Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terron

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tvblog Hősök. 3. évad 2010.10.14 08:00:00
Sokak örömére folytatódik a Hősök a harmadik szezonnal. Nehéz szülés volt, mit ne mondjak, s az időpont sem tűnik túl ideálisnak, de szerény véleményem szerint ez is több, mint a semmi. Pénteken 00:55-kor kezdődik tehát az a szezon a Második eljövetel című epizóddal, aminek…..
tvblog Mega, a sztár pénteken 2010.10.15 08:00:00
Szokjunk hozzá a péntekhez, ugyanis ezentúl a hét utolsó hétköznapján lesz látható a TV2 tehetségkutatója – úgy tűnik nem talált süket fülekre a friderikuszi óhaj-sóhaj. Bár van egy olyan érzésem, hogy a nézők többsége ugyancsak racionálisnak érzi a szombatról…..
V8 / 2.927 cm3 / 230 PS / 275 Nm @ 4.600 / Vmax: 236 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Terron 2010.09.24 10:10:04
@pobeda: Ilyen? Magyar rendszámmal??? hol láttad??? fotó van róla vagy csak elsuhant melletted az úton?
R4 / 1.598 cm3 / 175 PS / 260 Nm @ 1.700 - 4.500 / turbo / 0 - 100 km/h: 7,1 s / Vmax: 225 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Terron 2010.09.24 10:07:48
@Trackid: Nekem nagyon tetszene az ötlet mindenki saját minivel szaladgálna :D
Akár hányszor látok az úton egy minit nekem mindig az jut az eszembe, hogy aki már vesz egy ilyet miért nem rak vagy rakat rá valamit ami egy kicsit egyedi és tükrözi az ő ízlését egyéniségét.
James Gunn a Slither - Féltél már nevetve horror rendezője készíti a Super vígjátékot, a produkción éppen most végzik az utómunkálatokat és elvileg még idén be is mutatják. A főszereplőt Rainn Wilson játssza, akinek a felesége egy drogdílerbe lesz szerelmes, ezt hősünk nem…..
Nagyon tetszett a zenéje, egészen odáig amíg meg nem hallottam teljes egészében az eredetit. :) De ugyanígy voltam a Focus reklámmal is. Tehát a reklám: És az eredeti: (Az Ogilvy Advertising London készítette.) És az eredeti: Pluxus - Transient   ..
Egy vicces hirdetéssel reagált a Samsung Steve Jobs azon vádjaira, hogy az antennaprobléma nem csak az Apple-t, hanem az egész piacot érinti. A Samsung Galaxy S hirdetése a brit sajtóban jelent meg ma. Hello!..
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
Idén (is) kissé elkerülte a figyelmemet a HVG Goldenblog szavazás, de hála nektek, csak emlékeztettetek rá. Be is nevezetetek engem és az IT blogok Top 50-es listájába be is kerültem. Ezekből választott ki egy zsűri egy Top 10-et, ahol szerény oldalam végül a 9. helyen…..
Bár most pillanatnyilag leállt a pólók árusítása, ez nem akadály, hogy kirakjam a képeket, amelyeket elküldtetek nekem.  Ha ti is küldenétek magatokról, tegyétek meg nyugodtan. Köszönök mindenkinek, aki rendelt eddig! Képeket küldte: András,Dolfin,GTCS és TwistR.…..
Ha Ariel Active Gel kapszulákat vásárol,most öné lehet egy Mini Cooper Cabrio hétvégi használatra, vagy akár örökre. Vásároljon egy csomag Ariel Active gel kapszulát,majd küldje el SMS-ben a blokk alján található AP kódot és a vásárlás dátumát a 06 30 555 5577-es…..
Itt a világ első HTML5-öt támogató mobilja, az LG Mini (GD880)!   Tegnap már beszámoltunk arról hogy az LG telefonok több díjat is besöpörtek. Ezen díjazott készülékek között volt az LG Mini is, ami nem csak ettől különleges.  …..
Maximális mobilélmény az LG MINI-től   A kompakt telefon mobil webböngészést és fejlett online közösségi szolgáltatásokat kínál   Hamarosan érkezik az LG MINI GD880, amely a mobil webböngészés élményét tökéletesíti…..