Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B o r a t

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Megette Donald kacsát!!! 2009.06.25 17:57:00
Bármiben fogadunk, hogy 2002 óta már egy párszor az arcába nyomták a párnát ennek a HORTYOGÓ asszonynak. Erre a tevékenységre pedig már bőven ki lehet találni egy új szót, mert a horkolás egyszerűen nem fedi le azt, amit ez a nő művel.   ..
B o r a t 2009.07.07 23:13:58
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
Ilditól kaptuk ezt a videót, ami lehetnek akár a Cukiblog himnusza is, nem?"Találtam valamit, amit most már tizedszerre vagyok kénytelen újraindítani, annyira édes. Kellemes hangosan olvadozást a szerkesztőségnek és sok, a videón láthatóhoz hasonló élményt a…..
B o r a t 2009.06.20 22:26:36
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
"Magyarországon 2004 óta büntetendő az állatkínzás. A törvény alapján 3 év alatt 2206 személy ellen indult eljárás, ebből letöltendő börtönbüntetésre 23, felfüggesztett szabadságvesztésre 101 személyt ítéltek."Azzal az emberrel nem beszéltünk többet,…..
B o r a t 2009.03.16 00:48:48
@macskuszka:
Kedves macskuszka!

Tudom, kicsit késői a válaszom, de azért leírom: Te sajnos álomvilágban élsz. Szerinted azokat az aberrált "embereket", akik szerencsétlen állatok kínzásán élvezkednek, hogyan lehetne megváltoztatni? Én nem hiszek a börtönben (a bűnözőknek az csak továbbképzés, amit mi - igen, Te is!!! - fizetünk), a pénzbüntetésben meg pláne nem. Az ilyet csak úgy tudod visszatartani, ha kárt teszel benne (nem véletlenül írtam, h szilánkosra kell törni a kezeit az ilyennek), mert akkor 100% h nem fog többet ilyet csinálni. Pontosan ezt tenném azokkal is, akik nőket, gyerekeket ölnek, erőszakolnak meg, majdhogynem következmények nélkül (lásd családon belüli erőszak. Olyankor hol van a törvény????). Ebben a k..va országban a törvény nem a mi oldalunk áll. Itt joga csak a bűnözőknek van. Úgyhogy amit leírtál Nekem ("...Amíg a fejed nem tudod gondolkodásra használni, kár a kezedet erőltetni...."), az rád is igaz. Légyszi, fogadd meg a saját tanácsod..... Üdv!
B o r a t 2009.03.20 23:22:47
@niamano:
Kedves niamano!

Néhány kedves hozzászóló miatt térünk el mindig a témától. Ha valaki egy kicsit radikálisabban gondolkozik, és ennek hangot is ad, azt néhány "széplelkű" rögtön - bocsánat a kifejezésért - leugatja.
Én csak az elmúlt pár évben kezdtem igy gondolkodni, mert egyre jobban bosszant(ott), hogy vannak szigorú törvényeink, de senki nem tartja/tartatja be őket. Nincs elrettentés, majdhogynem egy gyilkosságért is csak felfüggesztett jár (lásd Császár Előd, aki drog hatása alatt megölt egy rendőrt, és nem kellett űlnie érte 1 pillanatot sem). Ha egy ember élete ennyit ér, akkor el tudom képzelni a biróságok hozzáállását egy állatkinzásos ügyhöz. Valószinűleg 2 nap alatt lezárják minimális pénzbüntetéssel, és kész....
Nem kivánom vissza az "átkos" rendszert, de azért akkor még rend volt. Nem volt ennyire elkurvulva ez a világ.
Egyértelműen bizonyitható helyzetben (pl. amikor 2 primitiv biztonsági őr (?) azzal szórakozott, hogy szerencsétlen kutyát kikötötték a kocsihoz, és vonszolták körbe-körbe) simán halálra itélném az elkövetőket. Nem pénzbüntetés, meg börtön, amit mi fizetünk...nem-nem...tarkólövés. Fizetem a lőszert.
De tudom, hogy most megint le leszek ugatva....:(
Én nem tudom megállapítani az ő fajtáját, ti?..
B o r a t 2009.03.15 23:34:42
Subba Bébipüré 2009.03.02 08:35:00
Mennyire kell szerencsétlennek lenni ahhoz, hogy valaki egy cirkuszi családba szülessen? Mit tett ez a csecsemő ezért a horror élményért? Még hányni is elfelejt! Tuti, hogy a beszédért felelős részt apu szárazra pörgette ki belőle, és az életben még csak jól el se tudja küldeni…..
Subba A bolygónk egy jó hely 2009.03.06 12:34:53
Tudjuk, hogy már láthattátok, de mi van ha elkerült benneteket? Ez teljességgel kimeríti a NO COMMENT fogalmát. Meg sem tudunk szólalni. Év marhája díj faszkorbáccsal kiosztva. ..
Subba Tápiószecső Reprezent!!!! 2009.03.10 08:09:00
Szterintetek aki ilyen zenét csinál, észreveszi egy párkapcsolatban ha kokainozol? Ugye hogy nem! MC MARISSA LÉGY AZ ENYÉÉÉÉÉÉÉM!!!!!A zenét hallgatva mellesleg eszünkbe jutott az örök klasszikus a Gálvölgyi féle Szomszédok paródiából, amikor Mágenheim azt…..
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
B o r a t 2009.01.16 00:25:06
Jövőre a Homár életére esküszöm, hogy megcsináljuk a kommandót egy csapat nyugdíjassal, akik minden áldott nap felváltva fogják hívogatni az Intrum Justitia munkatársait azzal, hogy a kimutatásunk szerint rengeteg tartozásuk van nálunk. Hogy bír a csoffadt ügyfélszolgálatuk…..
B o r a t 2008.12.30 12:25:14
Hihetetlen és elképesztő videók következnek, mindenki kapaszkodjon és készüljön fel: most egy fél óráig nem fog mást csinálni, mint nyöszörögni és olvadozni. A Wired összeállította a legcukibb videók tizes toplistáját, amin szerepel csirke, kutya, bagoly, höri és még sok…..
Márti szerint mág az ovik is eladják a mobilszámainkat, de az nem akkora baj, mint amikor a mobilszolgáltató alkalmazottja teszi ezt. Legutóbb ugyanis talán ez történt, nem sokkal a költözésük és a száma titkosítása után megint megtalálta egy telemarketinges, aki még a címét…..
B o r a t 2008.11.29 00:19:34
Mostanában engem is megtalálnak mindenféle f@szsággal :( Ilyenkor fogom a telefont, és leteszem az ágyra/asztalra, és hagyom beszélni a kötsög marketingest :) Eddig tök jól bevált :)

Csokiskeksz: sorry, de nem tudom átérezni a problémádat. Én is 2 évig voltam diákmunkás, de eszembe nem jutott volna call-centerbe menni "dolgozni". Mindig találtam magamnak vmi melót (csomagolástól elkezdve a banki irodai munkáig minden volt)
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
Mikor elolvastam GiXXXer levelét, nem az volt az első benyomásom, hogy ő ebben a történetben ártatlan angyal, annak ellenére, hogy nem csak ő volt a hibás a lent vázolt szituációban. Mindenesetre bátor dolog ilyet leírni és elküldeni nekünk. Egy erőteljes dorgálás neki is…..
Subba Cuki csöpp gengszter 2008.03.06 11:44:56
Hölgyek, urak, fogyasszák szeretettel a Gangsta Boyz-Da Boss: Fiatal Gangsta nevű lakossági gangxszxkta hipphopp alkotást. Nemcsak tehetséges, de szimpatikus fiatalok verselnek remek zenei alapokra, amit nyilván ők maguk szereztek. Az Öt utcaiak felköthetik a gatyájukat. ..
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..