Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyalföldi kurtizán

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
angyalföldi kurtizán 2010.10.02 10:05:14
A GB Európa Ingatlan Kft-t 2004-ben alapította Israel (!!!) Ben Yakar. A GB Európa portfólió legfiatalabb tagja a Duna Terasz projekt.

"azt tanácsolja új lakást vásárlóknak, óvakodjanak a GB Európa Ingatlantól. Nem óhajtják visszafizetni a pénzét, annak ellenére, hogy lassan fél éve csúszik lakása átadása, az építkezés minősége viszont eközben folyamatosan romlik"
Se lakás, se pénz (képekkel)
homar.blog.hu/2007/11/08/se_lakas_se_penz?token=0002966f756ed02c61c1bc10dcaad4c0

"a GB nem fizetett ki minden alkatrészt az kazán üzembetartójának, így az nem szabályozható, tehát éjjel-nappal maximális hatásfokon működik"
homar.blog.hu/2008/12/09/szabalyozhatatlan_futes_jar_az_uj_lakas_melle

"David Admon, Izrael állam budapesti nagykövete megérkezése után már jelezte az ingatlanok iránti érdeklődését... "A tel-avivi városháza alpolgármestere voltam ..." - mondta Admon Hunvald Györgynek (!!!) az erzsébetvárosi polgármesteri hivatalban, ahova a Mazsihisz vezetőinek kíséretében érkezett. Admon a GB Európával (!!!) került a legközelebbi kapcsolatba. Azt sem tartotta posztjához méltatlannak, hogy részt vegyen a békítő tárgyaláson. ... A Madárhegy-beruházás alapkőletételéről készült felvétel: a beruházó cég vezetője az ünnepség hevében elárulta, egy off-shore cégen keresztül résztulajdonosa a projektcégnek."
index.hu/gazdasag/magyar/izrbf071212/
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
angyalföldi kurtizán 2010.06.10 10:57:32
@nonest: "1956 megítélése a mai napig ellentmondásos"

Fejezze be a bizonytalan eredetű kannás bor fogyasztását, Biszku elvtárs!
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
No, újdonságot tudtunk meg Kósa „államcsőd” Lajostól és a kiváló Fideszesektől: az elmúlt 8 év a hibás. Majd volt képe azt mondani, hogy jobb lenne ha hallgatna az, aki előidézte a bajt. A vastagbőr azért jól odanőtt a debreceni gazdasági talentum arcára.No, az MSZP…..
angyalföldi kurtizán 2010.06.07 21:59:52
@angyalföldi partizán: hol lehet belépni a munkásőrségbe elvtárs?
Miaz a demokrácia?