Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joshua80

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A B1 blognak névtelenül nyilatkozó rendőrök szerint lefeleződhet az utcán lévő rendőr állomány, miután megszűnik a rendőrök túlóra-pénze...
A lábápolás sarkalatos kérdése a megkeményedett sarkak kezelése. Sokan reszelik, testápolóval kenik, a tuti módszer viszont nem ez. Ha a más módszerek helyett inkább hajbalzsamot kensz a sarkadra, majd amikor beszívódott, akkor egy durva szivaccsal szedd le a felesleges,…..
Minden előítéletet félretenni, mivel készült egy elég komoly felmérés. Már, ha ilyenben egyáltalán lehet ilyet. Nőket kérdeztek, hogy melyik típusú pasi jön be nekik. Tippeljetek, ki jön be nekik? Nem, nem az izompacsirtára. De akkor kire? Meglepődsz, ha tovább olvasol! Videót is találsz!..
joshua80 2016.12.03 23:31:10
Az utóbbi években elterjedt az a rémhír, miszerint a kalciumbevitel fokozza a szív-és érrendszeri megbetegedések gyakoriságát. Ellentmondásos tanulmányok születtek, melyek növelték a betegek és az orvosok bizonytalanságát. Most akkor szedjük vagy ne a kalciumot?..
joshua80 2016.02.12 11:28:43
Kevés idegesítőbb dolog létezik annál, amikor fáradtak vagyunk, de nem tudunk elaludni. Ezt még lehet fokozni esetleg azzal a tudattal, hogy reggel korán kell kelnünk, így még jobban bosszant, ha nem megy az elalvás. Sokan sokféle praktikával próbálkoznak ilyenkor, hogy minél…..
joshua80 2015.06.23 12:23:01
@_B_: Én ezt nem is vitatom. Mint ahogy az is természetes, hogy egészséges ételeket eszel, nem stresszes az életed, és így a testnek minden szükséges erőforrása meg van ahhoz, hogy pl. biztosítani tudja a nyugodt alvást...