Regisztráció Blogot indítok
Adatok
((Adam))

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta folyik a hecc- kampány egy teljes szakma, jelesül a taxisok ellen, akik között természetesen van ilyen is, olyan is. A Városi Kurir szóra bírt egyet az érintettek közül, aki ugyan, csak inkognítója teljes megörzése  mellett, de nyilatkozott, és nem az íróasztal mellől felállva, hanem…..
((Adam)) 2016.08.29 09:06:08
@Online Távmunkás: "Nekem van egy olyan érzésem, hogy a drogterjesztő taxis letartóztatása miatt kapott egy kis fejmosást az érintett rendőr, hiszen az ilyen maffiában tuti vannak mostani vagy ex-rendőrök is..."

Lehet hogy annyi történt hogy ez a taxis nem fizetett eleget a szervnek, ezért látványosan példát statuáltak vele, Látványos üldözés, elfogás, így már látható hogy ők nem csak trafizni vannak...
Magic 8 ball Homo Ludens 2016.06.26 12:36:11
Amikor gyerek voltam (a letűnt kilencvenes években, ami ma már retrónak számít, és nem, ettől nem érzem öregnek magam, á, dehogy…), a videójáték csak egy szórakozási forma volt esős napokra. Ha szép idő volt, az utcákat róttuk, fociztunk, bújócskáztunk, felfedeztük a környéket. Ha meg esett,…..
((Adam)) 2016.06.27 09:35:31
@Lángharcos: Kár a gőzért, nem fogod meggyőzni, mert csak 1 troll. A komment után valszeg vissza se néz...
A 20. század egyik legégetőbb és máig aktuális problémája a magyarországi cigányság integrációja. Olyannyira az, hogy a kérdés az ezredfordulón túl is folyamatos politikai csatározások, a mindennapi közbeszéd témáját szolgáltatja, a legmesszebb menő indulatok mellőzése…..
((Adam)) 2016.02.18 09:28:31
@dîszkorzo: PC- political correct- politikailag korrekt média
Woodrow Wilson amerikai elnök vétója ellenében az amerikai kongresszus 1919. október 28-án elfogadta az ún. Volstead-törvényt, amely betiltott mindenfajta alkoholtartalmú ital előállítását,…..
((Adam)) 2015.08.12 13:10:17
@ixub: Nem lehet? Nézd meg Amerikát. Ott a mikulások kisszéket tesznek maguk mellé, arra ültetik a gyereket. Hogy miért? Mert ha az ölébe ül amíg elmondja a kívánságait, akkor az a helyzet akár alkalmas lehet "megrontásra", tehát tilos, börtön is járhat érte. Na ez már vicc.
BÁRMIT túlzásba lehet vinni, és akkor káros lesz, bármilyen jó szándék húzódik mögötte.
A közlekedési központ egy újabb, több évtizede megszokott és hagyományos színezést dobott a kukába. Természetesen, ahogy az a BKK-nál lenni szokott, a városlakók megkérdezése nélkül. Ilyen egy magát ügyfélközpontúnak nevező cég? A hagyományokat jól felrúgjuk, ugye?  A…..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
((Adam)) 2015.04.05 18:50:26
@zeddez: Igen most már látom hogy te vagy a legnagyobb élő autófelújító ezen a földön. Mindent tudsz, amit meg nem azt feltalálod. Igazad van. Tényleg.
Viszont megkérnélek hogy ne írj többet, mert az utólag okos, nagypofájú, lekezelő stílusodtól az eddig szép szünnapom megkeseredik.
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
A Pantera a valaha létezett legsikeresebb heavy metal zenekarok egyike volt, egyszersmind az 1990-es évek legfontosabb metal bandája. Az 1980-as években azonban a Pantera jó ideig szinte észrevétlenül működött. Majd hihetetlen sikerszériát futott be, végül pedig tragikus…..
Rácsodálkozunk a Nyugatra, mint x évvel ezelőtt, valamint kesergünk a drága kisautók felett. Az Égéstér 140. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
((Adam)) 2014.10.09 15:07:49
@Leadfoot: Egymás szavába vágnak. Három éve van lassan égéstér, mindig egymás szavába vágnak. Ha egymás közt beszélgetnek akkor is. Pályanapon, és belsőség találkozón is. Reggel és este is. Így működik, fogadd el, vagy ne hallgasd. Nekem még tetszik is, ettől lesz igazán "élő", spontán.
Zöld, világít és előtted gyalogol, mi az? Valeós hosztesz. Aztán amikor a hosztesz megfordul, és erőnek erejével a standra invitál, nem teheted meg, hogy lelépsz, kézbe veszel egy kitett tárgyat és profizmust imitálsz. Hopp, de mi is ez a tárgy? Turbó? Dehogyis. Az a…..
((Adam)) 2014.10.05 10:38:46
@Schütii: Energia tároló már van minden autóban, akksinak hívják. Ebbe szimplás egy mérettel nagyobb kell. Az újabb nagyautókban meg már ott van a fékezéskor visszatermelő rendszer, innentől nem nagy ugrás meghajtani vele a turbót.
Belsőség Nocsak, mit csináltunk? 2014.10.04 16:04:26
Álltunk ott, mint az a bizonyos testrész a lakodalomban és bambán nézelődtünk Kopasszal, a Becsületesnepperrel. - Te, Pista, itt egyre többen vannak. - mondta és én csak hümmögtem magamban. Papp Tibi fél órával a nyitás után már csak a placc sarkában talált helyet, pedig a…..
Belsőség Bonyolult, mint a faék 2014.08.26 14:01:34
Gianni kitalálta. Két pohár bor között, bal kézzel rajzolt egy egyszerű gépet, egy éket. Mielőtt az esti AS Roma meccsre kapcsolt volna a Rai1-ról, még azért csavarintott rajta egyet, ezért nem lett fából az az ék. Nem aggódott, hisz mi baj lehetne? Az ék akkor is egyszerű, ha…..
((Adam)) 2014.08.27 09:54:08
@dpetiba: A prius találkozott egy Marutival, ettől megváltozott az élete. Meg a kasztni formája. Ez lett helyette.
@W123qp: Neki biztos ha így vezet nem?
Játszottunk már hajóval a blogon, de az egy láncfűrész motorral szerelt, hatalmas, és elég drága holmi volt. Mit tehet az ember, ha szerényebb költségvetéssel akarja megoldani a csónakázást? Például vesz egy ilyet:   A Revellt eddig leginkább a makettjeiről ismertem,…..
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Most értem haza, gyorsan leírom. Hát köszönöm, hogy végül is megnézhettem a Fradi (oppardon a Groupama) stadionavatót. Mondták nekem, előzetesen, hogy életre szóló élmény lesz. Mint ahogy életre szóló élmény volt az 1974-es, az 1911-es és az 1899-es pályaavató is. Csak az a…..
((Adam)) 2014.08.11 09:36:12
@huong: Szerinted melyik adó elég bátor hogy leadja mikor a vezért kifütyülik az ő nyomására épült stadionban? Max az RTL, de őket meg nem hívták meg :) Mintha tudták volna :)
Szabad az út az ittas kerékpárosok előtt. A rendőr nem büntethet, de döntöd el, alkalmas vagy-e. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
((Adam)) 2014.07.23 19:51:08
@Hurri Kán: A különbség az, Hogy eddig ha egy részeg bringás elterült az úton és valaki átment rajta akkor a bringás volt a hibás, most majd az autós lesz. A legnagyobb baj hogy belátásra van bízva, nincs határérték. Tehát az összes járásképtelen állapotig beivott bringás dönthet úgy, hogy azért tekerni még tud...
Szögezzünk le pár dolgot, már az elején:- igen, szeretem a száguldást- igen, alig várom, hogy elstartoljon az idei Hungaroring, jelentsen is ez bármit. Továbbá hadd fejezzem ki mély együttérzésemet azokkal, akiknek azt dobta a gép, hogy párhuzamot kell találniuk egy F1-es autó…..
Belsőség Traktor lett, maradhat? 2014.07.18 16:34:15
Ő Nikolett, sok embert megihletett Akár rosszul is elsülhet, ha az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik, de a kis káoszban mindenképpen van valami aranyos: a spontaneitás. Ez aztán vagy működik, vagy nem, szerencsére most – legalábbis úgy tűnik – működött.A múlt…..
((Adam)) 2014.07.18 18:41:16
@Szőke Anna: Írhatott volna gumihevedert is, való igaz, és helyes is lett volna. Én viszont (valószínűleg nem egymagam)aki eddig traktort csak közúton zötyögni látott, bután néztem volna hogy milyen heveder? Tehát egy harmadik megoldásra van szükség :)
Az adóhivatal elnézést kér, a TV2 vezérigazgatóját szabadon engedték, az adás ismét él.   Egy meghibásodott GPS miatt nem az RTL Klubhoz, hanem a TV2-höz szállt ki a Nemzeti Adó és Vámhivatal végrehajtási csoportja, tudta meg a Vakkomondor. A NAV Varga Mihály pénzügyminiszter…..
A gyalogosvédelemre fogni mindent nem lehet, ellenben a filmes stáb megszívta volna a Rolls-t, amitől nem estünk hasra. Az Égéstér 125. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Pere Laci ismét jelentkezik Indiából, ezúttal a technika csodáiba avat be minket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy komoly problémát okozott, sőt, egyenesen katasztrófával ért fel a tény, hogy az ezeddig remekül teljesítő Volvo Penta-motor (amellyel szivattyúztak) hirtelen…..
((Adam)) 2014.06.06 12:00:51
@tailor13: Ha nem szivárog be sok víz akkor szétszed, kipucol, megszárít, összerak. A hajómotoroknál mindig sokkal fontosabb a megbízhatóság mint a fajlagos teljesítmény, a kis súly, a rugalmasság, vagy bármi. Kb a legegyszerűbb, legigénytelenebb motorok a világon.
Egyre gyakrabban és egyre több helyszínen lehetünk kitéve váratlan támadásnak, rablásnak.  Különösen az idős és mozgásukban korlátozott személyek és a gyerekek kerülnek elvetemült bűnözők célkeresztjébe. A támadók a lehető leggyorsabban akarnak hozzájutni értékekhez,…..
Dubajról legtöbbünknek minden bizonnyal a jólét, a gazdagság és a fényűzés jut eszébe. Hatalmas felhőkarcolók, mesterségesen épített sziget, minden utcasarkon luxusautók, százmilliós járművekből álló rendőrségi flották. Az igazság azonban az, hogy 2009-ben az Egyesült…..
((Adam)) 2014.05.06 11:01:11