Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vbhusi97

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Üdvözlök mindenkit !!! Ezt a blogot azért hoztam létre hogy nyomon követhessetek engem és az életem!!! Persze nem egy "paraszt twitter" ként fogom használni de remélem örömitek lelitek benne !!! ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.12.05 08:17:58
Ahogy Twitteren is írtam, az új videó vágásával végeztem és kb 14,5 perces lesz. A játék szerintem nem valami ismert (interneten nem sokat találni róla), az ízelítőből mégis volt aki kitalálta. Nem semmi :P Szinkront ma hozzá nem tudok készíteni, csak kedden, úgyhogy gyanítom…..
vbhusi97 2010.12.05 10:53:01
@9marci9 GO Stewie: ez szerintem jó ötlet...
@freddyD: Van másik konzolod mert pl ha azzal mutatnád be ezt akkor lehetne benne gameplayis
és akkor két konzol egy csapásra ....
A film után hazaérve előkaptam a mobilom hangrögzítőjét és jöjjön a beszámoló :)  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Bible Games 2 Üdv. Még nincs karácsony, de ez a videó került a kezembe. Mindenkinek jó szórakozást. AVGN - Bible Games 2 (HUN SUB)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos.  Mint észrevehettétek, a feliratfileok letöltése az új videóknál nem mindenhol érhető el. Ez…..
vbhusi97 2010.11.16 19:36:27
Üdv mindenkinek! Hosszú idő után újra hallatok magamról. Sajnos beindult a főiskola, míg másnak a meló, szóval nem meglepő, hogy csigalassúságra kárhozott a videók mennyisége. Nos, hogy enyhítsek az éhségen, elkezdtem 2 videót is feliratozni: az egyik a Superman, a másik a…..
Lester the Unlikely Íme a Nerd legújabb videója.Jó szórakozást (kivéve PJoco87-nek) (én is vicceltem, vagy mégse?):AVGN - Lester The UnlikelyUploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
vbhusi97 2010.11.11 18:18:27
@pjocoHUN: Ok figyelj már ide te reterdált kukifejü
Most nem birsz ki egy hetet video nélkül ? Hálátlan korcs vagy !!!!!!!! És akkor Freddy D is egy szar mert ö havonta szokot videokat kirakni ? Hát nem ! Ugyhogy innen küldök neked egy gyakran általam használt szót :Bazd meg (Bocsánat a káromkodásért csak nagyon kiborultam ettöl a baromarcutol)
Utóirat:Nagyon királyak vagytok hogy ennyi videot feliratoztatok már !!!!!!!!!!!!!!!!! UtóUtóirat: Nem részletezem Rolfe bácsi miket mondana erre