Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hand

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki futott már bele szerintem olyan szerelőbe, aki bár hosszasan bütykölt valamit az elromlott szerkezeten, és elkért egy csomó pénzt, számlát nem adott, viszont cserébe a távozása után kiderült, hogy a tevékenysége szakszerű javítás helyett szó szerint csak bütykölés volt. Az emberek nagy…..
hand 2018.09.12 22:51:36
Sajnos a közelmúltban volt dolgunk velük. Meg sem álmodtuk, hogy áfás számla kéréskor nem ad számlát. Ugyan az a szöveg, mint a többieknél...majd küldi elektronikusan. Mivel ilyen más céggel is volt már, így nem gyanakodtunk, hiszen azok legkésőbb másnap délelőtt küldték a számlát. A férjem első perctől kezdve gyanakodott és a kint álló autó rendszámáról készített egy képet, a ház pedig be van kamerázva. A pasi 35 ezret legombolt, állítólag szifon csere volt, de nyomát sem találtuk a kivett szifonnak, illetve egy tömítés csere. Annál láthatóan megtörtént a csere, az elhasznált tömítés ki lett véve. Meg valamit tagasztgatott a kifolyónál és mondta, hogy estig ne használjuk a gépet. Semmilyen papírt nem kaptam a munkáról. Ennek ellenére elmondta, hogy féléves garancia van rá. Kértem az áfás számlát, mondta hogy elektronikusan küldi. Délután már kezdtünk gyanakodni, hogy nem lesz számla. Többször is hívtuk nem vette fel. A honlapon is néztünk számot és ott tűnt fel, hogy semmi cégadat, adószám stb. nem szerepel. Véletlenül van elrejtve a századik sornál, hogy Profi lakásszervíz Kft. Így rákerestem a cégjegyzékbe ahol valóban 2 személyes vállalkozás. Több szerelési területre van honlapjuk, mindenütt más teló számmal, így innen hívtam egy számot, amit felvettek. A hölgy volt, aki felvette előző nap a bejelentést. Semmi bemutatkozás (előző nap sem volt) Hát a lényegre tértem elmondtam, hogy van róla felvétel, hogy ott járt a szerelő, tehát innentől kezdve nem tagadhatják le hogy ott jártak. Ha estig nem küldik el a számlát feljelentést teszek a rendőrségen és a NAV- nál. A hölgy hebegett habogott. Kérte a számlázási címet, estére megjött az elektronikus számla. A telefonra kaptunk egy fenyegető sms- t a köv. üzenettel: " Megba...nak a bíróságon!'
Mit gondoltok tegyek feljelentést a rendőrségen fenyegetésért?
Köszi a válaszokat!
hand 2018.09.12 23:04:51
@gaanita: Sajnos mi is megszívtuk. 35 ezret gombolt le egy kb 2000 forintos tételért! Ok, hogy kiszállás, meg munkadíj...de 35 ezer? Azt hittem félre hallok. Leírtam alább a kálváriát, olvasd el ha érdekel.