Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyesta

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem senki nem lepődik meg már azon, hogy ha előkerül egy olyan Orbán riport, mely a 2010-es választások előtt készült és szöges ellentétéről beszél Orbán ellenzékben, mint amit most kormányzati pozícióban tesznek.Orbán Viktor üzenete az MTV-seknek2009. novemberében…..
  Tegnap megvédtük a vélemény szabadságát, keljünk hát a hír szentségének védelmére! Szentség? Ajjaj, csak nehogy ez ellen is határozatot hozzon az európai baloldal.   Szavaztak Strasbourgban: Orbánéknak módosítaniuk kéne az alkotmányt - áll a hvg.hu…..
nyesta 2011.07.06 03:33:25
@röhögő:

"Hmmm... no majd a lengyel elnökség után számoljuk össze hogy a lengyeleket hányszor fogja megfeddni az EU. Az a gyanúm hogy egyszer se. Ez csak a mi zsebdiktátorunknak jár."

Hmm, csak a lengyel kommunisták nem fogják összetrombitálni az európai elvtársaikat, hogy lejárassák a lengyel kormányt. Erre csak a "magyar" liberál/kommunisták képesek, mert nekik semmi sem drága, ha a hatalom megszerzéséről van szó!
Kun Bélák óta ezek a bohócok semmit sem változtak!
 Kedves Feri! Azért használom ezt a talán indokolatlanul közvetlen megszólító formulát, mert egyszerű – mint ahogy levelem mondanivalója is rendkívül egyszerű.Az elmúlt napokban tovább folyt az az értelmetlen küzdelem, amely az MSZP megszerzéséért tart már egy…..
Varánusz Más pöcsével 2011.06.21 06:07:00
"Asztalra pohár, tányérba étel,Zabáld ki magadból azt, amit érzel.Utolsó sansz volt, ezt mindenki tudja,Sose volt még ennyire durva.Mintha csak egy szekrénybe zártak volna,Ahol apró kis üvegekFinom kis mérgekkel a begyükbenCsak arra várnak, hogy téged tönkre tegyenek."A…..
Kettős Mérce Hol a rendőrség? 2011.06.19 18:15:00
A tegnapi meleg felvonulásról csak szépet és jót akartam írni, mert ami a felvonuláson történt, az szép volt és jó, de ami a körül, sajnos az a magyar valóság. A magyar rendőrség letartoztatott 2 osztrák meleg aktivistát, mivel a magyar gárda volt főkapitánya által vezetett…..
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
nyesta 2011.06.19 01:35:33
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
nyesta 2011.06.14 01:05:03
@Prussia: A magadfajta kommunisták is!
nyesta 2011.06.14 01:06:32
@Táskás Tóni: Persze, Gyurcsánnyal meg azért álltak szóba, mert látták a neten, hogy milyen szépen táncol..! :))))))))))
Szép lassan megtehetné az MSZP, hogy rázendít, miszerint "bezzeg a mi időnkben, a mi 8 évünk alatt", egyelőre azonban ez várat magára. Ha ugyanis így tennének, óhatatlanul is azt kellene dicsérniük, aki ellen éppen harcolnak.Pedig a képlet egyre nyilvánvalóbb: ma…..
Miközben továbbra is a legmagasabb sebességi fokozatban dübörög a Fidesz-úthenger, az első Orbán-kormány óta nem látott mélypontra zuhant az egykor fiatal és demokrata párt népszerűsége. A Fidesz jelenlegi támogatottsága egy évvel a beiktatása után, 2011. május közepén…..
nyesta 2011.05.16 21:44:24
@vkaresz6:
Itt a bíróságokon és az ügyészségeken kellene sürgősen vérfrissítést végre hajtani, mert ők a legkorruptabbak. Azt a kis hülye gyerek Zushlagot berakták a dutyiba dísznek, a nagy halak meg élik világukat.
nyesta 2011.05.16 22:25:20
@Nikosi:
Legalább ne hazudj! Én is mondhatnám, hogy MSZP/SZDSZ-es voltam, de kiábrándultam belőlük, de ez nem lenne igaz. Mármint az, hogy MSZP/SZDSZ-es voltam. A többi stimmel!
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
Kifordult sarkaiból a világ, mi meg csak pislogunk, mint hal a szatyorban: a sajtószabadság egykori védelmezői egymás után kollaborálnak a szabadságharcból, ezzel párhuzamosan a Médiatanács az élet jeleit mutatja.Először Vásárhelyi Mária érezte szükségét, hogy…..
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
Csak egy rövid bejegyzés mára. A mai napon, húsvét hétfőjén, pár perccel ezelőtt a köztársasági elnök úr aláírta Magyarország új Alaptörvényét. 2010. április 25.: forradalom Magyarországon a szavazófülkékben; 2011. április 25.: új Alaptörvényünk megszületésének,…..
nyesta 2011.04.26 07:18:00
@nesze nektek két harmad...: Novák Előd képét meg a zsinagógába, Gyurcsányéval együtt!
nyesta 2011.04.26 07:22:48
@antropomókus: És miért nem látjuk be, hogy 1 év alatt, a szarból nem lehet várat csinálni?
Bírósági vezetők 1990 óta még soha nem fogalmaztak olyan keményen, mint a napokban nyilvánosságra hozott, a nyugdíjazási szabályaikat az alkotmányban megváltoztatni szándékozó kormányzati döntés ellen tiltakozó nyilatkozatukban. Érdemes elolvasni a teljes szöveget, mert ilyen…..
Kettős Mérce Induljon a banzáj! 2011.04.15 13:43:00
Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tüntetése, persze az új…..
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
Varánusz Lázárlandi vendetta 2011.04.03 06:06:00
A hétvége kérdése: milyen foglalkozás definíciója ez: ( guglizni nem ér, a poszt végén elárulom, addig gondoljátok át )"tiszteletet kivívni, elég erősnek lenni ahhoz, hogy az ember megtoroljon a személyét vagy bármilyen hozzátartozóját ért minden sérelmet, és maga is…..
Ma ünnepli 23. születésnapját a Fidesz. 1988. március 30-án harminchét egyetemista, főiskolás és fiatal értelmiségi a budapesti Bibó István Kollégiumban alapította meg a Fiatal Demokraták Szövetségét. Az évforduló kapcsán meg kell állapítani, hogy a párt maradéktalanul…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..