Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bj_blazkowicz

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vidámparkról, valamint az utazó, hétvégente a teszkóosaninterspármetró parkolókban megtalálható szórakoztató egységekről mindenkinek az jut eszébe, milyen színesek, villognak, forognak, zörögnek-csörögnek, szól hangosan a zene, valamint a dodgem falára airbrusholt, 20 éve…..
bj_blazkowicz 2012.06.01 18:13:08
@Neurotoxin: Az egyik olasz srác is azt mondja: Megérkezett a vidámpark. :D Vagy valami ilyesmi. :D
Jajj,de csúnya! Kap(p)a 2012.05.16 08:07:00
Az olaszokra azt mondják, autót tudtak építeni. Valamilyen szinten igazuk van azoknak, akik ezt állítják. Elég csak a ralisikereket halmozó Delta Integralera gondolni, vagy a Ferrarik, Lamborghinik, Maseratik tömkelegére, a Fiat 500-asra, vagy akár a Pandára gondolni.…..
bj_blazkowicz 2012.05.27 21:53:53
@Adujis: Az akkor is undorító autó volt mikor megjelent és most is az. :/ Hánytat az annyira, mint ez!
Művészi, felkavaró, gáz. Ezt a filmet nagyon sürgősen látnom kell. Több dolgot nem értek, de a legjobban azt, hogy a tetőn álló elég tarka társaság miért az utolsó pillanatban lő csak a rovargenyókra. ..
A fantomizáció koronázatlan királya lehet, hogy tényleg végleg bezárt.Egy rövid történetet szeretnék megosztani, a már lassan két éve a blogon szereplő ready computers-ről. Már akkor is a "Nem létezik a ready computers" volt a poszt címe, ahhoz képest most jelenthetjük…..
Ennek igazából örülni kellene, nem? De aztán kiderül, hogy mégsem. Különben is, a legtöbb bébiételnek semmilyen íze nincs, úgyhogy a gyerek biztosan jobban járna házikoszttal.A történetem főként kismamáknak, babás anyukáknak lehet érdekes, legalább is ők biztosan megértik,…..
bj_blazkowicz 2012.02.17 21:49:13
@Xezs: Mondasz valamit. Egy idő után azt vettem észre, mintha már igényelné ezeket a dolgokat. kitudja..
bj_blazkowicz 2012.02.17 21:50:18
@PsychoCica (4zsiráf): Kik a romákok? :D
bj_blazkowicz 2012.02.18 18:55:18
@Manyecska: Én is azt olvastam cseszd meg :D Akkor most én is feküdjek le? :] Egy szemorvossal? Aki vak? :]
És ha már szóba került a legmegbízhatóbb szárazföldi tömegközlekedés, következzen egy kényszervonatozás az Orangeways közrenemműködésével. Mintha már olvastuk volna ezt valahol. De nem, ez nem ugyanaz a történet, csak a fehér pótbusz a visszatérő elem, amiről ezek szerint…..
Másfél éve tudjuk, hogy a leghumánusabb megszorítás az, amit nem a zemberekkel fizettetnek meg. Így gondolta a BKV is, ezért kicsit átszervezte a bérletek érvényességi körét, árat valóban nem emelt. Viszont akik az agglomerációból eddig Budapest+környéki bérlet kombóval…..
bj_blazkowicz 2012.01.19 11:27:47
@Dr.batgirl: még a végin bezárnak tenorizmusér! Vigyázzál mer tik-tak aztat jön a TEK vagy mi a rák. :)
Jajj,de csúnya! Egy kék 206-os 2011.09.03 14:25:00
Még augusztusban fotóztam a 15. kerületben...
bj_blazkowicz 2011.12.15 15:02:17
@jürgen baromartz: autosculpt |============>| mi? :D
Nem olyan rég pillantottam meg ezt az autót a MOL Stílus és Lendület c. ingyenes magazin októberi számában, és nem kapott el a vágy, hogy birtokolnom kéne ezt a retro stílusú terepjárót. Annál inkább éreztem, idevaló a SUV.Ugyan a képek a koncepció autóról készültek, de a…..
bj_blazkowicz 2011.12.02 01:11:28
Jajj,de csúnya! Homasita fosztó 2011.11.03 16:58:00
Már nem is tudom, hol bukkantam rá, de a sárga színhez a sok króm csecsebecse és egyéb nyalánkságok nem igazán stimmelnek.Hátőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő..Lehet, hogy ő az "A szépség belülről fakad." c. kijelentést ennyire komolyan gondolta..?A Transformers…..
A sókárok (vagy showcarok) egy érdekes faj a tuningautókon belül. Elsősorban a külcsíny, a látvány, és/vagy a beltér az, amire a fő hangsúlyt fektetik, ezzel legtöbbször a közlekedésre szinte alkalmatlanná téve az alanyt, ami az Opel Calibrától egészen a Citroeneken át a…..
bj_blazkowicz 2011.12.02 01:04:09
A Hyundai Coupe egy érdekes autó. Alapjában véve sem egy szépség, de ha így módosítják, akkor bizony nincs az a gyomor, ami ezt be tudja fogadni.A beluga ugrott be elsőre.Innen meg kicsit rájás, szóval van ebben állatság bőven.A hátsó morcosítás pláne kell.Az ívek, a…..
bj_blazkowicz 2011.12.02 00:57:55
Ehhez már tényleg nem lehet nagyon mit írni. A trükkök és jelenetek egyszerűen magukért beszélnek. ..
A Homár eddig azt hitte, ilyen csak a Diginél van, de nem, a UPC is képes 2 hónapig elhúzni egy internet-bekötést:Május 2-án rendeltem meg a upc-t, mivel a hompédzsük szerint az új címemen van. Végre vége az ADSL-nek, csuhéj! Egy hét múlva kiderült, hogy az utcában ugyan…..
Kicsit ingerülten viselik a technikai nehézségeket egy debreceni Shell-kútnál. Naiv ügyfél alig 10 perce még hibátlanul működő kártyvájával sokadjára sem tudott, készpénz viszont nem volt nála. A személyzet erre előbb rendőrt akart hívni, aztán hagyták, hogy egy közeli…..
bj_blazkowicz 2011.06.27 12:29:09
@protoplanetáris korong: Hátha addig ellopják az autóját. Akkor kárbavész a sok benzin. :D
Valószínűleg csak unatkozott a biztonsági őr és nem egy 90-es évekbeli időutazó térítette el Ádámot a győri Sparból, amiért fejhallgató volt nála:Eléggé furcsa dolgot tapasztaltam a győri Interspar üzletben. A minap szerettem volna bemenni a barátnőmmel üdítőt vásárolni,…..
bj_blazkowicz 2011.06.23 19:23:33
@kispestipeti: Ez nagyon jó volt. :) Egyetértek. Annyi az ilyen bunkó paraszt, hogy már az lesz az általános nézet, hogy ha nem vagy olyan, akkor ne is éljél! Akkor minek is mész ki egyáltalán az utcára. Minek is veszel egyáltalán levegőt. Minek is mered kinyitni a szádat. Valahogy mostanában, divat lett c***ny módjára viselkedni.. ÉS ezek a kultúrlények gomba módjára szaporodnak... :/
Igen... Ez az egyik zenei stílus, amin sokszor nevetnem kell, ha spanyol előadóktól hallom. sokféle megoldással próbálkoznak, ám nagyon kevés találja meg a helyen utat. Legelőször is az a baj, hogy a mi fülünknek rettentően furcsa az ő nyelvükön közvetített hip-hop. A másik,…..
Tékozló Homár Pizzacunami-fail 2011.03.18 13:08:00
A Homár se érti, mire gondolhattak az American Pizza Tsoonami-akciójának elnevezésekor. Majd az idő eldönti, hogy a radioaktivitás vagy a halottak száma lesz emlékezetesebb a japán földrengésből, mindenesestre semmiképp nem egy frissítő zuhany lesz az uralkodó asszociáció a…..
bj_blazkowicz 2011.03.19 01:45:39
@cicmen: Te állat! :D:D:D
Lássuk be, nem kockázatmentes egymásnak ereszteni 2*11 férfiembert, hogy a világ egyik legjelentősebb sporteseményén küzdjenek egy aranyozott kupáért! Ha ehhez még hozzávesszük, hogy talán a VB az egyetlen labdarúgó esemény, amelyet még a nők is viszonylag nagy arányban néznek,…..
A jófej vicces haverrel erőteljes rokonságban van ez a sablon karakter, mégis sajátosságai miatt önálló posztot érdemel. Ez alapvetően egy a multikulti nevében létrejött kisebbségi poszt, mert ez a karakter csak feketék által játszható. A néger dumagép mindig belecsöppen az…..
bj_blazkowicz 2010.11.23 01:26:47
@Inspector Javert: "-Hé kapitány!
-Mivan!!??
-Azért nincs az annyira szétrúgva"

:D