Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kezdovideki

10 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok meleg. De ha az lennék, se lenne gond. Vagyis inkább nem lenne egyszerű. Például Keszthelyen nem. (Igaz, ide más vidéki kisvárost is írhattam volna, a falvakról nem is beszélve.) Ezért...
kezdovideki 2017.07.05 10:46:47
@tompus: Ha azt látnád, hogy meleg férfiak kézen fogva sétálnának, egymás szájára csókot adnának, az étteremben megsimogatnák egymás kezét - ergo élik a normális életüket - nem bámulnád meg őket? Vagy nincs olyan ismerősöd, aki erre ciccegne, beszólna, esetleg tettlegességig menne? Mert amíg ezek megtörténnek, egy meleg sem fogja tudni magát elengedni. Ez szerintem érthető, nem?
kezdovideki 2017.07.05 10:48:53
@Kovacs Nocraft Jozsefne: azért én tudok párat:
– a pár tagjai nem vehetik fel a másik vezetéknevét,
– nem örökölhetik egymás vagyonát,
– és nem fogadhatnak örökbe közösen gyereket.
kezdovideki 2017.07.05 12:10:15
@Duplaxiii: Ne érts félre, én például pont nem akarok gyereket, és végképp nem akarlak megsimogatni. Láttál már valaha meleg férfit, ahogy hetero férfiakat simogat? Mindössze annyit írtam, hogy addig nem tudnak természetesen élni a melegek, amíg EGYMÁS kezét nem foghatják meg. A családmodelleddel meg végülis egyetértek, de hagy tágítsam a tudatodat: szinte minden azonos nemű szülőkkel rendelkező családban van egy nagyon fontos ellenkező nemű példakép is. Ne vedd provokálásnak és hidd el, EGYETLEN meleg sem akar előbb gyerekhez jutni más rovására. Hozzáteszem, nem is lehetne, mert még ha szeretetben is nevelik fel, NEM ENGEDIK nekik. Válassz: melyik a jobb - az állam neveli fel, vagy két ember, szerető közegben?
-SPOILERMENTES- Amikor egy magyar thriller kerül a mozikba, ami ráadásul kilátásba helyez egy csavaros, időhurkos vonalat is, akkor a minimum az, hogy felvonjuk a szemöldökünket és kicsit félve ugyan, de izgalommal várjuk a preimier napját. Elképzelem, amint egy okos, minimalista stílusban…..
Megérkezett a The BFG című mesefilm előzetese. Kislány, óriások és angol királynő. Trailer a tovább mögött!..
kezdovideki 2016.04.06 10:52:24
@corall100: na ja. Te meg kecsege.
Nem olyan látványos, mint a hatvanas évek szabad szerelme, de egy friss felmérés szerint szexuális forradalom zajlik az Egyesült Államokban, ahol egyre kevesebb fiatal tartja magát kizárólagosan heteroszexuálisnak. (fotó: YouGov.com) A YouGov által végzett, ezer megkérdezett…..
kezdovideki 2015.08.26 16:07:33
A History Channel 2013-ban indított sorozata a viking kultúra és hagyományok szórakoztató, csavaros történetekben való bemutatását tűzte ki célul, méghozzá mind közül a leghíresebb…..
kezdovideki 2015.08.07 10:15:41
@Dr.Jones: egyetértek. sajnos kétharmadnál le is álltam vele. Mintha a főszereplőket nem jól instruálták volna, unalmasak, tettetettek, laposak lettek.
GaborSzakacs La Morte di Stile 2015.08.01 09:38:14
Vége. Péntek este nyolc órakor örökre bezárta kapuit Budapest legelegánsabb áruháza, az Il Bacio di Stile. Az Andrássy út ékszerdoboza, ami egy cseppnyi Milánót és Párizst varázsolt a város szívébe, nincs többé. Nem vagyunk érettek a luxusra.   2013. szeptember 9-én…..
Néhány fontos dolog, amit a melegházasságok hangos ellenzői nem tudnak, vagy nem tudnak felfogni - egyszerű érvek, melyeket a kritikusok nem nagyon tudnak cáfolni. *** *** *** Érdekes, hogy milyen sokan hiszik azt tévesen, hogy a melegházasságból az emberiség kihalása következne…..
kezdovideki 2015.06.30 12:56:08
@HK417: Nem kell szeretned. Ha nem érdekel, ne olvass róla. Én meleg vagyok és én sem a forradalmi és hangos megoldások oldalán állok, de a legtöbb emberjogi kezdeményezést a hangos forradalmárok visznek keresztül (pl. nők szavzati joga tüntetések által).
Az ISIS májusban elfoglalta az egyik legjelentősebb ókori romvárost, a szíriai sivatagban fekvő Palmürát és a település mellett fekvő mai várost, Tadmurt is. Amint már műholdfelvételek is bizonyítják, a terrorállam korábbi, iraki ninivei műkincsrombolása után most a…..
kezdovideki 2015.05.22 10:23:30
@lezsír: Sok muszlimot ismersz egyébként akik MINDENT leradíroznak a Föld színéről? Vagy ezt hallottad valahol? Egy évig éltem kizárólag muszlim közösségben, higgy nekem, semmit em akartak leradírozni. Az ISIS radikális csoport. Amit állítasz, pontosan olyan, mint a liberálisokat zsidónak vagy a konzervatívokat nácinak titulálni. ne általánosíts, nem cool. És ha valóban olvasod a Koránt, rájöhetsz, hogy azt is ezerféleképpen lehet értelmezni, csakúgy, mint minden régi irományt.
Mivel közeleg a Húsvét, gondoltam megmutatok egy különleges, alig ismert technikát, egy olyan hímes tojás készítést, ahogy az én kedves kis falumban, Tiszacsécsén a nagymamám festette a tojást. Soha, sehol máshol nem láttam ilyet. Gyerekkoromban, mikor sokat festettünk otthon és…..
Amerika legrégebbi időkapszulájára bukkantak a bostoni State House talapzatán dolgozók még tavaly, a dobozkát pedig a napokban bontották fel a helyi szépművészeti múzeumban. Az 1795-ben elhelyezett időkapszula korabeli lapok mellett számos érmét és emlékplaketteket is tartalmaz,…..
Bár nem szeretek gyakran másodvéleményt írni, mivel nem tartom szerencsés formátumnak, némely esetekben úgy érzem, szükséges, hogy az olyan véleményekkel kapcsolatosan, amelyektől nagymértékben eltér az enyém, kifejtsem a saját gondolataimat. Ezzel valamilyen mértékben egy…..
Minden idők legizgalmasabb konceptautóiból nyílik kiállítás az egyesült államokbeli Atlantában található High Museum of Artban. Az 1930-as évektől egészen napjainkig ível a sorozat, melyben gyönyörű vagy meghökkentő, de mindenképpen figyelemre méltó elképzeléseket mutatnak…..
Passport Titanic II - Jack is back 2014.01.16 10:06:05
A borzalmas filmet évekkel ezelőtt valószínűleg a bányáiból milliárdossá avanzsált ausztrál Clive Palmer (59) is látta, mert úgy érezte, életművét csak ennek a hajónak az újjáépített mása koronázhatja meg. Az a milliárdos, aki korábban – feltehetően szintén filmélményei hatására –  megkísérelte…..
kezdovideki 2014.01.16 18:14:22
Bár tavaly is elmondhattuk, hogy a tévés felhozatal minősége az egekben járt, de úgy érzem a kifutni készülő évnek sincs szégyenkeznivalója. Igen, akadnak kisebb szépséghibák, mint a Dexter Gaines által is említett csalódást keltő záróévadja, illetve a Homeland és a New…..
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
A rendező, aki a Cápával robbantott először, majd sikereket ért el sci-fi filmek terén, emellett letette a névjegyét a kaland, és az életrajzi műfajban is. Steven Spielberg nevét az is ismeri, aki nem látott tőle filmeket, hiszen az egyik legnagyobb rendező, aki valaha…..
A romkocsma kifejezést mindenki ismeri, sokunknak már volt is szerencsére járni efféle helyeken. De mit tudunk pontosan róluk? Mi számít romkocsmának? Miért van jóval több külföldi az Instantban, mint a Dobozban?Azért, mert a romkocsma több, mint pár ócska holmi egy füstös helyen…..
~2013~ Érdekes dolog ez a kommunikáció. A Prezi - az egyik legmenőbb magyar startup cég - új irodába költözött: elfoglalta az egykori Terézvárosi Telefonközpont központi termét. Egy Facebookra feltolt irodafotó és egy YouTube-ra feltöltött drónos berepülés után mindenki…..
kezdovideki 2013.04.03 16:01:36
@klarky: Szerintem 2 ev alatt otthornol egy ilyen epuletbe koltozni es mukodtetni azt nem kispalyas. Es oszinten remelem, hogy a kreativitas nem a teren mulik, hanem azokon, akik benne ulnek. Es persze, mindenbol van jobb, korul lehet nezni. En orulok nekik es meg az epulet is tetszik.
Végre-valahára elkészülök a metszéssel. Viccen kívül. Levágtunk a fákról kb 3 másfél méter magas gally-halmot. Ezt mind nem égethettem el és vannak köztük 10-15 centi átmérőjűek is. Láncfűrész, gallyvágó. De ha egyszer nincs időm!!!Sebaj, közben egyik-napról a másikra…..
Idén is jelentkezik a Topman Lens kollekciója, melynek különlegessége, hogy több, különböző stílusú és látásmóddal rendelkező tervező dolgozott rajta. Idén többek között Dusty, Dexter Wong, J.W. Anderson és Ute Ploier álmodta meg a Lens új kollekciójában szereplő…..
És megint esik a hó. Nem hiszem el. Tél elején azon gondolkoztam, hogy vajon hogy fog reagálni a testem arra, hogy nem lesz része a szokásos téli fagyoskodásoknak a buszmegállókban, hanem fűtött házban/autóban/irodában tunyul.Jelentem: mintha a téli depresszió idén kimaradt volna!…..
Geekblog The Troll Hunter 2011.02.12 08:00:00
Norvégia válaszolt Hollywoodnak: André Ovredal áldokumentumfilmje keresztbe nyeli le nagyköltségvetésű álomgyári testvérét, a 2008-ban bemutatott Cloverfieldet, és mint több társa az utóbbi években, onnan pumpál friss vért a gyengélkedő, holtsápadt horrorba, ahonnan a…..