Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baark

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogy sikerült átköltözni a rendesebb fajta weboldalra, ami bár még nem tökéletes és tartalommal sincs tele, azért van, létezik, él és virul, szóval minden érdeklődőt vár a   HORRORCORE.HU    ..
Üdv!A napokban némi átalakulás következik az oldalon, a blog.hu-ról elköltözik, helyette lesz másik, egy fél fokkal jobb fajta motor, meg egy pár új funkció. Remélem, sikerül nem túl sokáig szórakoznom a dologgal.Addig is hallgassatok új Esham track-et:..
Üdv, mivel több, nem túl hosszan fejtegethető aktualitásról lesz szó, ezért nézzük őket egy közös bejegyzésben, szépen sorban! ICP a VladTV-n Nem is túl rég a VladTV nevű zenei híroldal (és YouTube csatorna) készített egy hétrészes interjút az ICP-vel, ami elég igényes lett, azonban túl sok új…..
Öt hét múlva, április 26-án jelenik meg a Twiztid új nagylemeze Generation Nightmare címmel, amelyen 20 szám hallható majd, és egyikben sem lesz közreműködő, legalábbis az eddig hivatalos tracklista szerint, amire ha jól emlékszem, nem is volt még példa tőlük, olyanra viszont többször is, hogy egy…..
Üdvözlet, hát újra itt. Mindössze 6 és fél évig tartott az említett rövid szünetecske, ezen most egy huszárvágással lépjünk is túl, örüljünk inkább egyrészt nekem, én pedig a maroknyi olvasó visszatalálásában reménykedem szerényen.A jó hír, hogy a mániám azóta sem hagyott alább, szóval lesz miről…..
Bélpokol Unboxing 2015.02.14 11:46:48
Vagyok én már akkora netes személyiség (nem), hogy minden különösebb tartalom nélkül kidobjak egy posztot arról, miket vásároltam ma. Ázsiai hét van a Kicsiben, ott volt a helyem, mert egyrészt bírom a sárgákat, másrészt bírom a sárga kaját (ha ez a blogból eddig nem derült…..
Ha még bárki nézelődik erre, gondoltam szólok, hogy a több mint egyéves kimaradás után a napokban folytatom a cikkírást. :) Csak úgy elöljáróban...
Úgy tűnik, megint elhanyagoltam az új tartalmat valamelyest, ennek orvoslása folyamatban. Vágjunk is bele! SickTanick - From the Vault: Rare and Unreleased: A Serial Killin' Records feje, SickTanick nem henyél, legutóbbi albuma a tavalyi In Nomine SickTanick volt. Idénre is kaptunk egy új kiadványt…..
Újabb vegyesfelvágott-szerű hírgyűjtemény következik, csak úgy, erről-arról, ami mostanában történt. Íme hát: Vanilla Ice a Psychopathic-nél: Vanilla Ice, mint az tudvalevő, évek óta kikerült a mainstream szcéna látóköréből, ám egyre nagyobb lendülettel kezdett mozogni az underground berkeiben,…..
Nos, több mint egy hónap telt el az utolsó post óta, úgy gondoltam hát, ideje lenne reaktivizálnom magam.Túl sok újdonság azonban nem nagyon van, mindenki mindent nyárra ígérget, és/vagy turnézik, ezért gondoltam, hogy addig is firkálhatnék valami érdekeset…..
Ezt a blogot úgy tűnik, pont a legjobbkor indítottam, ugyanis mostanában nem igazán történik semmi említésre méltó sem a Psychopathic Records, sem a többi előadó világában, ezen okból hallgatott most billentyűzetem jelen blogon egy darabig. Néhány kivétel azért persze van, nézzük hát sorban, kissé…..
A Psychopathic Records sublabelje, "leánykiadója", a Hatchet House tudvalevőleg nem kizárólag horrorcore/wicked shit előadókat szerződtet, mert ugye a változatosság gyönyörködtet. Jó példa erre a Motown Rage nevű metalzenekar vagy épp DJ Clay. Legújabb szerzeményük a…..
Rövid kis hírecske, Bloodshot, aki évek óta a talán legnevesebb underground horrorcore kiadó, a Serial Killin' Records egyik tartóoszlopának számít, a napokban elhagyta a csoportosulást több mint 4 évnyi tagság után. Ez idő alatt 4 albumot jelentetett meg itt, de elmondása szerint "lejárt az időm az…..
Első nem kifejezetten józanul íródó postom úgy tűnik, az általam vártnál hamarabb megszületik, dehát megesik ez velem olykor, szóval igazán elnézhetitek nekem, térjünk is a lényegre. Violent J Twitterén február első felében látható volt egy bejegyzés egy új, Psychopathic Psyphers elnevezésű…..
2001-es megjelenése óta a mai napig gyakran kerül szóba Kannibalistik, és az elég nagy port kavart, mára az alapművek közé sorolt Blood Thirsty című albuma. Ennek megjelenése után úgy tűnik, "Keno Kain" úrnak sikerült elkényelmesednie, vagy tán csak elege lett az egészből. Nagy meglepetésemre aztán…..
Első "rendes" postomba már most bele fogok csempészni némi önreklámot, de talán megbocsátjátok nekem. Pontosan már nem emlékszem, de úgy nagyjából a tavalyi év közepe táján indult el a MortalGore.com nevezetű oldal, amelyet a legendás horrorcore-istenség (vagy inkább "ördögség"), KGP ötölt ki. Ez…..
Üdvözlet!Sok-sok éve már, egészen konkrétan 2004. január 1-jén történt, hogy elindítottam a néhai, talán e percekben pont a sírjában forgolódó juggalo.hu oldalt. Szemtelenül, mondhatni egyenesen pofátlanul fiatal fejjel, hobbista "webdizájnerként", egyszerű…..
Subba Subba Records: Violent JJ 2010.08.03 13:41:00
Hozott anyagból dolgozik az ötéves Violent JJ -Insane Clown Posse egyik tagjának kisfia - ezért talán megbocsátható, de szebb jövőt!   Itt pedig amit otthon lát:   ..