Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecske Úr

5 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
világevő Pic 2011.09.26 06:45:00
Gondolkoztam ennél kicsit hatásvadászabb címeken is, de aztán végül úgy éreztem, hogy ehhez a fantasztikus nőhöz, ehhez a zseniális vacsoraélményhez csak ez az egyszerű cím passzol. Pedig nem kérdés, hogy az - egyetlen franciaországi nőként -  három Michelin-csillagos…..
Kecske Úr 2011.09.29 12:43:47
@világevő: A fügénél az ezüstösen csillogó dolog az micsoda? Nem tudtam rájönni.
Az elemzők is zavarban vannak, ha az Apple részvényeinek három százalékos hétfői erősödését kell magyarázniuk, látszólag ugyanis semmi sem indokolta azt. Már leszámítva, hogy számos Wall Street-i szakember szerint a társaság papírjai alul árazottak, tehát úgy általában…..
A Wired decemberi számában figyeltem fel a vezetéknélküli iPhone töltőre, ami indukciós technológiával juttatja el az energiát a telefonba. Az első pillanatban egyértelmű volt számomra, hogy egy tökéletesen felesleges, ám nagyon menő technológiáról lehet szó, ezért elkezdtem…..
Tegnap arra sétáltam, és megdöbbentem a változáson: múlt szombat óta majdnem befejezték a felújítást. Mindenhol ott van a díszburkolat, felkerültek a korlátok, elültették az aljnövényzetet, a kockaalakú fákból már egész fasor állt össze, az útra részben felkerült a…..
Varga Péter! Múlt héten volt ugye az a poszt, amiben a jövő MacBook Prójáról írtunk, pontosabban arról, hogy átalakulhat a dizájn, és arra kértünk titeket, hogy küldjétek be pályaműveiteket, elképzeléseiteket a jövő laptopjáról, értékes nyereményekért. Nem szakadt bele a…..
Kecske Úr 2011.05.05 16:05:47
Arról engem már senki sem fog meggyőzni, hogy ezek időre elkészülnek: elvileg április vége az átadási határidő, de az tisztán látszik, hogy itt még bőven lesz min dolgozni a következő hetekben, hónapokban. Hogy mást ne mondjak, a villamosközlekedésnek elvileg még 2010-ben…..
Felmérést készít az NRC, hogy megismerje a hazai iPhone-osok, iPadesek médifogyasztási szokásait: arra kíváncsiak, hogy milyen lapokat olvastok, milyen gyakorisággal, stb. A válaszokat összegzik, aztán a Média Hungary konferencián elmondják, hogy milyen tanulságokat sikerült…..
Kecske Úr 2011.04.27 11:12:52
@bali-axe: Ha kicsit megbuherálod androidot is lehet varázsolni az iphoneokra, így nem annyira hülye a kérdés:)
 Szakmán kívüliek talán kevesen tudják, hogy van egy olyan szakácsverseny, ami lebonyolítási rendjében és jelentőségében is leginkább egy focivébéhez hasonlít. A Bocuse d'Or, azaz (Paul) Bocuse aranya a szakácspápáról, az élő legendáról, a lyoni séfről kapta a nevét,…..
Nincs nagy konkurencia ebben a mezőnyben, sok egyéb mellett ennek is köszönhető, hogy az iPad megkérdőjelezhetetlenül dominálja a tabletpiacot. Néhány döbbenetes szám: a szeptemberrel záródó negyedévben 4,4 millió nyomogatható gépet adtak el, ebből 4,19 millió volt iPad, ami 95…..
Kecske Úr 2010.11.03 11:26:40
@sosoleszo: Ha amazonról megrendeled a kindle-t, akkor szállítással együtt kijössz 33ezerből és máris nem ~50 az ebook olvasó.
Bár Steve Jobs világhírű levelezős sorozatában egy DJ-nek válaszolva határozottan kijelentette, hogy az iPadben nem lesz tethering, úgy tűnik, hogy a fickó tévedett, hazudott vagy meggondolta magát. Az iOS 4.2-es iPades verzióját átnézve ugyanis a következő menüpontra bukkantak a…..
Kecske Úr 2010.09.30 13:36:22
@brutuska: Ezt egyenlőre csak akkor tudod megtenni, hogyha jailbreakelve van a telód és felrakod a (ha jól emlékszem a nevére) mywi cydiás appot.
A tegnapi keynote három lábon állt, mint a tisztességes parasztember. Az egyik az iPodokról, a második az iTunesról, a harmadik az Apple TV-ről szólt. És az egészet áthatotta az új iOS-ek szelleme. Izgalmi állapotunk szintjeit megvizsgálva arra jutottunk, kezdjünk ma egy iPodos…..
Ahol a legkevésbé számítanál rá, épp ott futsz bele: túl a belvároson, túl a Kerepesi úton, túl az Örs vezér terén, a lakótelepeken, a kertvároson, túl a síneken és az autókereskedéseken, a város legszélén megtalálod Magyarország legjobb fagyizóját, a Vári cukrászdát.…..
Mindig is úgy gondoltam, hogy biliárdozót, jó biliárdozót üzemeltetni nehéz. Egy picit máshogy működnek itt a dolgok, mint a többi vendéglátóhelyen. A legtöbben nagy kedvvel fognak neki, de aztán öt év múlva azt veszik észre, hogy van egy dohos, penészvirágos pincéjük,…..
Appleblog Jön a Playboy iPadre 2010.08.16 08:42:00
Maga Hugh Hefner, a Playboy alapítója twittelte ki hogy rövidesen megjelenik a férfimagazin iPades változata, apró módosítással. Ebben a kiadásban ugyanis nem lesznek Playmate-ek, hiszen Steve Jobsnak problémája van a meztelenséggel.Nem is tudom. Elvileg persze egy olyan magazinról van…..
Kecske Úr 2010.08.16 10:53:54
@f3: Nem.
Még most sem hiszem el, pedig igaz: sikerült beszereznünk az Apple forradalmi töltőjét. Képriport formájában foglalom össze, hogy milyen zseniálisan lehet elemeket tölteni ezzel az elképesztő eszközzel: Még most sem hiszem el, amit Jobs és Ive összehozott a cupertinói…..
Appleblog Jön a Safari AppStore-ja 2010.07.14 16:29:00
Az Apple kiküldött a fejlesztőknek egy emailt, amiben felhívja a figyelmüket a hamarosan induló Safari Extensions Galleryre. Ezt az Apple a Safari 5-tel együtt mutatta be, a lényege, hogy a felhasználók a különböző fejlesztőktől származó kiegészítőket rendezett formában,…..
A legnagyobb...Nekem ő volt a csúúúúúcccssss!!! Azért DNB-t tolni élő zenekarral, dob, gitárok szintetizátor meg minden, na az óriási. Életem egyik legnagyobb tombolása... Itt véget is ért minden... Az abszolút extázis :DAzutána következő David Getta már nem is tudta…..