Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V¤ĐKa

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy közel nézhetetlen német paródia...
Sziasztok!Enyhe fejfájással írom nektek most ezt a bejegyzést.Ma sem lesz videó!Miért is nem?Nem azért mert úgy tartja a kedvem.Ma akartam megcsinálni a Star Wars Republic Commando végigjátszás talán utolsó fejezetét,de vagy a Sors vagy a kedves gépem úgy gondolja,hogy nem ma…..
V¤ĐKa 2011.07.16 16:58:16
@Senshi Inoue: Egy kérdést fel szeretnék tenni (xbox): Te szoktál fizetni gold membership-ért?
Sziasztok! Mélyen tisztelt Abydos úr meghívott engem fantasztikus showműsorába,ahol egészen véletlenül a Killing Floor nevezetű stresszlevezető FPS játék karácsonyi meglepetését mutatjuk be ketten zsúfolásig!Így szeretnénk nektek és kedves családotoknak,szerettiteknek egy nagyon…..
V¤ĐKa 2010.12.27 21:48:29
@Senshi Inoue: Senshi, xboxnál játszanék játékokkal
neten de vmi olyasmit ír ki ha csatlakozok hogy: ''your gamerprofile is unavailable to play online (meg még valami h a settingsben csináljak valamit)'' ha tudod miről van szó akkor légyszivel segíts + felvettelek barátnak VoDKaHUN néven
V¤ĐKa 2010.12.28 14:42:49
@Senshi Inoue: csináltam másik accountot és azzal múkodik, VoDKaHU néven vettelek most fel, a másikat kitörölheted
Nemrég újra kezembe került a "Nina ügynök naplója" és az anno magamnek tett igéretem, hogy egyszer még végigviszem. Nos, arra még gyűjtöm az erőt... De rákerestem youtube-on, hogy más is felfedezte-e már azt a gyönyört és valóban, találtam egy érdekes videót, ahol…..
V¤ĐKa 2010.12.15 14:50:31
Sziasztok! Mi is az a Senshi Szervíz?Most megtudhatjátok! ..
Ma is egy filmplakátot kaptok, én személy szerint még nem is hallottam a filmről. Mindenesetre ez is a jól bevált rejtett koponyát ábrázolja. Köszönjük Tamsa!..
A The House Of The Dead kapcsán megint felvetődött ez a Left 4 Dead marhaság, és korábban is rengetegszer elmondtam 1-2 sorban a véleményemet erről a sorozatról, de itt és most bővebben kifejtem nektek miért is húzom a számat, amikor a Left 4 Dead szóba kerül... Kezdődött minden a…..
Egy pár apróság ebben a 'nagyszerű' játékban, amit freddyD (a Rossz PC Játékok Sorozat guruja) nem mutatott be a videók időkorlátai miatt.  A videó megtekintése előtt ajánlott megnézni a Rossz PC Játékok Sorozat: America's 10 Most Wanted c. videót, amit itt…..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
      Elindult a 3. LaLee's Games évad! Kezdésképp egyből nagy fába vágom a fejszémet és kapásból egy játék-trilógiát mutatok be, mégpedig a The House Of The Dead sorozat 3, PC-re is megjelent részét. Mostanában rengeteg Reactor videót néztem, úgyhogy…..
AvagyA KrankenSchwanz SHOW!   Előzetes, promo videó a LaLee's Games sorozat 3. "évadához", ahol új kabalafigurám, Rüdiger KrankenSchwanz esti showműsorába tekinthettek bele. Rüdiger a 3. évad számos videójában szerepelni fog még. A hangok az 'A Mesterlövész'…..
Sziasztok! Jól vagytok?Hogy megy a suli? A következő videó az Aliens versus Predator (3) bemutató utolsó része lesz,utána fogom befejezni az XBox 360 kaland következő részét,meglátjuk,hogy mennyire haladok majd a dolgaimmal. Remélem jól megvagytok,szokásomhoz hűen linkelek azért…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Ezért a videóért hatalmas köszönet illeti Feddjoe barátomat!Köszönöm szépen! ..
V¤ĐKa 2010.08.28 15:04:48
@Senshi Inoue: senshi átváltottam UK ra a lakóhelyem úgy regiztem és má van livem :D megmondod a Gamertagodat? fel szeretnélek venni barátnak ^^
V¤ĐKa 2010.08.31 10:30:27
@Senshi Inoue: asszem kitaláltam a gt-det xD az amit a l4d2-ben is használsz :DDD
Múltkor jeleztem felétek, hogy a kukás motívumú pólót hamarosan visszavonultatjuk gazdasági és praktikussági okokból. Az 50 darabos limit összegyűlt már, azonban még érkeznek megrendelések, úgyhogy a következőt határoztuk el: A hivatalosan "Szemétbe vele" névre…..
V¤ĐKa 2010.08.15 21:57:51
@Ekibit: nebasszmá nekem is aug. 22. a szülinapom :P
Sziasztok! Íme a végjáték! ..
V¤ĐKa 2010.07.31 23:26:49
Ifjúkorom egyik kedvenc játéka; emlékszem, hogy órákig el tudtunk vele játszani egyszerűsége és gyakorlatilag nemlétező kihívása ellenére is. A videóból kihagytam, hogy a főellenfeleken kívül egy ellenfelet sem kötelező megölni, így a 8 pályából haton csak simán át lehet rohanni. Az eredeti videó…..
Sziasztok! Ha minden igaz,jövő héten két új játékbemutató videót fogtok látni,elég régóta tolódik már a Left 4 Dead 2 és az Aliens versus Predator (3) bemutatása,így jövő héten még közelebb fogunk kerülni a végéhez. Addig is egy kis jól megszokott baromság csokor. ..
V¤ĐKa 2010.07.18 18:12:06
@Thrillerfan: hát nemtok segíteni :S én ps2-n jáccottam utoljára vele, és ott nincs semmi baja a graffnak :P:D
  Legelső videóm. Az Ignition nevű játékot mutatom be. Kicsit sok lett a 'szerintem' és a 'későbbiekben', illetve a mikrofon sem tökéletes.-----------------------------Játék Info:Fejlesztő: UDSKiadó: Virgin InteractiveÉv: 1997-----------------------------Zene:In Flames -…..
V¤ĐKa 2010.07.02 12:17:27
Sírok a röhögéstől! :D ..
V¤ĐKa 2010.06.08 14:29:59