Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkacsolj

19 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alábbi leírás szerint, egyszerűen készíthetünk vicces hajat magunknak :) Hozzávalók: szalag, 1-1.5cm átmérőjű fa bot, fa csipeszek. Szalagot előszőr feltekerjük a botokra, két végén rögzítjük csipesszel a szalagot, tepsibe rakjuk, és 15-20 percig 250 fokon sütjük őket. Ha…..
Gyenge a gyári antennánk? vagy elvesztettük? Készítsünk egyet egyszerűen! Hozzávalók: wifi csatlakozó, rézvezeték, facsavar kimérünk körülbelül 3 cm-es részt a vezetéken, majd azután a csavarra feltekerünk 7 egész menetet, utána szintén hagyunk egy 2 cm-es darabot. A…..
Itt a nyár, a meleg, gyereknek kint jól jöhet egy ilyen kis egyszerű zuhany :)Egyedül PVC cső, sarok idomok, fűrész, és fúró kell hozzá, és már kész is a frissítő!..
Valakinek az agyára akarsz menni? Hát tessék! Trombitálj otthon is Vuvuzela-val! Vegyél egy üres két literes üdítő palackot. Vágd le a végét 7-8 centivel a vége előtt. Vegyél egy sima kerti slagot, vágjál belőle 50-60cm-es darabot. Ragaszd hozzá a palack kiöntőnyílásához,…..
Egy videó, hogyan tuningoljuk fel a fegyverünket :) Csak saját felelősségre!  ..
Ma kezdődik a labdarúgó világbajnokság, de nem azzal, amivel kellene, azaz egy meccsel, nem, hanem minden sportesemény elengedhetetlen kellékével, a megnyitó ünnepséggel, aminél feleslegesebb dolog nem sok van a földkerekségen. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ne…..
barkacsolj 2010.06.11 14:52:08
@Gazuzem: Inkább legyen hamis, mint playback..
Így legalább látszik hogy valami köze van a számhoz.
Tegnap derült ki, hogy a következő Drágán add az életed rész Die Hard 24/7-re címre fog hallgatni. Eddig még oké, ám ma jött a hír, miszerint a stúdió azon gondolkodik, hogy összeereszti a filmtörténelem két elpusztíthatatlan, legeltökéltebb és legkitartóbb zsaruját, John…..
Lehet próbálgatni :)..
Strapabíró, és jó pár méterig bírhatja...
Fura, mennyire nem nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalakról leszedett és illegálisan felhasznált képek nemcsak személyhez fűződő jogokat sértenek, hanem közvádas bűncselekményt is megvalósítanak.Kedves Ügyvéd úr!A Tutti Frutti Party szexmagazin főszerkesztő helyettese…..
barkacsolj 2010.06.08 18:55:08
@Káposztakukac: Csak feltételezem. Igen, egyrészt egyszerű emberekkel, de elég régóta megy már, nem kevés emberrel szúrtak ki. Nem hiszem hogy nem volt 1-2 aki felnyomta őket.
barkacsolj 2010.06.08 19:17:39
@Káposztakukac: Igen, a tizenéveseké.
Nem egyszer jött már be levél, hogy anyuci apuci tudomást szerzett arról hogy a gyerekük hol, és miként szerepel.
Ők szerintem simán megtették amit kellett hogy a gyerekük lekerüljön onnan. Legalábbis normális szülő ezt tenné :)
barkacsolj 2010.06.08 18:44:42
@Káposztakukac: Akkor miért nem történt ez ügyben semmi? Biztos hogy nem egy feljelentést tettek már.
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
barkacsolj 2010.06.08 17:40:15
@lutria: Hát jah, így mennyivel jobban elférnének, ha tolják a biciklit..
Vastagbőr Orbánék akcióterve 2010.06.08 14:55:00
Orbán Viktor nagyon tökösen beszélt a Parlamentben, mikor ismertette a napokban kidolgozott gazdasági akciótervet. Szimpatikus! A kormány az új gazdaság és felelősségvállalás megalapozása jegyében bankadó bevezetését kezdeményezi, tárgyalásokat indítanak a közüzemi díjak…..
Barkácsolj Velünk! Falióra 2010.06.08 16:43:00
Ha van egy felesleges notink, akár erre is jó :)..
Sátorozásnál jól jöhet a melegben :D..
Ma éjszaka komolyabb karbantartást végzünk a blog.hu szerverein, éjfél és hajnali kettő között az admin felület nem lesz elérhető, illetve a teljes szolgáltatás is leáll erre az időszakra.Igyekszünk terv szerint mindent befejezni, várhatóan hajnalra helyreáll a rend, és lehet…..
barkacsolj 2010.06.07 20:03:40
@-Hoze-: Nekem simán megy a sablon szerkesztés.
barkacsolj 2010.06.07 22:14:28
@-Hoze-: Hm, fura :) Nálam eddig semmi gond nem volt.
@mickie:
Azt nálam is csinálta, de 1-2 percen belül már aktív volt amit változtattam. ctrl+f5?
1:05-nél jön a lényeg, a nap idiótája, akik gumimatraccal kívántak közlekedni (?) az áradó Dunán, Budapesten. Darwin-díjat neki! (Forrás: RTL Klub) Könyörgöm, javítsuk már az ország génállományát azzal, hogy az ilyen idiótákkal nem foglalkozunk ... És csak…..
barkacsolj 2010.06.07 19:29:44
@boldii: az lehet, aztán ha jön egy erősebb áramlat, és kisodorja a mélyebb részre?
Szegény szülök..
Ezzel érdemes vigyázni....
 Segítsetek a rászorultakon:A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot. Köszönjük!..
Barkácsolj Velünk! Ötletes tál 2010.06.07 14:41:00
Ha van otthon pár porosodó lemezünk amit már nem hallgatunk meg, íme egy érdekes felhasználási lehetőség:     ..
...de időben fel lehet rá készülni :) ..
 Akvárium és kis olaj, csodákat tehet a hűtéssel :) Csak saját felelősségre! ..
Házibulikra jól jöhet egy ilyen cucc.. Utántöltése egyszerű :) ..