Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Favorite®

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a Bíró Ica kísérti a szerencsét ezen a lóherén? 1982-ben járunk. Ebben az évben Irán támadást indít Irak ellen, Spanyolország lesz a NATO 16. tagállama, június 5.-én pedig sor kerül az első nemzetközi Rubik-kocka világbajnokságra Budapesten. Ti mit csináltatok '82-ben?…..
Johnny Favorite® 2011.03.30 09:05:48
Sokként érte a kábelkommunikációs szakmát, illetve a hazai közvéleményt is előbb az RTL Klub, majd a TV2 azon elképzelése, miszerint jövő évtől pénzt kér műsoruk továbbításáért a kábelszolgáltatóktól. A felvetést Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Johnny Favorite® 2010.08.09 10:50:35
Napok ota gondolkozom egy almomon, es nem hagy nyugodni.Alapvetoen mar a teny, hogy almodok, az is fura, ugyanis marha melyen alszom, allitolag neha felrohogok -ergo valoszinuleg almodok valamirol.Egy baratnommel talalkozom, akivel egy ideje nem tartom a kapcsolatot , mert ugy erzem becsapott,…..
Johnny Favorite® 2010.07.29 17:45:15
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..
Ez nem az.– Váltottunk pár SMS-t, miután itt járt nálam a műsorban, vasárnap este viszont nagyon meglepődtem, amikor úgy hívott fel, hogy Bécsben nyaral a barátnőjével, és ha ráérek, szívesen meglátogatna Magyarországon. Katával és Noncsival Balatonföldváron voltunk;…..
Johnny Favorite® 2010.07.19 19:43:15
    Nyújtózkodik, félmeztelen, feszül izom, hátulról kéz jön, mellet fog, simogat, nő hatranyúl.Merev? Merev.Hapsi tapiz, segghez dörgöl.Nedves?…..
Johnny Favorite® 2010.07.09 18:31:19
Johnny Favorite® 2010.07.18 21:16:46
    A tegnapi szar meccset csak valami kellemesebb idotoltessel lehetett elfeledni.Ezert is keszult az egyik kedvencem vacsorara, amit csirkeszarnynak hivnak, gyakorlatilag az egyetlen szarnyas etel, amit elfogyasztok a kacsa s libamajon kivul.Teriyakis nyamnyam, cukkinis…..
    Az vagyok, szellem. Egy olyan web2es vilagban, ahol gyakorlatilag nem is letezem es megis, nem vagyok ott es megis, a felbukkanasomat itt-ott mindenfele mendekkel, es mondakkal koritik, hogy minel izgalmasabb legyen a meselo. Neha alakot is valtok, azt mondjak, neha igy is…..
Azzurri A kötelező győzelem 2010.06.20 11:41:00
 A Paraguay elleni mérkőzés legnagyobb tanulsága talán Marchisio trequartistaként előadott vergődése volt, mely hatására Lippi végre visszább vett kísérletező kedvéből és a csapat újra a jól bevált 4-4-2-es formációban rohamozhat ma délután. És bár ez ugyan még…..
    A gecisbugyi a szerelem es az odaadas jelkepe.Amikor kipattansz az agybol, hogy a haz uranak egy pohar italt hozz , miutan a szexualis oromok oltaran aldoztok,es beleugrasz a fehernemudbe , elkerulhetetlen , hogy a korabban meg tiszta textil ilyennemuve alakuljon at...