Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doyle_

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Most komolyan, mi a fene ez? A Hegyvidéket ábrázoló műholdfelvétel amúgy is elég randa a Google Maps-en, de ez még nem indokolná, hogy ilyenek legyenek rajta. Esetleg visszaveri egy tető a napfényt? Na de könyörgöm, nem Bánffyhunyadon vagyunk! A Bingen ráadásul nyoma sincs a…..
A szerző közgazdász, az MTA kutatója  A magyar népesség jelentős hányada úgy érzi, rosszul él. A szegénység mérésével foglalkozó európai statisztikák alapján úgy tűnik, nem is nagyon téved ebben: az Eurostat idén februárban közzétett adatai szerint…..
doyle_ 2012.04.23 20:04:16
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
doyle_ 2012.04.19 20:07:30
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: valószínűleg nem tud a levélíró szolgáltatót váltani, mert a hatodik kerületben csak(!) Digi van, a hetedikben pedig csak UPC, ezt ilyen cselesen felosztották. fogalmam sincs, hogy ez szabályos-e, de ez van...
Külön jó pont Ladiszlai Gáboréknak, hogy bevágták a kedves biztonsági őrt, Leventének (Budapest Scenes) pedig, hogy segítette a tévések munkáját. ..
  Pár napja félelmetes képek kerültek fel a Corvintető Facebook-oldalára. Állítólag így néz ki az új vécé. Amikor legutóbb ott jártam, még nem ez volt a helyzet, de nagyon dögös. Az ágyak rendeltetése egyelőre még homályos nekem, de tényleg olyan valódi dizájnblogba…..
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
Milyen lenne ma Budapest sziluettje, ha a Belgrád-rakparton megépült volna  a 130 méter magas Magyar Történelem Tornya? Lenne-e az Erzsébet téren Gödör, ha a II. világháború nem akasztja meg  az ide tervezett 80 méter magas felhőkarcolók építését? Íme, a Horthy-korszak meg nem épült…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Világutazó Templomból nightclub 2010.06.24 10:03:00
Szentségtörés, bizarr trend vagy minek neveznétek, hogy egyre több templomot alakítanak át, luxuslakássá, könyvesbolttá vagy most épp nightclubbá? Ha elég nyitott vagy és Brüsszelbe járva szeretnéd kipróbálni a belga éjszakai életet mindenképp látogass el a Spirito-Martini…..