Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hixx

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán rezsimje lassan roppantja el a jogállam nyakát...
hixx 2017.02.03 02:09:17
Könnygázt vetett be a macedón rendőrség, péntek reggel a görög határon, ahol megpróbálnak feltartóztatni egy jelentős tömeget - írja a belgrádi Blic, amely a Reutersre hivatkozva arról számol be, hogy több ezren töltötték az éjszakát a senkiföldjén.  A lap…..
Ilyenkor van nagyon sötét. Éjfél után, amikor nem tudok elaludni. Ilyenkor hosszú az éjszaka, úgy érzem, soha nem jön el a reggel. Jár az agyam, a gondolatok megállíthatatlanul pörögnek, zakatolnak, kínoznak. Szavak bukkannak fel, mondatokká kapaszkodnak, kővé keményednek,…..
hixx 2015.03.13 15:43:02
@Edgar Swan: Nem értem a rácsodálkozásodat. Ez a ballibek alatt is így volt.
1.: Ne intézz ultimátumot egy nálunk -a te eszeddel felfoghatatlanul nagyobb- gazdasági-, politikai hatalom képviselőjéhez! Ne szabd meg neki, hogy mit csinálJON és főleg ne közöld vele, hogy mit csinálHAT, mert 1.: vastagon leszarja a véleményedet, 2.: a legjobb esetben is csupán…..
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
Mandiner blog Több észt! 2014.07.25 12:31:00
Tallinn a tengerről Miután a magyar kormány bejelentette, hogy bezárja észtországi, tallinni nagykövetségét; most Észtország is úgy döntött, megszünteti a budapesti nagykövetséget. Egy igazi lose-lose szituáció, még ha egyébként a történet a diplomácia szokásjogát is…..
hixx 2014.07.26 18:26:38
@♔bаtyu♔: Ántiszemétizmus!
Rejtő Jenő, ha élne... nos, ilyen figurákat talán ő se lenne képes kitalálni. Nem törünk senki fölött pálcát: virágozzék minden virág, mindenki járja be azt az utat, amit a sors neki rendelt − kinek nyílegyeneset, kinek kanyargósat. De azért rakjuk el emlékbe, hogy van ma…..
hixx 2014.07.10 09:34:51
Már javában tart a fesztiválszezon, nem csak nálunk, hanem Európa-szerte is. A legismertebb és legnagyobb szabású szabadtéri rendezvény a briteknél a Glastonbury fesztivál, ahol számos ismert ember is megfordul évről évre. A hippi stílus itt háttérbe szorult, de még a…..
hixx 2014.07.02 11:23:23
Tekintetes Pálos Károly Polgármester úrnak    HELYBEN    Kötelességemnek érzem, hogy egy igen érdekes stróhmanra felhívjam nb. figyelmét.    Huszthy Sándor (Deák Ferenc utca 2. sz.) az illető. Grosz Imréné zsidónő tulajdonát képező műteremben tevékenykedik már hat…..
hixx 2014.06.26 09:44:12
@tableno: Fentebb írta valaki, hogy az egyik felnyomott cég még a hatvanas években is működött. Jól elgázosíthatták a tulajt...
Mármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek…..
Az EU alapötlete a szabadkereskedelem gondolata volt, mára viszont jóval túlmentek ezen. Sokkal kevesebb központi szabályozásra lenne szükség Brüsszelből – mondja a Mandinernek Christopher DeMuth amerikai jogász, aki a nyolcvanas években Reagan elnök „deregulációs cárjaként”,…..
A KCNA hivatalos hírügynökség által közölt (dátum nélküli) képeken Kim Dzsong-un most egy szakadt, volt szovjet tervezésű tengeralattjárót vizsgált meg. A 633-as tervszámú tengeralattjáró (NATO-kódja: Romeo-osztály) a Szovjetunióban az 1950-es években hadrendbe állított…..
Egy coming out-al kezdem. Én is LMP-s voltam, és még a szakítás után is kitartottam mellettük. Nem gondoltam ugyanis, hogy egy Bajnai Gordonnal vagy Szigetvári Viktorral le lehet győzni Orbán Viktort. (Igazam volt.) Szimpatikus volt, hogy az LMP eredeti filozófiája a jobb baloldal…..
hixx 2014.06.16 22:44:15
@kúrórudi: Horn meg egy pufajkás gyilkos. Tudom, ő ezt anno elintézte egy „Na és?!” odvetésével, és te ettől meg is nyugodtál, hogy jó kezekben van az ország, derék minielnök ez a Gyufa. Helyette azon rugózol, hogy egy egykori szkinhed húszévesen szájon vágott egy bűnözőt, aki még cigány is, így aztán – a szemedben – méltatlanná vált arra, hogy levezessen egy szaros plenáris ülést, ahol kb. annyi a dolga, hogy közli, ki és milyen időkeretben beszélhet, az idő lejártával vagy a beszéd befejeztével pedig felolvassa a monitorról a következő felszólaló nevét. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy ehhez képest egy miniszterelnöknek (kétharmaddal a háta mögött) mennyivel nagyobb hatalma és befolyása van?
Sajnos a sokadik paleós- böjtölős- vissza a természetbe-forradalom után újra megjelentek a termekben az önjelölt sportemberek, és miután sokadszorra hígítják az amúgy is problémás állagú látogatóközönséget, hirtelen még megmondani is nekiálltak. Hogy ez a zajos, agresszív,…..
Horvátországban az orosz Vlagyimir Zsirinovszkij módszereit idéző perpatvarrá fajult két kormánypárti politikus összezördülése. Slavko Linić, nemrég menesztett pénzügyminiszter – a horvát baloldal befolyásos túlélőművésze –, bőrére megy ki a játék. A pattanásig…..
hixx 2014.06.08 18:44:05
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Viccesebb lenne, ha Lézer és Tömjén elvtársak vadásznának egymásra. Ha már úgyis a vadászat a hobbijuk...
Csökkent a rezsim? Aláírom. Nem csökkent a rezsim? Aláírom Kinyílott a pitypang? Aláírom. Nem nyílott ki? Aláírom.   A Fideszes Józsi és az MSZP-s Kati néni, meg a Jobbikos Gyuszi is nyugodtan aláírhat akár egy rendszerkritikus pártnak is. A jelöltállításhoz szükséges…..
hixx 2014.03.02 00:04:55
Olvasom, és nem hiszek a szememnek: három egész nap telt el, amíg a magyar kormánynak eljutott az agyáig, hogy pénteken, azaz pontosan három nappal ezelőtt elhunyt Jancsó Miklós, minden idők egyik legnagyobb magyar filmrendezője. Arctalan ellenségekkel folytatott nemzeti…..
A szocialista párt adós a magyar társadalom alulnézetből történő elemzésével és az erre épülő programmal. Fejet hajt az MSZP az egykori 2. magyar hadsereg Don-kanyarban elesettjei előtt. A főhajtás rendben van. Az viszont nagyon nem, hogy „hős katonákat” említ az ezzel…..
hixx 2014.01.19 10:43:39
@TothLali: Miért nem rögtön 500 millió? Idióta.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player De legalábbis nagyon ki lehet tőle készülni, derül ki a TLC (eredetileg The Learning Channel, csak mondom) legújabb dokureality-műsorűból, a Sex Sent Me to the ER címűből (A szex juttatott a balsebre), amiben olyan eseteket…..
hixx 2014.01.09 00:57:27
– Mennyi időre lenne szüksége Magyarország megszállásához?– Huszonnégy órára.– És ha ellenállnak?– Tizenkét óra.– Hogyhogy?– Elmaradnak az üdvözlő beszédek. Maximilian Freiherr von Weichs tábornagy - 1944     Eddig csak április elsejéhez kapcsolódtak viccek…..
hixx 2014.01.02 23:58:47
@Lovag Mihály: De amint láthatod, az oroszországi magyar katonasírok és a hozzájuk tartozó emlékművek nem Moszkva belvárosában vannak.

www.hadisir.hu/?bejegyzesek=temetok&helyszin=11

Itt sem kellene más, csak vigyék a betonfaszt a Szabadság térről a szovjet katonasírok közé! A néhány még életben lévő vén bolsevik meg nyugodtan odazarándokolhat, ha kíváncsi rá. Jócskán elmúltak 65 évesek, nem kellene fizetniük az utazásért.
Minden párt szereti hangsúlyozni, hogy mennyire fontosnak tartja az állam átláthatóságát. Ez üdvözölendő, de nem csak a kormányon bizonyíthatják a pártok, hogy mennyire fontos számukra a transzparencia. A K-Monitor most megnézte, hogy 2014-es választásokon induló nagyobb pártok…..
Az ezredforduló óta eltelt években egymást érik dekadens világunk által produkált - olykor vicces, de leginkább szánalmas - divattrendek. Az ilyen őrületekben egy a jó, nem tartanak örökké, bár általában évekig kell várni a lecsengésükre. Feltűnésükkor rémülten…..
hixx 2013.12.21 06:16:45
Magyarország nem egy Amerika, ahol túlságosan sokat foglalkoznának a politikusok kinézetével, de a Véleményvezér blogon a minap kirakott 2002-es Orbán fotó mellbevágott minket. Orbán a 8 év ellenzékiség alatt legkevesebb 20 évet öregedett. Különösen durva a kép, ha…..
  A Republikon Intézet rendezett egy beszélgetést Sólyom László elmúlt ötéves tevékenységéről. Halmai Gábor, Fodor Gábor, Seres László és Schiffer András érvei csaptak össze - hogy miről beszéltek, híroldalunkon megjelent helyszíni riportunkban olvashatják...
hixx 2010.06.09 02:37:24