Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ma'at

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Demján Sándor egy merőben újszerű osztályelmélettel szórakoztatta a hallgatóságát a KAVOSZ gazdasági fórumán. Demján a lakosságot két részre, okosakra és a szorgalmasakra osztotta, és a fő problémát - a versenyképesség hanyatlását - a két csoport arányának…..
Egyre többen vállalkoznak arra, hogy ne csak a lakáson belül, hanem azon kívül is minél több zölddel vegyék körbe magukat. Szerencsére az egynyári és évelő virágok választéka évről évre bővül, így van miből mazsolázni. Az más kérdés, hogy ezek közül aztán mi érzi…..
Az alábbi kérdés egy konkrét jogi problémát vet fel, Zugügyvéd szerint az ilyen szerződés kötelezi a tulajdonosokat is, jogutódként.Tisztelt Zugügyvéd!  Egy ingatlant tervezünk bérbe venni, amelyre a szerződést az ingatlanban tulajdonrésszel nem, csak holtig tartó…..
Ma'at 2011.11.03 12:04:24
@igazságos:

majd ha lesz egy 25 nm. lakásod a tulajdonodban, és a haszonélvezője egy 500 nm. palotában lakik, és nem tudsz bemenni a tulajdonodban álló lakásba, és kénytelen vagy albérletre fizetni, mert a haszonélvező azért, mert nem voltál hajlandó a faszát szopkodni, mert végigverte a gyerekkorodat, és terrorizálni akarja a kölyködet, bosszúból kiadta a tulajdonodat egy örmény családnak lelakásra, és a te nevedre megy az ingatlanadó, az örmények által kifizetetlen számlák, meg a szomszédok feljelentései az örmények miatt, akkor majd te is azt fogod kívánni, hogy dögöljön meg a picsába a haszonélvező lehetőleg minél gyorsabban.
Ma'at 2011.11.03 12:25:26
@igazságos:

aha. tehát ha "kapsz" egy olyan lakást, amelyre a pénzt úgy szerzitek meg, hogy 14 éves korodtól kezdve dolgozol a családi vállalkozásban, ingyen, kvázi a lakásért, és mondjuk meghal a nagypapa, aki a lakástulajdonát rád hagyja, de az apád haszonélvezetével, és végre szeretnél egy kicsit önálló lenni, saját munkát végezni, hogy ne téged csicskáztassanak az apád kurvái, akkor te vagy a faszfej, ha nem akarod többé ezt csinálni, és az apád ezért bosszúból kibasz otthonról, a nagyapádtól örökölt lakásba meg örményeket költöztet. te meg mehetsz albérletbe, azután, hogy az egész addigi életedet a családi vállalkozásnak szentelted, tök ingyen.

de te vagy a faszfej, aki mások megdöglésére ácsingózik, azért, mert a magyar igazságszolgáltatás egy csőd.
Európa Pont Die EU-Kommissarinnen 2011.10.04 10:19:00
Nem kell ahhoz sem élharcos feministának lenni, hogy feltűnjön, a politikában is elenyésző a nők aránya a férfiakéhoz képest. Hiányzik belőlük valami, ami szükséges a politikussá váláshoz? Vagy épp ellenkezőleg, megvan bennük valami, ami megakadályozza a politizálást?…..
Ma'at 2011.10.04 15:46:35
9/27!!! az aztán olyan, mint az 50-50%!

alap matek?

most aztán jól megmutattátok a harcos feministáknak! 30%!!!

"állítólagos" patriarchátus? ezt magyarázd meg kérlek a magyar parlamentnek, ahol nem 30% nő van, hanem 9%.

aztán lehet gondolkozni, hogy vajon ezek a nők miért pont svéd, luxemburgi, dán, belga és holland területekről kerültek ki, olyanokból, ahol már évek óta működik a kvótatörvény? talán csak nem azért, mert a kvótatörvény nélkül az "állítólagos patriarchális" politikában nagyon erősen esélytelenek lennének a férfikorporatizmussal szemben???

"állítólag"

európa rohadtul nem a mienk. európa a férfiaké. mi is van azzal a 116-os hívószámmal, amire "állítólag" eurómilliárdokat akartak költeni, hogy a nők segítséget kapjanak a bántalmazó partnerükkel szemben? vagy csak ez is egy szöveg volt, hogy befoghassátok a pofánkat? mi is van azzal az összehasonlítással, amit célul tűzött ki a femmcomittee, hogy minden eu-s ország szolgáltassa be a nők elleni erőszakkal kapcsolatos joggyakorlatát, és az az ellen tett intézkedéseket, és azok statisztikáit? vagy ez is csak az "állítólagos" politikai patriarchátus szövege volt arra, hogy elhallgattassák a bántalmazott, megerőszakolt, megalázott, emberkereskedett, prostituált nők szavát?

miért is kell konkrétan "harcos feministázni", amikor női politikusokat mutattok be? milyen jogon állítja be az európa pont a feministákat negatív színben, amikor mind a kilenc nő feminista?

a jellemrajzokat meg tényleg megirigyelhetné egy bulvárlap. különösen cuki annak meglengetése, hogy a nőkből biztosan biológiailag hiányzik a politikus-gén. ez az eu által képviselt nők és férfiak egyenlőségének pofánköpése.

felháborító az egész cikk hangvétele. úgy csináltok, mintha a nőknek már mindent sikerült volna elérniük, amit akartak, minden jog adott számukra, és ha valamit nem érnek el önerőből, akkor ne rinyáljanak, biológiai törvényszerűség, hogy túl hülyék és bénák hozzá, hogy elérjék, hiszen lásd, nálad SOKKALSOKKALOKOSABB nőknek sikerült, te biztos túl hülye vagy hozzá, azért nem sikerült. még véletlenül sem azért, mert a politika évtizedek óta egy hatalmi elit kezében összpontosul, akik egymást váltogatják a trónon, és eszük ágában sincs átengedni a felét a nőknek, és csak egy-két mócsingot dobnak oda azoknak a dísznőknek, akik megfelelően irányíthatóak, és eleget kapartak, hogy meglegyen a szájbetömés: shut up, bitches, hiszen vannak női politikusok, nem érheti szó a ház elejét. a tisztelt ház elejét főként nem.

attól, hogy harcosfeministáztok, meg állítólagospatriarchátusoztok, a 9% még kurvára 9% marad. pontosan kit akartok átbaszni? bennünket, vagy magatokat?
„Minden napra jutott egy veszekedés, majd utána egy kibékülés. Azt mondta, költözzek el. Egy óra múlva pedig azt mondta, hogy ne, és bocs” - ha mindenért te vagy a hibás, ideje lelépni, de ha élvezed az érzelmi libikókát, akkor bumerángként mindig visszatérhetsz. Most…..
Ma'at 2011.08.26 13:49:36
@Muha:
ezt hívják nemi erőszaknak.