fidesz hibája.A Fidesz hibája a Margit híd körüli balhé is mert nem ő újíttatta fel 1998-2002-ig.
A fő baj nem az,hogy 1998-2002-ig nem állt neki építeni hanem,hogy szétloptak mindent,hogy gyanús szerződéseket kötöttek az,hogy egy határidőt sem tartottak be.Az,hogy ennek köszönhetően bukjuk az uniós pénzeket az,hogy nem az Orosz államadósság fejében ingyen építettül meg mert abból a szoci és szdsz-es haverjaid akkor nem tudtak volna lopni.

De te szerencsétlen tényleg a Fidesz hibája,hogy ennyi balhé van a 4-es metró miatt.Ahová a nap nem süt be az a fejed.Nem az időtartamával van a fő baj hanem a kivitelezéssel a szerződésekkel....
Végighallgattam az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozásáról szóló ma esti  általános vita első két óráját. Különös parlamenti esemény volt, nagy kár, hogy feltehetően csak néhány száz, esetleg néhány ezer választópolgár követhette. Ha valaki kizárólag ezt…..
hodara 2010.11.03 04:42:03
@A.. Közbiztonság Szilárd:
1m a Török Gábor baloldali.
"Elhiszem, hogy Fletóékat nem lehetett szeretni, de gondolj bele: nekik évek kellettek, míg oda eljutottak, ahová Viktorék 5 hónap alatt."
Nem tudom feltűnt-e demokráciában a nép szavaz és dönt.Nem is értem mit írtál???A Fidesz 65-68%-on áll anno a Gyurcsány 10% körül volt.
Mi az te faszkalap,hogy "egybites Fidesz-hívek"
A Fidesz szavazói között tanárok,professzorok,orvosok....és rengeteg értelmiségi van.Az Ország 80%-a nem akarja az MSZP-t többet hatalmon látni.
Meséld már el miért sérthetetlen az AB?????
Sokkal nagyobb bűn volt ennél,hogy rászabadítottátok az MSZP-t 8 évig az országra!!!!Az több kárt okozott mint az ,hogy az AB nem szólhat bele költségvetést befolyásoló kérdésekbe.Az MSZP rosszabbnál rosszabb és ártalmas törvényei átmentek az Alkotmánybíróságon a különadók meg nem.
A szerencse az.hogy hozzád hasonlóan a többi MSZP szavazó is 80 év felett van és .......................
Ha az elmúlt fél év magyarországi egyeztetési gyakorlatát és a maga közismert kompromisszumkészségét Orbán Viktor kiviszi az európai politikai porondra, attól tartok, hogy 2011 nyarára szétesik az EU.Nem mennék bele most hosszasabb fejtegetésekbe az Európai Unió történetét…..
hodara 2010.10.31 21:06:21
@Táskás Tóni: Ja és egy apróság.
Rosszul hallottad mert az elemzők Magyarország felminősítését várják.www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=4&i=140663&is=1

Ez a szemét Fidesz a családokkal is kitolt.Én nem járok jól az új adóval,de engem sokkal jobban idegesít,hogy több mint 1 millióan nem fizetnek adót.Ez sokkal igazságosabb!Ráadásul az Oszkó Péter is egykulcsos adót akart.
Olvassatok,tájékozódjatok mert szörnyű ez a tudatlanság ami itt uralkodik.
Meg igazából mindegy mert a Fidesz 60-65%-on áll.Ha olyan rosszul járnak az emberek miért akarják a Fideszt??Ja mert birkák és ti tudjátok a tutit.
Ez a tuti az elmúlt 8 évben meg is hozta gyümölcsét.
hodara 2010.10.31 21:58:06
@Táskás Tóni: Hát ez iszonyat.Ezt hányféleképpen lehet értelmezni?????
"A vezérigazgató megismételte egy közelmúltbeli interjúban is hangsúlyozott álláspontját, miszerint nem kell tartania Magyarországnak attól, hogy a nemzetközi hitelminősítők esetleg leminősítik, ehelyett meglátása szerint egy éves távon inkább felminősítésre lehet számítani."

A közszférában 15%-al csökkentik dolgozók számát.Az önkormányzatok átalakításán dolgoznak.
A ráfordított összeg változatlan maradt de 3,5%-os inflációnál ez 70 milliárd megtakarítás.Lehet,hogy 120 milliárd nem sikerült.De szeptemberi adat az 80 milliárd megtakarítás volt.6 hónap alatt az nem rossz.
A Volánt és a MÁV-ot közös irányítás alá vonják,hogy optimalizálják a közlekedést,hogy ne legyenek párhuzamos járatok.Ez nem átalakítás akkor mi????
A BKV Budapesté nem kell mondanom,hogy a cimboráid mit hagytak ott.A Tarlós a választások előtt megmondta,hogy átalakítják és csökkentik a létszámot is(nem a buszvezetőket)
Barátom akkor visszakérdezek.Mi történt az elmúlt 8 évben????????
Most, hogy egyre többet tudunk meg a második Orbán-kormány terveiről, egyre hangosabb lett azoknak a szava, akik csalódottságuknak, kiábrándultságuknak, időnként pedig egyenesen félelmüknek adnak hangot. Ezeket a véleményeket figyelve akár arra is gondolhatnánk, hogy a Fidesz…..
hodara 2010.10.18 02:03:38
@Bambano: Az egyik energetikai cég vezetőjét idézem.Nem örülnek neki de jelen helyzetben kifizetik mert ezt egy hosszútávú befektetésnek tekintik mert ha a gazdaság beindul ezeknek köszönhetően akkor sokkal jobban járnak.A bevásárló központok is.A legnagyobb bajuk,hogy nincs vásárlóerő de ha ez működik hosszútávon ezzel jobban járnak.Persze ne várd azt,hogy kiálljanak és azt mondják hú de jó.De ezzel ők is tisztában vannak.
hodara 2010.10.18 02:32:56
@Bambano:
1. Egy bizonyos nettó bevételi határ alatt nem kell fizetniük,úgyhogy a kicsiket nem érinti.De ha akarsz most fogadok veled,hogy se az internet se a telefonálás nem lesz drágább.

2.A Fidesznek mi köze az RTL klubhoz??Ennek semmi köze a távközlési szektor adójához.Kereskedelmi TV joguk van hozzá.Ha digitális műsorszórás lesz nem fogják antennával befogni.

3,Az Amerikai annyira nem a Német gazdaság számít.
"A fidesz sulykolta évekig, hogy a gazdasági növekedésben látják a jövőt, nem a megszorításokban, akkor most mi van? "
Nem megszorítások!!!!Ez a lényeg.A Fidesz a lakosságra értette mert ha tőlük vesznek el pénzt még kisebb lesz a kereslet és még kisebb a növekedés.Nem is értem amit írtál mert nincs lakossági megszorítás.
hodara 2010.10.18 02:38:14
@arnyjaro: Ha ezt a kérdést Németországban felteszed ott is azt mondják nem éltek jó.Azt kell nézni ha nincs az MSZP jobban élnénk.Ez a velünk együtt csatlakozó országokhoz képest lehet mérni.Az elmúlt 8 évben a Szlovének,Szlovákok,Lengyelek,Románia,Csehek...16-17%-ot közeledtek az uniós életszínvonalhoz ,Magyarország 1%-ot

Ha így nézed van különbség
Michael Knight Robin Hood 2010.10.13 19:07:00
Orbán Viktor szemmel láthatólag jól érzi magát, sőt: már-már lubickol a kommunista Robin Hood szerepében. Voltak persze már emlékezetes alakításai ateista reformerként és ájtatos úrhatnám polgárként, de emlékezetes volt a vidéki téeszelnök és a lánglelkű…..
hodara 2010.10.13 22:55:46
@barkacs: Vizitdíj??????Szakadjatok már le erről a baromságról.Most emelik az alkohol és a dohányáruk jövedéki adóját és ezt a pénzt az egészségügy kapja.Több bevétel.Nem kerül pénzbe a beszedése és sokkal jogosabb.Ráadásul ezekről az ember le tud mondani ha nincs pénze.Vizitdíj egy hányadék volt.
Ezek a különadók is teljesen reálisak és jogosak ha nem tőlük akkor közvetlen az emberektől kellett volna elvenni azt a 600 milliárdot de gondolom szerinted az jobb ötlet.Na ezért 10%-os párt az MSZP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hodara 2010.10.13 23:04:39
@Anyámasszony_sanyija: Szervezzél te és 50 másik nyugdíjas molotov koktélt dobálgattok.De szép is lesz.
Amúgy a jelenlegi nyugdíjrendszerre mindenki még az MSZP is azt mondta,hogy hosszútávon tarthatatlan.
ProgBlog Orbán Viktor harakirije 2010.09.05 21:18:00
Hát kérem, ezt is megértük!Kötcsén, a Polgári pikniken csak a jobboldalhoz köthető sajtóorgánumok lehettek jelen. Azon a pikniken, amely a „Nemzeti kormányzás” címet viselte!Na, akkor ezt most bontsuk ki!Van egy kormány, mely magát „a nemzet kormányának”…..
hodara 2010.09.06 11:32:53
@vivat: Lehet,hogy nem lehet,hogy igen.Szerintem is valószínűbb,hogy nem.De nem ülök le tárgyalni úgy,hogy az lesz amit te akarsz.Ja és ez lehet,hogy fontos tényező lesz a magánnyugdíjpénztárak befizetésének elszámolásánál.
hodara 2010.09.06 11:51:42
@genyamagyar: A poszt hazugság mert egyetlen média sem volt jelen.
Ráadásul a kutya nem kíváncsi az IP címedre
hodara 2010.09.06 12:18:55
@genyamagyar: Mit cáfoljak rajta???
A Hír TV sem mehetett be.Nem volt sajtó nyilvános esemény.
Valamikor érzek késztetést, hogy a Török Gábor elemez episztoláira reflektáljak. Valószínűleg ez nem normális.:) Ez a paranormális késztetés most két dolog miatt tört elő belőlem elemi erővel: egyfelől pont tegnap néztem meg én is az eddigi jelölteket, másfelől én a…..
Bizony elég lagymatag ez a kampány -csak nem beletőrődnek az eredménybe? Harcra fel uraim! Napokat kell várni egy-egy Szanyi aranyköpésre, vagy, hogy Tarlós "Megalszikaszámbanatej" István böffentsen egyet.Egy szó, mint száz, Szanyi végre villantott valamit. Most se tessenek…..
hodara 2010.08.24 11:33:48
@pokesz70: Azért történt mert annyira csökkent az az összeg amit az önkormányzatok kaptak a feladatok meg nőttek.Ezért kellett a kötvénykibocsátás.Meg az uniós pályázatokhoz szükség van önerőre.
Amúgy ezt az Oszkó is bevallotta!!!
hodara 2010.08.24 11:50:53
@Protestant: Oké öreg.Erről megvannak a szerződések.Azokkal vitatkozol.
Amúgy ez volt a hivatalos állásfoglalás tegnap.
Az idei tűzijáték low budget lesz az árvízi összefogás okán, de nem volt ez mindig így. Sokan emlékezhetnek rá, hogy minden idők legdrágább augusztus 20-ái az előző Orbán kormányhoz köthetőek. Talán nem árt felidézni, hogy miképp is történtek akkor a dolgok, mert egyrészt az a cinizmus, ahogy ezeket…..
hodara 2010.08.19 22:36:27
@szőketisza:Visszafordítom.A választásra jogosultak 12.5%-a akarta,hogy az MSZP maradjon.8 000 000-ból 1 000 000.
hodara 2010.08.19 22:40:00
@szőketisza: Még egy apróság.Mivel a választás megfelel egy közvélemény kutatásnak.Így 99%,hogy ha az otthon maradtak is elmennek szavazni az arány nem tért volna el.
hodara 2010.08.19 22:53:32
@szőketisza: Én érveltem.Kaptál egy magas labdát lecsaptad csak mégsem volt az.A komcsiért elnézést.De ha azt írom,hogy a haverod olyan mint te.Abba sokkal rosszabb dolgokat bele lehet képzelni.A MSZP-s az sokkal rosszabb.
Ha nekifeszül a kormány, talán még a téli árkompenzációt is kigazdálkodhatja, és az áremelést is megakadályozhatja. De akkor mi lesz a lakáshitelesekkel vagy a nyugdíjasokkal? Valakinek fájni fog. (Fotó: Carlos Barria/Reuters) A gázártámogatás már az előző…..
hodara 2010.08.18 15:06:31
@DArchAngel: 70 mld az nem smafu.
De úgy lett volna értelma aki nem fizet TB-t az fizessen vizitdíjat.Így OK.
De amikor ez volt mondok alternatívákat
13 Nyugdíj eltörlése(később megtörtént)semmi létjogosultsága
Gázártámogatás megszüntetése(ez is megtörtént később)
ezek sokkal nagyobb tételek és jogosabbak
És igenis az nem reform csak egy adó volt.Csak tudod a nyolc év alatt vagy 3 szor emelték a járulékot.Havi szinten 18 000 fizetek a TB-nek.Orvosnál nem voltam vagy 8 éve de ha netán elmegyek akkor fizessek még.Vagy ha viszem a gyerekeimet vagy gyógyszert iratok ki.Ez vicc!
@Balek: Én ezt támogatom bár se jól se rosszul nem járok vele.Mindenki pont minimálbért keres.Milyen érdekes.Bár szerintem ennek terhét csökkenteni fogják de én még ezt sem tenném.Lehet kegyetlenség de így van.
hodara 2010.08.18 17:13:20
@Balek: Te tényleg balek vagy.Általában a környező országokban az adókból és járulékokból tarják fenn az egészségügyet.Mindenhol be kell szállni az államnak.A vizitdíjra azért volt szűkség mert az MSZP jó kormányzásának és gazdaságpolitikájának köszönhetően meg kellett csinálniuk a konvergencia programot.Ennek keretében az állam pénzt vont el az egészségügytől amit adó(vizitdíj) formájában vissza akart venni.
Ilyen alapon ha akarod felsorolok 50 másik dolgot amiért ugyan így fizessünk.
Még egyszer ez egy adó.Ez nem plusz volt az egészségügyben azt pótolták amit elvontak belőle.Ennek beszedése ráadásul igen komoly tétel volt.
Egy államban sok olyan feladat van ami nem nyereséges nyugdíj,tömegközlekedés,egészségügy.Még sincs 600 ft-os buszjegyár és 30 000-es nyugdíj.
hodara 2010.08.18 17:13:24
@DArchAngel: Igazad van!!!
De van olyan réteg akinek nincs hó végén még plusz pár ezer forintja(Orvos,gyógysze 2db,vissza orvos)Ez már 1200 ft.Ennek hatása leginkább a Magyar emberek fogainak állapotából mérhető le.A szegényebb rétegnél.Itt most nem a cigányokra gondolok.
A celebpolitikus – ellentétben számos celebbel – nem hülye. Hideg számítással jutott arra a következtetésre, hogy a választókat a szívükön keresztül kell megfogni. (Fotó: Playboy) Rogán Antal tegnap bejelentette, hogy „bár lenne ambíciója” a…..
hodara 2010.08.13 13:47:32
@Fedor: Orbán lehetséges utódai Navracsics,Varga,talán a Rogán bár ő párton belül nem túl erős.
Rogán lesz még Budapest főpolgármestere de most talán még a Tarlós jobb lesz.
Mert az a "keménység" amit képvisel jelenleg a fővárosban szükség van.Amilyen állapotok uralkodnak egy igazi "diktátorra"lenne szükség.
hodara 2010.08.13 13:48:24
@Pásztor Tibor: Okos vagy öreg szajkózod az MSZP-s kampánydumát.Konkrétan tudod mekkora a veszteség vagy csak az MSZP től hallottad???Mert spec nekem és az ismerőseimnek egy forinttal sem lett több a devizahitelem .A forint alapú hitel sokkal de sokkal drágább lett volna.Az új beruházásoknak köszönhetően több lesz a turista több lesz a bevétel.Nő az ingatlanok ára.....Jó lenne ha nem csak szajkóznátok amit az MSZP mond hanem gondolkodnátok is!
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
hodara 2010.08.12 13:00:19
@Gunther: Megkérdezték Orbánt,hogy találkoztak-e.A válasz igen volt elsőre!
@Conv: Nem fizikai melós vagyok.Másodállásban meg a szádba rakom a faszom azért is csurran cseppen valami!!!!
Ja és mocskos szemét MSZP.
@Lófasz Hadnagy: Megkérdezték Orbánt,hogy találkoztak-e.A válasz igen volt elsőre!
hodara 2010.08.12 13:05:05
@Conv: Na miről szól.
Nem egészen pontosan határozták meg az ingatlanok értékét.Egy picit tévedtek.Amit adtunk az kevesebbet ér amit ők adtak az többet.Nincs nagy differencia úgy 1,3mld
Szerintem nagy vonalakban erről szól
hodara 2010.08.12 13:10:05
@Conv: Ja ja.Bár nem tudom pontosan az most észmeló vagy nem?
Michael Knight Időutazók 2010.07.28 09:40:00
Orbán Viktor szó szerint a következőket mondta a minap a Magyar Televízióban: "Januártól Magyarország átáll az egykulcsos személyi jövedelemadóra, hogy az átállás hány évet vesz igénybe, az egy másik kérdés."Tanár úr kérem, álljunk meg egy szóra! Vagy én…..
Amíg nem ismerjük a magyar kormány terveit, azt sem tudjuk megítélni, hogy helyes volt-e vagy sem az IMF-nek teljesen hátat fordítani. A minap jelentette be az IMF, hogy a korábbi éles ellentétek ellenére sikerült megegyeznie a román kormánnyal, így Románia megkapja hitelkeretének…..
hodara 2010.07.27 14:05:22
@belaaaa: Szóról szóra igazad van!
A sok elötted szólóval közlöm nem az IMF nem engedi a hiány növelését hanem az EU.Az IMF enged ha struktúrális átalakításokra kell.
Annyiban nem értek veled egyet,hogy a Bajnaiék tényleg csináltak olyan megszorításokat amire szükség volt.De ennyi.Ez a dolog könnyebbik része.Ráadásul nekik engedték a hiány növelését mert még a Görög válság elött volt.
Az igazán nehéz úgy csökkenteni a hiányt,hogy a társadalom ne menjen csődbe,ne nőjön nagyon a munkanélküliség,legyen gazdasági növekedés,struktúrális reformok......
Ez a nehéz.Értem én,hogy Bajnai......
De ha engem odaraknak én is mondtam volna 13. havi nyug. eltörlés, áfa emelés...Ez nem nehéz.A gazdasági és a társadalmi hatásokat is figyelembe kell venni.