Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakatos_Márk

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Hölgyek és persze Urak! A divattörténet változásának talán egyik legfrappánsabb példája  a kalapviselet és annak kikopása az európai divatból. Elég kb. 50 évet visszamenni időben és azt látjuk, hogy mindenki kalapot viselt, hölgyek és urak kivétel nélkül. Ki ne…..
Az idei év fürdőruhadivatjának kétségkívül az úgynevezett cut-away fazon a sztárja. Ez röviden annyit jelent, hogy egy egyrészes fürdődressz két oldalát kivágják a mell és a medenc csont között, de úgy, hogy elől az alsó és felső rész egybeszabva marad. Ez a…..
A 2010-es tavasz-nyár tervezői nem voltak tekintettel arra, hogy nem minden hölgy "szereti a saját testét". A kifutókat elöntötték a legkülönfélébb őrült ötletek, amiket sokszor csak a párductestű amazonok vagy az alultáplált topmodellek vislehetnek. Gyorsan nézzük…..
Az idei nyár sok-sok vidám, szexi és persze kényelmes irányt tartogat azok számára, akik a forró napokon is követni szeretnék a legújabb trendeket.Mindenekelőtt beszéljünk a virágmintákról, amik meghatározzák az idei nyár divatját. Számtalan verzióban találkozhatunk velük: a…..