Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c4

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Bio gyűjtése következik, feladvánnyal megspékelve:Eszembe jutott egy, ami a mai napig fejtörést okoz...Goodbye Lenin, feliratos változat a moziban. Új lakók érkeznek a házba, ottlakó kérdi, honnan jöttek.Eredeti:-Woher kommen Sie?- Aus Wuppertal.Fordítás:- Honnan jönnek?-…..
"Eléggé régi, de szerintem szórakoztató játékot szeretnék most ajánlani" – írja Toto92 a Garfield: Scary Scavenger Huntról. "A lényeg: Garfielddal kell egy szellemkastélyban édességek után kutatnunk. Hol fejtörők segítségével, hol pedig különböző…..
Aranyos kis point-n-click kalandot, a Stoneage Samet küldte be Tamás. Egy ősemberrel (aki minimum Homo erectus, mert eszközöket is készít) kell megállni a helyünket az őskorban: először életben maradni, majd családot alapítani, aztán egy brutális leszámolási jelenetben…..
Nem éppen friss hír, van már egy hetes is legalább, de tegnap találtunk hozzá adalékot, így csak jó, hogy vártunk vele: spinoffot (testvérsorozat) kaphat a FOX egyik legnépszerűbb sorozata, a House, amit itthon is imádnak a nézők, és a C:c teljes stábja is. Persze a kérdés jogos:…..
c4 2008.05.19 16:07:39
Nem szoktam fizetős játékokat linkelni, mert egyrészt a próbaverziók általában véget érnek, mire az ember kicsit belemelegedik a játékba, másrészt a pályák közötti hirdetéseket nem túl szórakoztató nézegetni. A Peggle-lel kivételt kell tennem, mert a maga tíz pályájával…..
És hogy valami értelmes játék is legyen mára, jöjjön egy logikai-kaland hibrid, olyasmi, mint annak idején a megboldogult Lost Vikings volt. Három szereplőnkkel egy elmeotthonból kell megszöknünk, induláskor mindhárman más szobában vannak. Mindegyikük más speciális…..
c4 2007.11.14 15:17:55
Tegnap logikai játékot kért egy kommentező, reméljem, a Gems! tetszeni fog neki. A Bejeweledhez hasonló kőcserélgetős cuccról van szó, ha három azonos színű kő egy kupacba kerül, akkor eltűnnek és a helyükre újak potyognak, amíg kellő számú követ le nem szedünk minden…..
Többen beküldtétek a Luminarát, ezt a remek lövöldözős cuccot. A játék akár reggeli kávét is kiválthatja, olyan gyorsan pörögnek benne a pályák: sok kis síkidom támad a középen levő ágyúra (mindegyik más spéci képességekkel), ezeket kell múlt időbe tenni. A taktika…..
Kedvenc logikai-ügyességi játékunk, a Zuma japán mutációja következik. Annak, aki nem ismerné a műfajt: színes golyók (esetünkben bolygók) jönnek egy kacskaringós vonalon, a játékosnak ezeket kell kilőnie. Golyókat eltüntetni úgy lehet, ha további golyókat lövünk a sorba,…..
A kánikulához illő, az agyat nem különösebben megerőltető, primitív kis játék következik. A Windowsból ismert drag’n’drop módszerrel kell eljuttatni egy pontot a célba, miközben rengeteg csapda leselkedik a jobb sorsra érdemes pixelre. A minimalista design jól…..