Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blog-lárka

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hircsarda.hu nevű, álhíreket közlő vicclapon péntek reggel egy helyreigazítás jelent meg. Az oldal arra kényszerült, hogy jelezze, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nem mondott soha olyat, hogy futballpályákon is engedné a buktatást.A történteket a Képviselő Funky sokat…..
A nagy vásárolgatás közepette nem kizárólag az árakat nézegetem a minőség mellett, hanem nagy hangsúlyt fektetek arra is, hogy lehetőleg magyar árut vegyek meg, mert ezzel tudom megőrizni a magyar munkahelyeket, ezzel tudok nagyobb adóbevételt realizáltatni államkasszánk…..
Megmondom őszintén, Kedves Polgártársaim, hogy már nem merek a piacra menni. Na nem azért, mert félek a zsebesektől, vagy a közmondásosan csipkelődős piaci légytől. Mindössze az egészségemet féltem, mivel az infarktus kerülget, amikor nézem az árakat.Vegyük példának okáért…..
Nem voltak Öszödön, mégis azonnal el-... -ták! Nem kicsit, nagyon!Nem tudom, emlékeztek-e olyan eseményre, Kedves Választópolgár-társaim, amikor ilyen rövid idő alatt ilyen kevés ember ilyen nagy kárt okozott az Országnak???!!!Gyalázatos, ami folyik a "sárgák"…..