Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lonkai Erika

221 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretnék "paulocoelho" magasságokba törni, de van az az elcsépelt mondás, miszerint adni jobb, mint kapni. Ezt manapság nagyon sokan elfelejtik a konkurencia által hajtott, végletekig fokozott piaci versenyben. Holott minden kis -és középvállalkozásnak, minden multinak, minden szolgáltatásban,…..
Az ünnepek közeledtével mindenki egyre izgatottabb és boldogabb lesz. A karácsony az év talán legjobban várt időszaka. Ilyenkor mindenki kicsit kikapcsolódhat, együtt lehet a családdal és rég nem látott rokonokkal. Fontos, hogy kihasználjuk az ilyen alkalmakat. Az embernek azonban…..
Az ünnepek közeledtével egyre fontosabbá válik a készülődés és a megfelelő ajándékok kiválasztása. Az ajándékozás része az ünnepi hangulatnak és talán minden évben a legjobban várt esemény, főleg a gyerekek szemében. A karácsony megannyi dolgot jelent az emberek…..
Az ünnepek közeledtével mindenkinek az ajándékokon jár a feje. Ez nem meglepő, hiszen az ajándékozás szerves része emberi mivoltunknak és karácsony idején felerősödnek ezek a gondolatok. Az ünnepek összehozzák a családot, ismerősöket és munkatársakat egyaránt. Éppen ezért…..
Rengeteg különböző reklámajándék közül válogathatunk manapság. Az ötletes és egyedi ajándékok tárháza szinte végtelen és biztos, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. A reklámajándékoknál az egyediség elsődleges szempont, így fontos, hogy jól válasszuk meg a…..
Ismét közeleg a karácsony és sok helyen elgondolkoznak az emberek, hogy milyen ajándékot is vegyenek szeretteiknek és munkatársaiknak. A karácsony az adományozásról szól és a jobb adni, mint kapni szellemiségről, így fontos, hogy egyedi és jó ajándékokat válasszunk az…..
Lassan, de biztosan közelegnek az ünnepek és sok ember már gondolkozik azon, hogy milyen ajándékot vegyen munkatársainak és szeretteinek. A választás nem mindig egyszerű, hiszen a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni ajándékunkból és a legjobb, ha az ötletes és egyedi. Senki sem…..
Az ünnepek közeledtével elkezdhetünk azon gondolkozni, hogy milyen ajándékokkal lepjük meg szeretteinket és munkatársainkat, valamint közeli ismerőseinket. Sok ember a sablonokra hagyatkozik és a legnépszerűbb, azonban sok esetben lejárt és unalmas ajándékokat veszi a…..
Javában tombol az ősz és nem is hinnénk, milyen közel vannak már az ünnepek. Az emberek számára talán a legfontosabb ünnep a karácsony. Ilyenkor a család kerül előtérbe és lehetőségünk van egy kis időt tölteni szeretteinkkel, valamint megajándékozni gyerekeinket. A család…..
A nyarat sok ember azzal tölti, hogy szabadságot vesz ki és elmegy nyaralni, esetleg magával viszi az egész családot egy többhetes kikapcsolódásra külföldre, vagy csak a Balatonhoz. Ezek a tevékenységek szerves részei életünknek és sok ember számára az év fénypontja, hiszen…..
Egy reklámajándék sikeressége a legtöbb esetben a jó ötleten és a megfelelő célközönségen alapul. Persze a legfontosabb az, hogy tárgyaink a lehető legszélesebb korosztálycsoportnak feleljen meg, azonban előfordul, hogy egy adott korosztály megcélzása nagyobb sikerekhez…..
Egy jó reklámajándék elkészítése nem mindig csak arról szól, hogy fogunk egy haszontalan tárgyat, rátesszük cégünk logóját majd azt adjuk át ügyfeleinknek és az érdeklődőknek. Az ilyen gesztusok nem képviselnek túl sok mindent és a tárgy sem kerül le nagy…..
A baseball sapka az egyik legnépszerűbb utcai viselet a mai világban. Megannyi alkalommal láthatunk embereket, amint az utcán ezt a fejfedőt hordják. A sapkának sok éves történelme van és az évek múlásával egyre és egyre népszerűbb lett az emberek számára. A XIX. században az…..
Egy jó reklámajándék elkészítése nem egyszerű feladat. Sok esetben készülnek jobbak és rosszabbak egyaránt. Egy jó reklámajándékot nem mindig az határoz meg, hogy mennyire drága vagy, hogy milyen anyagokból készült. Sok esetben egy kis tárgy is sokkal, több erővel bír, ha…..
 Mindannyiunknak van otthon legalább 1 olyan tárgya, amit cégektől kapott ajándékba egy nyílt nap vagy kiállítás keretében, esetleg egy konferencián. Ezeket a tárgyakat csak ajándéktárgyakként emlegetjük, hiszen a legtöbb esetben valamilyen vállalkozás vagy cég készíti őket…..
A megfelelő reklámajándék elkészítése sokszor gondot szokott okozni az éppen fejlődő cégeknek és vállalkozásoknak, mozgalmaknak. Sokak ott tévesztik el, hogy mindenféle furcsa és puccos tárgyat próbálnak meg reklámtárggyá formálni, ami sok esetben nem jár sikerrel. A hiba az…..
A reklámajándékok sok eseményen, választási kampányok keretében, céges rendezvényeken és kiállításokon előfordulnak. Ezek a kis tárgyak a legtöbbször az adott céget képviselik és valamilyen szlogen, logó vagy kép van rajta. A leggyakoribb ajándékok a hétköznapi tárgyak…..
Egy jó reklámajándék elkészítése nem egyszerű feladat. Mint a hétköznapokban sokszor is láthattuk, a leggyakoribb választások az egyszerű hétköznapi tárgyakra esnek, mint például a póló, toll, bögre, sapka, stb. E tárgyak azért is kiválóak reklámajándéknak, mert sokszor…..
A megfelelő reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. A legnépszerűbbek és a leggyakrabban előforduló ajándékok maguk a jól ismert hétköznapi tárgyak, mint például az esernyő, toll, sapka, póló, bögre. Ezek aztán meg vannak spékelve az adott cég,…..
Egy jó reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. Sok esetben azonban az egyszerűbb megoldások és a leghétköznapibb tárgyak szolgálnak alapjául egy jó benyomásnak vállalkozásunk reklámozása során. Gondoljunk csak bele! Ha olyan tárgyat adunk a leendő és…..
Egy jó reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. Megfelelő technikákat kell alkalmazni, hogy a lenyomatok és logók minősége a lehető legmagasabb legyen, és sokáig kitartson majd használat közben is. Milyenek is a jó reklámajándékok tehát? Nos, a legkedveltebb…..
A reklámajándékok szerves részei egy sikeres kampánynak vagy mozgalomnak, hiszen hatékonyan tudjuk segítségükkel népszerűsíteni termékeinket és elképzeléseinket. Milyenek is a legjobb reklámajándékok? Nos, a tipikus ajándékok a hétköznapi tárgyak, mint például a pólók,…..
A megfelelő reklámajándék elkészítése nem mindig egyszerű feladat. A jó ajándékok kulcsa a legtöbb esetben az, hogy olyan hétköznapi tárgyakat tegyünk érdekessé és megnyerővé, amiket egyaránt használhat az ajándékozott fél későbbi évei során és a cégünket is…..
A reklámajándékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek az ügyfelek és az érdeklődők köreiben. Segítségükkel hatékonyan reklámozhatjuk cégünket, újonnan indult vállalkozásunkat, vagy mozgalmunkat. Egy ötletes reklámajándék sokat lendíthet cégünk hírnevének…..
A reklámajándékok rengeteg különböző célra felhasználhatók. A nevéből eredően, főleg cégünk vagy újdonsült vállalkozásunk reklámozására a legjobbak, azonban a jó reklámajándék egy-egy hétköznapi célra is kiválóan alkalmas. A legnépszerűbbek a tipikus ruhadarabok,…..